Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הקהילה ..

אני צריך עזרה בחיבור מגבר לרכב...לשם העזרה יש לציין שאין לי מושג על מגברים וכול אמצאי סטיראו אחרים.

המגבר עצמו הוא 1000 V של חברה סינית לא מוכרת.

במגבר יש 4 יצירות 2 לבנות 2 אדומות , ועוד 8 יציאות לרמקולים ( נראה לי כי זה בצורת הברגת בורג ) ועוד 3 יציאות של החשמל .

ברכב יש הכנה למגבר כשמה שאני רואה בתא מטען הוא 2 כבלים שמתאימים ליציאות האדומות\לבנות..ועוד 4 כבלים של הרמקולים.

בנוסף יש שני כבלים של החשמל שמגיעים מהמצבר( פה הבנתי שאסור לעשות טעויות כי יש פלוס ומינוס ואפשר בטעות לשרוף את המגבר )

אך אני יודע מה הפלוס והמינוס ( אין סימון על הכבלים !! ) ואך אני יודע מה לחבר לבננות האדומות והלבנות( אין הבדל בצבע של הכבלים המתחברים) וכמובן לאן לחבר את 2 הכבלים של החשמל ( יש 3 יציאות במגבר )

מצטער על החפירה אבל אני ממש צריך עזרה ובפעמים הקודמות עזרו לי בפורום.

תודה מראש.

פורסם

חברים ומנהלים בעיקר אם אתם לא מבינים אז בבקשה לרשום לפחות שזה לא מובן שאני אחפש תשובה במקום אחר

פורסם

אם היית קורא קצת את כללי הפורום היו עוזרים לך כבר.

אז ככה:

החיבורים המסומנים הם חיבורי RCA , בקצרה - החיבור בין הר"ד למגבר,מכאן מועבר האות.

outside12mt3.jpg

כאן מתחברים כבלי המתח\הארקה ורימוט.

outside2dg6.jpg

כבל ה"+" \ מתח , לרוב כבל אדום .

כבל ה"-" \ הארקה , לרוב שחור.

כבל הרימוט, לרוב כחול ודק מאוד.

לפני שאתה מבצע כל פעולה עם כבלים אלו, תנתק את כבר ה"-" מהמצבר.

לאחר מכן תחבר את הכבלים.

תבדוק שהכבלים מחוברים וקיים פיוז על המצבר.

את כבלי הRCA תחבר בהתאם לער' שאליהם מחוברים הרמקולים.

ואת כבלי הרמקולים תחבר לפי , שמאל\ימין | קידמי\אחורי.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה אבל לא הבנתי ...בהרבה שאלות בפורום מתייחסים לחיבור של המינוס מהמצבר לגוף הרכב...אז מאיפה אני מביא הארקה למגבר גם מהמצבר ?

והאם הרימוט אמור להיות מחובר עם הפלוס ?

והאם הרימוט יוצא גם מהפלוס של המצבר ?

פורסם

כאן בכללי:

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=6

וכאן בפרט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209428

אחרי שתקרא ותנסה להבין, אז ורק אז שאל את שאלותייך.

אתה מבקש לדעת דברים מאוד בסיסיים שנטחנו כאן עד דק.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
בנוסף יש שני כבלים של החשמל שמגיעים מהמצבר( פה הבנתי שאסור לעשות טעויות כי יש פלוס ומינוס ואפשר בטעות לשרוף את המגבר )

מילא המגבר, אבל מה עם לשרוף את הרכב..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...