Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן בנזין משנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי מעוניין לקנות סטיישן בנזין משנתון 2004 - 2006.

פחות מעניין אותו כח ומהירות, יותר אמינות וחסכון בדלק [יחסית]

א. מה הדגמים הקיימים בשוק?

ב. איזה מהם מומלץ?

ג. מחירים?

בתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש אפשרות למצוא אוקטביה עם מנוע בנזין. בעיקרון אוקטביה רכב אמין מאוד, בקשר לסטיישין, היא תצרוך יותר דלק מהצ'בק. הצ'בק עושה בממוצע 10 ליטר ל-100ק"מ, כאשר רוב ק"מ בעיר. בכביש טוב יותר, בערך 7~8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום

חבר שלי מעוניין לקנות סטיישן בנזין משנתון 2004 - 2006.

פחות מעניין אותו כח ומהירות, יותר אמינות וחסכון בדלק [יחסית]

א. מה הדגמים הקיימים בשוק?

ב. איזה מהם מומלץ?

ג. מחירים?

בתודה מראש

אין בשנתונים אלה מבחר סטיישנים. סובארו ( אימפרזה וB4) ,פיג'ו 307. ניתן לחפש גם פולקסווגן בורה או פאסאט ושקודה פאביה ואוקטביה אבל ספק אם הוא ימצא משהוא בנזין. רובן ככולן מוניות לשעבר מונעות דיזל.

הייתי אולי מחפש גם מיקרו-ואן. אופל זאפירה יכולה להיות חלופה מעניינת או מאזדה פראמסי.

יש כמה אקזמפלרים של הונדה אקורד סטיישן ועוד אקזוטיקות.

פורסם

תודה.

אני חושב לייעץ לו לכוון האוקטביה. אמנם מחיפוש בפורום נוכחתי לדעת שאין לה הרבה כח ביחס לגודלה ולמשקלה, אך כאמור זה לא מה שעומד בראש מעייניו.

לכאורה הb4 יורדת מן הפרק, בגלל תצרוכת גלק גבוהה.

מי ששומע על אוקטביה סטיישן משנתון גבוה [03-04 לפחות] מתבקש להודיע לי בה"פ, בתודה מראש כמובן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

2006 אמרת?

הונדה אקורד טורר (Tourer).

מנוע 2.4, טיפטרוניק 5 הילוכים.

יופי של רכב, סטיישן, דלת חמישית עם מנוע חשמלי (בהתחלה נראה כמו גימיק, כשמתרגלים לזה, מתמכרים לזה ולא מבינים איך היו החיים לפני כן).

3 שנים במחיצת הרכב ויש לי רק שבחים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק,

הסיכוי למצוא בישראל אקורד סטיישן בכלל ולמכירה בפרט דומה לסיכוי למצוא רום כרמל בניו זילנד...

רכב נדיר מאד מאד ולא רק,משום מה סטיישנים אינם נמכרים היטב בישראל ולכן קשה מאד למצוא סטיישן משנתון מתקדם במצב סביר,המבחר קטן וב"כ יהיה מדובר ברכב חברה או מונית לשעבר או עם קלומטרז של הגעה לירח וחזרה מספר פעמים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מה עם אופל אסטרה? יש סטיישן בנזין מהשנתון הזה?

אם כן, הרי שזה רכב אמין וחסכוני (יחסית, כמובן).

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...