Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מחודש שווה חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בא תכנאי של בזק להתקין תשתית אינטרנטית אצל ביתה של סבתי, לאחר סיום התקנת הנק' בעודו מחבר את המודם לנק' ולמחשב , ראיתי כי המודם אינו חדש באריזתו, לשאלתי ענה התכנאי לתשובה כי אכן הוא מחודש

לזכותם של בזק, יאמר כי הכל(3 דפיקות על שולחן עץ) עובד כרגע טוב, וכי מנסיוני ברגע שהמודם לא עובד בקלות מקבלים חדש מבזק סטור.

ואולם הדבר נראה לי תמוהה, הרי רכשתי קו אינטרנט חדש, מדוע שלא אקבל ציוד חדש?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אכפת לך? זה עובד? אתה מחובר לאינטרנט? יופי , מה אתה צריך יותר מזה?

זה מודם בליסינג , הוא לא שלך ושייך לבזק. כל עוד הוא עובד , אני לא רואה מקום לתלונות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כי מה יעשו עם הציוד מהאנשים שמתנתקים? יזרקו לפח?

לפחות הם לא עובדים כמו הוט, הוט מביאים לך ישר את הציוד בלי לבדוק אותו, בשיטת מצליח.

בבזק הוא חוזר למעבדה לבדיקה מדוקדקת ואף עובר לעתים צביעה מחדש או חידוש פלסטיקה ואתה מקבל ערכה חדשה עם שנאי וכבלים חדשים, רק מודם משומש.

גם אני קיבלתי מודם "מחודש"...

מה שמרגיז בבזק זה שאין כמעט חנויות בזק סטור, ככה שאם חס וחלילה תהיה תקלה במודם זה חתיכת סיפור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפחות הם לא עובדים כמו הוט, הוט מביאים לך ישר את הציוד בלי לבדוק אותו, בשיטת מצליח.

בבזק הוא חוזר למעבדה לבדיקה מדוקדקת ואף עובר לעתים צביעה מחדש או חידוש פלסטיקה ואתה מקבל ערכה חדשה עם שנאי וכבלים חדשים, רק מודם משומש.

מה שמרגיז בבזק זה שאין כמעט חנויות בזק סטור, ככה שאם חס וחלילה תהיה תקלה במודם זה חתיכת סיפור.

מה שעושות החברות עם כל ציוד הדורות הקודמים- מעבירים אותו לארצות מתפתחות.

(באמצעות חברות כמו WWW.GSMSYSTEMS.COM -גילוי נאות-ניהלתי אותם בניגריה)

פורסם
מה שעושות החברות עם כל ציוד הדורות הקודמים- מעבירים אותו לארצות מתפתחות.

(באמצעות חברות כמו WWW.GSMSYSTEMS.COM -גילוי נאות-ניהלתי אותם בניגריה)

אני מניח שזה בדיוק מה שארצות מפותחות עושות עם הציוד המשומש שלהם, מעבירות אותו אלינו...

ארז רונן

פורסם

גם אצלי המודם "מחודש" הישר מהקופסה... :roll:

בינתיים אין בעיות (ובמידה ויש - יחליפו אותו [כמו תמיד]).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה לא קונה ציוד אלא שירות. בזק מתחייבת לספק לך חיבור לקו ADSL ואת זה היא עושה. הציוד הוא שלה וזה לא עניינך אם הוא חדש, משומש או מחודש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא חושב שאתה מגזים? מה זה לא אכפת לי? בטח שאכפת לי, אני הלקוח, אני אצטרך לבזבז מזמני בכדי ללכת ולמצוא חנות בזק סטור פתוחה בזמנים שדאני יכול, אז כן אכפת לי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עוד משהו שיש בפ"ת :wink:

פורסם

אחת האטרקציות הגדולות בפתח תקווה יש לומר.

יצא לי לבקר באתר חשוב זה.

שקלתי להעתיק את מקום מגוריי לפתח תקווה בעקבות גישה מסובכת לחנות בזק סטור באבן גבירול בתל אביב, אבל בסופו של דבר החלטתי לוותר והחלפתי בסניף הפתח תקוואי ליד העבודה (הקודמת).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כאחד שבא מהתחום

אתה יכול להיות רגוע המודמים המחודשים של בזק עובדים מעולה,

בדיוק כמו חדש,

ובכל מקרה אין לך זכות לדרוש חדש כי המודם הזה לא שלך, הוא מושאל לך מבזק לצורך סנכרון הקו, דהיינו הטכנאי יכל לשים שם כל מודם גם פתוח ולא ארוז ולך אין זכות להגיד כלום על זה כי זה בכלל לא מודם שלך,

פורסם

ועוד דבר שמעצבן בבזק,

בעבר היה ברשותי מודם Alcatel speedtouch home, אחד המודמים הטובים ביותר לADSL שהיו בזמנו.

עבד אצלי ללא שום תקלה שנים על גבי שנים, גם בתור Router, אחד היתרונות העצומים שיש למודם הזה על גבי מודמים פשוטים.

והפסיקו לספק אותו ללקוחות.

לאחר שהתקלקל לי נאלצתי לקבל את בשורת המתקין על החלפתו למודם ECI.. כי לא מספקים אותו יותר. זה מעצבן!

ומסכים שזה טרטור להגיע לבזקסטור אם מוצר מתקלקל, אך כשקרתה לי התקלה, לאחר מס' דקות שיחה עם מוקד בזק, נעתרו ושלחו לי טכנאי שהחליף לי את המודם בביתי, התעקשו ואולי גם לכם יצליח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

benj - אני בתור אחד שיודע, אם אתה רוצה קבל ממני עיצה...

אם הציוד עובד תקין ללא בעיות

והוא נראה שלם (לא שבור, הרוס וכ"ו)

תמשיך לעבוד איתו והוא ישרת אותך נאמנה ותחסוך לעצמך כאב ראש.

זה שהוא מחודש זה לא אומר שהוא לא תקין אלה שכבר השתמשו בו והחזירו מ-1001 סיבות

אם הוא לא היה תקין מההתחלה הוא לא היה עובד.

ולכל שאר החברים נכון שיש בעיה של סניפי בזקסטור (אין מספיק ולחלקם יש בעיית גישה)

אבל גם לזה יש פתרון.

אתם יכולים לחסוך מעצמכם טירחה וכאב ראש בעלות של פחות מ-30 ש"ח (זה כבר יותר שווה

מהנסיעה והכאב ראש)

תבקשו משלוח בתשלום - ישלחו אליכם שליח שיבוא יקח את המודם הישן ויביא לכם חדש!

פורסם
ועוד דבר שמעצבן בבזק,

בעבר היה ברשותי מודם Alcatel speedtouch home, אחד המודמים הטובים ביותר לADSL שהיו בזמנו.

+1:mm_yeah:

באמת חיה רעה של מודם :)

ברוב טיפשותי הלכתי והתחברתי לכלבים והתחייבתי לשנה (אחרי שהיה לי סיפור קטן עם בזק)

קיבלתי מודם מעפן של TERAYON וכל יום שהייתי מחובר אליהם (לכלבים) היה סיוט

השנה המבוזבזת בחיי :(

אכן מצער שהם לא נותנים יותר את האלקטל שהוא הפגז של המודמים לאותה תקופה,אך הECI (b-focus router 312+)

לא נופל ממנו בהרבה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...