Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחוות דעת על CERWIN VEGA VMAX 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לחוות דעת על CERWIN VEGA VMAX 12

איך הסאב מבחינת דיוק עוצמה..

בתיבת אטומה.

למישהו יש ניסיון שמע ראה

מדובר בדגם 600W RMS

האם הוא נכנס לקטיגוריית ה SQL?

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

סאב נהדר נשמע ממש טוב יתרון גדול שלו זה גודל התיבה

בתיבה סגורה 20 ליטר או 29 ליטר בתיבה עם פורט

הוא לא מדוייק כמו הסאבים של JL אודיו אז אל תצפה לרמת דיוק כזו.

אבל הוא נשמע ממש טוב

חסרון שלו זה שהוא לא נציל 86DB כך שתצתרך מגבר שייתן לו 600RMS ב-2 אום

ורצוי שלא פחות.

פורסם

היה לי את הסאב הנ"ל הוא חזק נחמד בעיניי בהחלט SQL למרות שחסרה לו זריזות

קח אותו בתיבה אטומה וקח בחשבון שתצטרך להשיג לו גריל למה אצלי הוא פשוט עף בבגאז וקיבל שריטה לא נעים

הסאב הזה למרות שהוא לא נציל נשמע טוב גם עם 400RMS

והסאב מגיע גם בגרסה של 4 אוהם משמע שתי סלילים של 2 אוהם

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תודה רבה, אתם זריזים :-)

למה אני אמור לצפות אחרי P2 בתיבה פתוחה (מקורית), אני יודע שתיבה אטומה מוסיפה דיוק אך מפחיתה עוצמה בצורה משמעותית, האם אני ארגיש הבדל משמעותי מה P2 אף על פי שהוא 200 RMS וזה 600 אך פה יש תיבה פתוחה מול אטומה.

תודה מראש על העזרה.

אחלה פורום ובאמת עיצות רציניות ומקצועיות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לגביי מה שאמרת עם תיבה פתוחה ואטומה זה לא בהכרח נכון.

לגביי עוצמה את זה אני לא יכול לדעת בלי לדעת מה ההגברה שתיהיה לסאב

0547379780 שלומי

פורסם

ה P2 עבד על מגברים בגישור, ה Vmax יעבוד של מונו של של רוקפורד P3001 בהלחלה ואז יעבור לALPINE שייתן לו 800 ב 2 אום.

אין ספק ש 2 הסאבים יעבדו על הגברה שונה לחלוטין.

פורסם

קח בחשבון שתי דברים האחד ה3001 של רוקפורד לא ינצל את הסאב אבל תשמע דיי טוב

דבר שני עם אתה רוצה שהסאב יעבוד בשתי אוהם אתה צריך שני סלילים של 4 אוהם לידיעה

0547379780 שלומי

פורסם

אני מודע לכך, אני קונה את זה יד שנייה והסאב הזה עבד על המגבר רוקפורד אז אני די מעריך שהוא עם 2 סלילים של 4, כי אם לא לא נראה לי שהרוקפורד היה מזיז את הסאב על 4 אום כי הוא נותן רק 150 ב 4 אום.

מקווה שההנחה שלי נכונה.

פורסם

עדיף לא לקוות למען הסר ספק קח רב מודד ובדוק כמה אוהם כול סליל

0547379780 שלומי

פורסם

אין לי, אם אני אפתח את הסאב, יהיה רשום על הרמקול עצמו, נכון?

פורסם

האם המודד זה מכשיר צהוב של 2 חוטים עם קצוות בסוף?

פורסם

האם הרמקול (סאב) חייב להיות מחובר למגבר ולקבל מתח על מנת לבדוק התנגדות או שאני פשוט יכול לבדוק אשר הוא מנותק מחיווט למגבר?

תודה.

• תוכן חדש...