Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מכינים ריבת שושנים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חומר הקרישה בפירות נקרא פקטין, תהליך הקרמליזציה של הסוכר והפקטין הטבעי בפרי הם שיוצרים את המוצקות והג'לטיניות של הפרי.

במידה ולא משתמשים בסוכר או שמשתמשים בפרי בעל תכולת פקטין נמוכה, מוסיפים לסיר פקטין באבקה אבל זה ניתן לביצוע רק במוצרים בעלי נפח ותוכן משמעותי (אגסים,תפוחים,אפרסקים) מאחר ואתה מחפש ריבה ממוצר שהוא בעצם חסר נפח ממשי(סתם עלים, להבדיל מתפוחים) ואתה לא מעוניין בסוכר אין בעצם ממה להכין את הריבה.

פרחי שושנים ומה עוד בסיר?

בנוסף, מאחר ולשושנים אין שום מתיקות עצמית (להבדיל מפירות אחרים) אז ריבה מהם (לא שאני מבין איך היא תעשה) תהיה טעימה בערך כמו ריבה משורשי שושנים.

ריבת שושנים מכינים בעיקרון מעלי כותרת של שושנים, סוכר בכמות שווה, פקטין (לקרישה) ותמצית מי ורדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שם זה : "איך מכינים מרקחת שושן צחור?"

פורסם
צמח בשם סילביה אאל"ט משמש להמתקה .

סטיביה... אם כבר...

כדי להכין ריבת שושנים אתה צריך:

1. חיפושיט (ישנה)
  2. שכנים רעים
  3. רצועת מנוע מסוג כל שהוא, רצוי משומשת
  4. חוסר תשומת לב או איבוד שיקול הדעת הרגעי

תערבב את כל אילו ותצא לך ריבת שושנים מ ע ו ל ה !!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

או איך נולד דב נמלים.

• תוכן חדש...