Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה- פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה חברים...

יש לי פיג'ו 306 . ומאז שקניתי הכל בסדר . לפני איזה חודש נכנסתי לתחנת דלק כיביתי את הרכב ולא הניע לי אז הנעתי בדרדור..(גיר רגיל)...ובשישי האחרון הנעתי את הרכב בבוקר נסעתי עצרתי וכיביתי ושבאתי להניע שוב לא הניע לי..ומאז פעם האוטו כן מניע ופעם לא מניע...אני לא חושב שזה המצבר כי יש לו פחות משנה וגם כאשר מניע בדרדור הרכב מניע מהר מאוד..

מה יכולה להיות הבעיה?

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...!!

פורסם
אני צריך עזרה חברים...

יש לי פיג'ו 306 . ומאז שקניתי הכל בסדר . לפני איזה חודש נכנסתי לתחנת דלק כיביתי את הרכב ולא הניע לי אז הנעתי בדרדור..(גיר רגיל)...ובשישי האחרון הנעתי את הרכב בבוקר נסעתי עצרתי וכיביתי ושבאתי להניע שוב לא הניע לי..ומאז פעם האוטו כן מניע ופעם לא מניע...אני לא חושב שזה המצבר כי יש לו פחות משנה וגם כאשר מניע בדרדור הרכב מניע מהר מאוד..

מה יכולה להיות הבעיה?

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...!!

האים יש סטרטר בזמן התקלה ?

באים לא בדוק חיבורי מצבר , באים כן צריך לסרוק את הרכב במחשב יעודי כידי להגיע לתקלה המדויקת.

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
האם יש אורות בלוח השעונים כאשר אין סטרטר? אורות? צופר?

שאלה חשובה, אנא ענה עליה[

האם המפתח הוא גם אימובילייזר? אם כן יכול להיות ששם הבעיה , אבל כדי לדעת יותר אנחנו צריכים תשובה על השאלה של שמר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכל נדלק ופועל כמו שצריך...יש אורות המערכת דולקת הכל...כמו שאמרתי אני לא חושב שזה עניין של מצבר..

ובקשר לשאלה השניה הרכב מניע בדרדור ככה שאני לא חושב שיש מבולייזר למפתח איזה שבב בתוכו או משהו כזה..

פורסם

יש תקתוק כלשהו כאשר אין סטרטר, או מת לחלוטין?

אפשרויות שעולות על דעתי:

1. הסטרטר/בנדיקס גמורים. מגיע מתח תקין אבל המנוע של הסטרטר אינו פועל עקב נתק או משהו דומה.

2. מתח המערכת נמוך מהדרוש (פחות מ-12V) אבל עדיין לא ברמה שתמנע משאר המערכות לעבוד.

3. בעיית מגעים בדרך לסטרטר.

מומלץ לגשת למוסך או לחשמלאי רכב (אם יש לך מד מתח - לבדוק מתח על הדקי המצבר בזמן התקלה).

פורסם

הוצאתי את ההמינוס במצבר והחזרתי שוב ולא ממש עזר...כשבדקתי לא היה מים במצבר ומילאתי וזה עדיין לא עזר יכול להיות שזה גרם לקצר כלשהו? ומה אני אמור לבדוק במגעים?

פורסם
הוצאתי את ההמינוס במצבר והחזרתי שוב ולא ממש עזר

לא דיברתי על קטבי המצבר. דווקא על צמת החשמל שהולכת לסטרטר. אם אין לך איך לבדוק מתח מצבר - מצטרף להצעה לגשת למוסך.

• תוכן חדש...