Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אולי איזה מידה הרמקולים הקידמים אחורים בטויטה אוונסיס 04 הצורה החדשה ? ועם המערכת המובנית תומכת בMP3 תודה . שבת שלום

פורסם

המערכת המובנית המקורית לא קוראת MP3. מה שכן, אם זה קריטי, ניתן להשתנמך (כמו להשתדרג, אבל הפוך :wink:) ולהזמין מסוכנות טויוטה את הפאנל הפשוט של האוונסיס שניתן להתקין בו כל מכשיר רדיו דיסק שתחפוץ.

 

מידת הרמקולים לא ידועה לי.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...