Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנןע לתריס חשמלי - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הבונים החופשיים באשר הם...

יש לי תריס בדלת של המרפסת, כל הזמן החוט ניקרע שם (משתמשים בו די הרבה, זו דלת למרפסת כביסה), בנוסף לזה הוא חסוף לשמש ומתפורר אחרי שנה בערך.

לי אישית נימאס להחליף אותו כל שנה אז חשבתי לחשמל אותו.

יש נקודת חשמל ליד, יש מקום למפסק אבל אני לא מצליח למצא מנוע חשמלי. כל מי שהתקשרתי אליו מוכר לסוכנים - ולא מוכן למסור את שמם... :|

מישהו יכול לסייע לי עם זה? אני מחפש מישהו שמוכר מנועים כאילו במחיר סביר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מכיר את SOMFY , חפש בגוגל .

גם אני אשמח לקצת מידע בנושא מנוע חשמלי לתריס .

אני משפץ את הבית , והחלונאי שלנו הציע לי שני סוגי מנועים לתריסים , ואני מצטט :

"אחד שעולה 170 שח למנוע , אבל אין עליו אחריות "

"ואחד שעולה 500 שח למנוע , עם אחריות"

נשמע לי תמוה ולא מקצועי , ולכן אני מקפיד לקראו לו חלונאי ולא זגג .

אשמח להסבר בנושא מנועים לתריסים .

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

טעות שלי כנראה, שנידר זאת חברה בתחום הקונטרולרים ואוטמציה גם לבית , לא בטוח שהיא גם מייצרת את המנועים החשמליים , אבל שאל בלדיקו אם יש.

איך לבחור מנוע מתאים ראית ?

hidushim03.gif

פורסם
טעות שלי כנראה, שנידר זאת חברה בתחום הקונטרולרים ואוטמציה גם לבית , לא בטוח שהיא גם מייצרת את המנועים החשמליים , אבל שאל בלדיקו אם יש.

איך לבחור מנוע מתאים ראית ?

hidushim03.gif

לדיקו לא מוכרים....

גילי

פורסם

כנס לכל איש אלומיניום, במקרה הטוב תקבל במחיר עלות במקרה הרע יגזרו עליך קופון של 10 אחוז ביג דיל,

כלל מנחה בבחירת המנועים האלו :

יש גרמני ואיטלקי וכאלו,

ןיש סיני,

על הסיני אין אחריות כי ככה מייבאים אותם, מייבאים נגיד מכולה של נגיד 1500 יחידות ומקבלים בפועל 1550 יחידות עבור כאלו שהם דפוקים OTB,

אין ליבואן אחריות ולכן הוא לא מגלגל הלאה

מניסיוני איתם יכול להיות שהם יעבדו עשר שנים ויכול להיות עשר דקות, היו כבר מיקרים שבזמן הכיוונים (למנוע יש כיוון כדי שידע מתי לעצור) הוא נשרף - שזה אומר שהוא עבד בכל החיים שלו 5 דקות :o

כלל מנחה נוסף - תיקח מנוע ב50 אחוז חזק ממה שאתה צריך, תריס של 200 קילו תשים מנוע 300 וכן הלאה, זה מאריך את החיים שלהם, הם מרעישים פחות (כי הם לא מתאמצים) ועובדים מהר וחלק יותר,

בקשר לרכישה - כבר הרבה זמן שלא בתחום אז לא כלכך יודע להגיד לך, אם זה ממש חשוב לך לחסוך את ה10 אחוז עמלה שכל איש אלומיניום יקח - אני אברר לך :)

פורסם
כנס לכל איש אלומיניום, במקרה הטוב תקבל במחיר עלות במקרה הרע יגזרו עליך קופון של 10 אחוז ביג דיל,

כלל מנחה בבחירת המנועים האלו :

יש גרמני ואיטלקי וכאלו,

ןיש סיני,

על הסיני אין אחריות כי ככה מייבאים אותם, מייבאים נגיד מכולה של נגיד 1500 יחידות ומקבלים בפועל 1550 יחידות עבור כאלו שהם דפוקים OTB,

אין ליבואן אחריות ולכן הוא לא מגלגל הלאה

מניסיוני איתם יכול להיות שהם יעבדו עשר שנים ויכול להיות עשר דקות, היו כבר מיקרים שבזמן הכיוונים (למנוע יש כיוון כדי שידע מתי לעצור) הוא נשרף - שזה אומר שהוא עבד בכל החיים שלו 5 דקות :o

כלל מנחה נוסף - תיקח מנוע ב50 אחוז חזק ממה שאתה צריך, תריס של 200 קילו תשים מנוע 300 וכן הלאה, זה מאריך את החיים שלהם, הם מרעישים פחות (כי הם לא מתאמצים) ועובדים מהר וחלק יותר,

בקשר לרכישה - כבר הרבה זמן שלא בתחום אז לא כלכך יודע להגיד לך, אם זה ממש חשוב לך לחסוך את ה10 אחוז עמלה שכל איש אלומיניום יקח - אני אברר לך :)

טוב, אז ככה... ברורים שבררתי.

אצל סוכנים מנוע עלום שם - 300 ש"ח

ג'ילי - 600

סומפי - 750

ו... "אני לא מוכר לאנשים פרטיים".

אצל אנשי אלומיניום המחירים היו יקרים במשהו שמתקרב יותר ל 20% (אחרי הכל, יש מיתון וצריך להתכונן, לא?)

לא ניראה לי ריאלי לשלם 600 ש"ח למנוע שאמור להרים תריס ששוקל פחות ב15 ק"ג... :roll:

גילי

• תוכן חדש...