Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מערכת פיונר 6950 עם מונובלוק וסאב שהיו ברכב של ההורים...קניתי רכב והעברתי הכול

הבעיה עכשיו שאני צריך להגביר הרבה כדי לשמוע..המערכת נהייתה חלשה..ברכב של ההורים לא הייתי מגיע לווליום

כזה כמו עכשיו (50)... ממה זה יכול להיות..חיבור לא נכון המערכת נדפקה או אפילו מצבר חלש :(

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תשים ברדיודיסק על חצי ובמגבר תתחיל להרים עד שתשמע מקסימום ווליום בלי עיוות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

איזה רכב היה לך קודם , ואיזה רכב עכשיו? היה לי קיה 02 ועכשיו סיטרואן סקסו97

והאם שינית משהו בכיוונים או שהכל אותו הדבר? המערכת התאפסה שהחלפתי..אבל זה פחות או יותר אותם כיוונים מהמערכת...לא חושב שזאת הבעיה כבר נסיתי להתעסק בהגדרות

פורסם

אם אני לא טועה לפיוניר יש חיישן שמיועד להגביר ולהנמיך את הווליום באופן אוטומטי לפי רעשי מנוע SLE משהו כזה תנסה את זה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תבדוק אולי עבדת עם LOUDNESS...

כי מנסיון שלי אם אתה מנתק מכשיר של פיוניר הלאודנס מתכבה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...