Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי באזור 50-55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה כי אני כבר לא מוצא את עצמי, אני מחפש רכב משפחתי בעיקר לנסיעות קצרות

וכול פעם שאני ננעל על איזה רכב אני מגלה שהוא על הפנים.

חשבתי על מיצובישי לנסר 2005, אבל אמרו לי שהרכב בעייתי, טויוטה קורולה 2003 אומרים

שיש לה בעיות במנוע ממיר רפידות ועוד כול מיני שטויות,

אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ על רכב משפחתי שיהיה יחסית מרווח, אמין ובלי

הרפתקאות מיותרות.

פורסם

לגבי טויוטה קורולה 2003-4,אכן הרכב שהורכב בטורקיה סבל בלא מעט אקזמפלרים מבעיות ממיר ומנוע.

אבל מי שטיפל במוסך מורשה ולעיתים גם במקרים שהסתיימה האחריות עדיין החברה באקט של רצון טוב תיקנה את הליקויים /השתתפה בחלק הגדול של התיקון.

לא יודע מי אמר לך שמיצובישי לנסר בעייתית-הרכב אולי לא ממש יהיה חסכוני כמו הרבה דגמים של מיצובישי אבל צריכת דלק אינו הפרמטר היחידי בקניית רכב-אם זה השיקול היחיד הרכב לא יתאים לך.

בתקציב הזה אפשר לקנות בקלות:סיוויק 2004,לנטיס 2004 ואפשר למצוא מכוטניות שמורות ומטופלות,חפש רכב ללא עבר של ליסינג/השכרה ותרוויח רכב מצויין להרבה שנים.

כדאי גם לעשות בדיקה אם אתה נעול על קורולה האם 2005 תיכנס לך בתקציב לאחר ביקורו של "השוחט" לוי יצחק בחודש דצמבר באזורינו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הלנסר...אבי כל 5 שנים כבר פעם שנייה מוציא לנסר חדשה מהסוכנות דרך עבודתו, בשנת 2000 קנו לו סופר לנסר סטיישן, דגם שהכיע עד שנת 2000 למרות שבאותם שנים הסופר לנסר במרכב סדאן כבר לא הייתה קיימת. בכל אופן הרכב גמע 240,000 ק"מ ב5 שנים, נכנס למוסך לטיפולים תקופתיים.....חוץ מזה...שום כלום, נדה, גורנישט, זירו, אפס תקלות. להזכירך זה רכב חברה עבר התעללות ממני ומאחי, ועוד יותר מאבא שלי, נסיעה מרובה בדרכי עפר וכ"ו אבל טיפולים בזמן.

עכשיו יש לו לנסר 2005דגם ספורט הרכב עם 160,000 ק"מ, גם רכב של החברה, גם טיפולים תקופתיים בזמן חוץ מזה כלום באמת שכלום אפילו אני עכשיו שכותב את זה לא מאמין אבל זה באמת ככה. יש לנו ניסיון עם לנסר כבר 9 שנים, ובאמת מבחינת אמינות, נוכחנו לדעת מעל כל ספק שהרכב אמין בצורה פנטסטית.

אגב לגבי הצריכה של הלנסר אני מודע לזה שהיא שותה, אבל ושוב פעם אבל הלנסר החדשה 2005 הייתה אצלי שבוא שאבי היה בח"ול עשיתי איתה כולל מזגן בנסיעה מעורבת עירוני/בינעירוני בנסיעה רגועה של 90-100 קמ"ש ליטר אחד ל13-12 ק"מ.

אם התחברת לאוטו אז אני ממליץ באופן אישי, מניסיון אישי.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...