Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אפשרי להשתיל ללא שינויים מוגזמים מנוע של גולף GTI 1.8 דור 4 ,בגולף CL 1.8 ידנית 90 כ"ס שנת 97 דור 3 ?

אם כן איזה שינויים אצטרך לעשות? מבחינת רישוי תהיה בעיה למרות שאין שינוי בנפח מנוע?

פורסם

אפשר, אפילו בקלות!

תכין 20-25K ש"ח.

בנוגע לרישוי, בהחלט אפשרי אבל כולל הרבה ריצות ובלבולי מח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעבר למנוע אתה צריך לקנות עוד הרבה דברים מסביב שלא מגיעים עם המנוע (קלאצ,תושבות,חישן או שניים תקולים, מדחס מזגן/ אלטרנטור ואלף ואחד דברים אפשריים אחרים.)

ועבודה, הרבה עבודה.

אני אתן לך דוגמא, הרכב שלי היה פעם 4X4, קניתי אותו עם תיבת הילוכים רגילה של איביזה טורבו ודרייב שאפט מפורק מהרכב.

חדור מוטיבציה, קניתי בגרמניה גיר (מקורי של הרכב)4X4, דרייבשפט ביד, סרן אחורי על הרכב, מה נשאר?

יומיים במוסך וקצת לגו, לא?

את הסרט הרע שנכנסתי אליו אני אפרט רק עפ"י דרישה (כי זה ארוך) אבל הרכב היה מושבת לחודש והפרויקט המקולל עלה 10K ש"ח.

פורסם

בנוגע לרישוי, בהחלט אפשרי אבל כולל הרבה ריצות ובלבולי מח.

למה ריצות ובילבולי מוח לא נכון תהליך מאוד פשוט עם יש שטר מכר אין שום בעייה תמורת סכום סימלי אפשר הכול ברשיון רכב חוקי לטסט למשטרה להכול אין בעיות ,אבל הכול תמורת סכום סימלי נכון BAGIRA :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

ממש לא, לא מדובר בקומבינה וגם לא חו"ח שוחד מכל סוג או צורה.

אני (ועוד כמה שאני מכיר) הצלחתי לאשר כדת וכדין מנוע 20VT בגולף MK 2 וגם מנוע G60 בגולף MK1 GTI, לצערי הרב מדובר בלפחות פעמיים הגעה לעמדה מספר 1.

פורסם

אני אצטרף ברשותכם ואשאל משהו דומה...

יש לי גולף דור 4 שנת 2000 מנוע 1400 גיר ידני!

האם אוכל לשתול באותו את המנוע החדש 1.4TSI של הגולף החדשה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אין צורך סתם לצטט. בגירה

את המנוע אני יכול להשיג מרכב מושבת(פירוקייה) תושבות ,אלטרנטור, קלאץ מדחס ,מזגן הכל נמצא ברכב מן הסתם ,המנוע עם התושבות והשאר ייכנס קומפלט?

פורסם

את הסרט הרע שנכנסתי אליו אני אפרט רק עפ"י דרישה (כי זה ארוך) אבל הרכב היה מושבת לחודש והפרויקט המקולל עלה 10K ש"ח.

העם דורש. אם לא העם אז לפחות אני.

עידן, קיים בכלל גולף עם המנוע הנ"ל לי זכור ש-1600 סמ"ק היה הקטן ביותר.

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

הבאתי את גיר 4X4 של גולף ראלי מחו"ל וניגשתי למלאכה.

הגיר הישן הורד מהאוטו, באים להתקין את הגיר החדש ומגלים שכל הברגים של הגיר-האווזינג ארוכים מידי.

התייעצות בפורום VORTEX והבנתי שאני צריך את הברגים מהראלי, בצמפיון פשוט צחקו עלי.

האמת שגם בכמה סוכנויות VW בארופה, בסוף מצאתי בסוכנות VW בציריך, שלחו לי בדאר.

מחברים את המנוע לגיר ו... כל 3 התושבות לא מתאימות, אני צריך תושבות מקוריות, אבל כאלה אין להשיג בכלל, חפירה במקט"ים ואח"כ ב VORTEX ומגיעים למסקנה שהתושבת האחורית זהה לקוראדו VR6, וה 2 האחרות של גולף סינכרו MK2.

יאללה, גם אותן הבאנו מחו"ל, התקנו אותן ומה הלאה? אצלי הסבו לקלאצ עם כבל (במקור היה הידראולי) ועכשיו הגיר החדש עם קלאצ הידראולי וצריך להסב בחזרה.

משאבת קלאצ עליונה ותחתונה והצינור המגשר בניהן נרכשו בצמפיון, באים להתקין ו... חושך בעיניים, גם בדוושת הקלאצ יש הבדל ויש להחליף גם את דוושת הקלאצ, בפירוקיה בנצרת מצאתי VR6 ידנית, מרוסקת ממנה הורדתי דוושת קלאצ.

יאללה, סע לשלום, המפתחות בפנים, או שאולי לא?

ברור שלא!

ידית ההילוכים שלי נשלטת במוטות דחיפים, בגיר החדש בכבלים.

פרקתי את כל המערכת מאיביזה, התקנתי אצלי וסוף כל סוף לאחר חיפושים חובקי עולם, קניות בארץ וברשת , הרבה עבודה, הרבה ריצות והרבה כסף אפשר להתניע ולנסוע.

למען גילוי נאות, תהליך החיפוש היה יותר מקביל מאשר בהמשכים כמו שתארתי וחלק מהחלקים הוכנו מראש אבל עדיין זאת היתה התקנה שאמורה היתה להיות פשוטה ויחסית זולה ובסוף היא מאוד הפתיע אותי לרעה.

פורסם

מצתרף לבקשה אם אפשר בבקשה פירוט על הכל ואיך עובד כל העניין אם האישורים אני ממש אוהב את הרכב שלי ומעוננין להישאר איתו אני לא רוצה להחליף ל GTI אני יודע שזה הרבה יותר פשוט אבל לא רוצה אז אם אפשר בבקשה פירוט בנוגע לעניין עדיף בפרטי תודה לעוזרים

פורסם

התיבה (4X4) משודכת ל G60 משופר.

פורסם

עידן, קיים בכלל גולף עם המנוע הנ"ל לי זכור ש-1600 סמ"ק היה הקטן ביותר.

שי

אכן קיים, יש בודדות בארץ, הגיעו רק בשנתונים 99-01 כמו שאמרתי גיר ידני 1.4 ליטר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אני אצטרף ברשותכם ואשאל משהו דומה...

יש לי גולף דור 4 שנת 2000 מנוע 1400 גיר ידני!

האם אוכל לשתול באוטו את המנוע החדש 1.4TSI של הגולף החדשה?

בבקשה כרגע לא חשובה העלות,

ברצוני לדעת ממישהו מומחה, אם פרויקט הזה בר ביצוע מבחינת התאמה, ומבחינת החוק?

תודה,

עידן.

• תוכן חדש...