Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד-התמונות שאחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יודע מה עשית לי עכשיו החזרת אותי שנתים אחורה שאני היתי שם חודש שלם .

אסור לשכוח שבתאילנד יש הרבה דברים בנוסף למכוניות יש שם נוף מדהים ,אנשים מדהימים והכי חשוב שיש בודי מסג

אני היתי אצל מישהו שיש לו סדנה לשיפוץ מכוניות ישנות

תאילנד  2007 006.jpg

תאילנד  2007 005.jpg

תאילנד  2007 039.jpg

תאילנד  2007 052.jpg

תאילנד  2007 138.jpg

תאילנד  2007 196.jpg

תאילנד  2007 146.jpg

תאילנד  2007 199.jpg

פורסם

ענבל ואני היינו שם ב 2006, נסענו שבוע לפני פרוץ מלחמת לבנון השניה ! תיכננו לטייל חודש אבל עקב המלחמה נשארנו חודשיים. איזה כיף של מקום.

באחת הפעמים שנסענו במונית פתאום ראיתי רקורד כמו שלי (רק בצבע אדום) נוסעת בנתיב הנגדי ! :shock:

התקשרתי לאבא שלי כדי לספר לו, בכל זאת, זה צירוף מיקרים מטורף. נראה לי שהשיחה עלתה איזה 100 שקל.. :cry:

:lol:

כמה תמונות שלי משם:

244571844_b4c79c34f9.jpg

212714270_bfa7a4f5e3.jpg

213997335_45aed78e75.jpg

269221367_6c93932c18.jpg

241527718_456db79559.jpg

181611316_c95ce299d5.jpg

הפרארי צולמה בחנות של פרארי בסיאם פרגון.

עוד תמונות שלי מתאילנד

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
ענבל ואני היינו שם ב 2006, נסענו שבוע לפני פרוץ מלחמת לבנון השניה ! תיכננו לטייל חודש אבל עקב המלחמה נשארנו חודשיים. איזה כיף של מקום.

אכן כיף של מקום. אבל עם פרוץ המלחמה חבריי ואני חזרנו ארצה ASAP כדי להצטרף ליחידות המילואים שלנו, ומי שלא נקרא לשרת, התנדב בעורף.

לא רוצה לשפוט ולא מכיר את הפרטים. אך על פניו, תגובה אומללה.

פורסם

למרות שאני באמת לא חייב לך דין וחשבון ואתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אני שירתתי את השלוש שנים שלי בתפקיד קרבי, מתותחן טנק ועד קשר מ"פ - תמיד עשיתי את מה שהיה צריך והשתחררתי בכבוד.

שמעתי הרבה ישראלים כמוך שאמרו "אם הייתי יכול עכשיו הייתי חוזר לשטח\לטנק\לנגמ"ש", אמרו ואמרו - הם יכלו אבל המשיכו באוטובוס לצאנג מאי בדיוק כמוני. אם יש משהו שאני שונא זו העמדת פנים.. לפחות אתה לא כזה.

אני לא מתיימר וגם ממש לא מתבייש בעובדה שהיה לי מזל וניצלתי אותו, אם הייתי בארץ והיו קוראים לי כמובן שלא הייתי משתמט, בדיוק כמו שמילאתי אחר כל משימה במהלך שירות החובה שלי. אבל מבחינתי הנסיעה הזאת היתה מתת אלוהים ודעתי היא שאם הגורל האיר לך פנים, אל תירק לו בחזרה. מבחינתי יש גבול כמה אדם צריך להסתכן ולדעתי האישית לחזור ארצה היה בגדר מעבר גבול זה, נכון - אני פחות אמיץ וציוני ממך, אבל בהחלט לא אומלל. אני אפילו גאה מאוד במה שתרמתי למדינה, והעובדה שלא חזרתי ASAP לארץ לא גורעת מגאווה זו.

אני חייב להגיד ללא ציניות, כל הכבוד לך, אתה בהחלט אמיץ וציוני.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

האח הגדול, הצנזור הנורא והציוני והבלתי תלוי(מה לעשות...) מזהיר שעינו האחת פקוחה על תמונות הזימה ועינו השניה צופיה לציון ולויכוח על הציונות. אז נא להתרכז בענתיקות של תאילנד (מכוניות כמובן...)

בני, מנהל הפורום

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...