Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה בפיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי רכב פיג'ו 306 שנת 98 מנועה 1.8

לאחרונה אני מתקשה להתניעה אותה והבעיה היא כזאת:

אני מפעיל את הסטרטר ולוקח לו די הרבה זמן להתניע את הרכב, וכשזה קורה הרכב נדלק על טורים מאוד מאוד נמוכים ואף נכבה בגלל הטורים הנמוכים.

לרוב אני צריך לתת איזה לחיצה חזקה על הגז ואז המנוע נדלק כמו שצריך ואז עובד בסדר ולא נכבה..

כלומר אחרי כמה שניות שאני נותן לחיצה הטורים מסתדרים והמנוע עובד רגיל..

הבעיה היא רק בהנעה..

היתי במוסך היום והציעו לי תוסף דלק "דור 3" שינקה לי את מערכת הדלק. אני חושב שהבעיה באמת נובעת מאינג'קטורים סתומים ומלכלוך בכל המערכת. אך האם התוסף הזה יעזור?

הוראות השימוש שקיבלתי הם: לחכות שישארו במיכל כ15 ליטר, למאל את התוסף ולנסוע כמעט עד שניגמר הדלק.

יש לציין שעל האריזה של התוסף מומלץ למלא את התוסף כשיש 50 ליטר במיכל.

למישהו יש מושג מה הבעיה?

פורסם

ברכב שלך יש צ'וק אוטומטי שאמור להגביר את הטורים כשהמנוע קר. עדיף ללכת למוסך שיבדוק מה לא תקין ויבצע ניקוי. יעילותם של תוספי דלק שנוייה במחלוקת. עשה חיפוש בפורום.

פורסם

שלום רב !

ברכב שלך אין צוק אוטומטי, אך קיים מחשב , וחיישן טמפרטורה, ומנוע צעדים האחראי על שמירת גובה סלד יציב, ואחראי, על סלד גבוה יותר בעת ההתנעה, ועל העשרת דלק, עם התחממות המנוע הסלד אמור לרדת ולהתיצב.

אם יש כסף מיותר לזרוק, אז זרוק אותו אלי, במקום לזרוק אותו על תוספים מיותרים, שבינם לבין פתרון בעייתך המרחק גדול, אין פתרונות קסם, ואין נוזלי קסם.

קיימת בעייה במערכת ההזרקה שלך, ויש לגשת לשם כך, למכון הזרקה ודיאגנוסטיקה, לחבר את הרכב לסורק, לבדוק לחץ דלק, לבדוק אפשרות של מסנן דלק סתום, ומנוע צעדים, או חיישן טמפרטורה תקול.

לא ניתן באמצעים ביתיים פשוטים, או בעזרת מסך המחשב , לפתור את בעייתך.

ציין את מקום מגורייך, ונשלח אותך למכון דיאגנוסטיקה והזרקה מתאים. ערוך חיפוש ב"נושאים דומים) מתחת לשרשור זה

קרא גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=123976

ההרכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה לך !

אני גר באריאל, לכן נוח לי להסתובב באיזור פתח תקווה.

אשמח מאוד מאוד אם תפנה אותי לבעל מקצוע שיעלה על הבעיה, ולא ישר ימכור לי תוספי דלק כמו בכל מוסך. זה נורא מעצבן.

תודה רבה שוב,

מחכה לתשובה.

פורסם

היום היתי במוסך והבעיה תוקנה.

הסיבה: הלך מנוע הצעדים והוחלף. קניתי את המנוע כמו שהיה לי, מירלי משהו של צרפת (פיג'ו) 490 ש"ח.

• תוכן חדש...