Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחוות דעת על CERWIN VEGA VMAX 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובה הזריזה :-)

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

איך ה VMAX לעומת הקיקר L7, אני יודע שהקיקר יותר חזק, אך מה לגבי איכות, נכנס לקטיגוריית ה SQL אם הוא בתיבה אטומה?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני חושב על לקנות VMAX חדש, מאיפה אפשר לשמוע ולקנות? אשמח לקבל מחיר משוער לרמקול עם תיבה מותאמת אטומה?

פורסם

טוב, מסתבר שהסאב שתכננתי לקנות (יד שנייה) הוא VMAX 122 שזה אומר 2 סלילים של 2 אום, אז כנראה הוא עבד ב 4 אום.

1500 ש"ח קצת יקר לי ולכן אשמח לקבל המלצות לסאב חזק (לא פחות מ 400 RMS) ושיהיה מדוייק.

סביר להניח שאחפש יד שנייה.

תקציב סביב ה 1000 (ניתן לחרוג קצת אם באמת יש משהו מומלץ מאוד).

אני מעריך ש ה P3 של רוקפורד בתיבה אטומה לא יענה לקטיגוריית הסאב מדוייק וחזק (אולי חזק).

תודה.

פורסם

במקרה יצרתי קשר עם פאנץ מערכות (תל אביב), למישהו היה ניסיון איתו? יש לו את ה VMAX 2 סלילים של 4, יד שנייה, הוא רוצה 975 כולל תיבה.

מחיר סביר? יש משהו לבדוק במיוחד חוץ מלשמוע?

תודה..

פורסם

לגביי המחיר עם הוא במצב טוב והכול בסדר איתו אז המחיר הוא בסדר וגם ב900 הוא יביא לך אותו אני מאמין לגביי עצות תבדוק שהוא דופק כמו שצריך שהסראונד (הגומי מסביב) לא קרוע ומזל טוב

לגביי סאב 400 RMS מדוייק חזק אני יכול להמליץ לך רק על אהבת ילדות שלי סרווין ווגה דגם VEGA 124 אבל הוא דגם ישן וגם גילו דיי ישן וכמעט ולא ניתן למצוא כאלה ומי שמצא הרוויח

המלצה מצויינת תיהיה W3 של JL AUDIO בעיניי הטובה ביותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הציעו לי סאב של חברת Rainbow HAMMER 10, עוצמה 300 RMS בתיבה מקורית פתוחה, יש למישהו ניסיון? שמע? אתם יודעים בכמה הוא מתומחר?

תודה

• תוכן חדש...