Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב פרצו לי לאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הועמד שעה ורבע מול הAYS אתמול בין חצות ושלושים לרבע לשתיים....

וראו זה פלא - יצאנו החוצה, וחלון אחורי-ימני מנופץ.

כנראה שעבר שם מישהו במקום - לא גנבו כלום.

(והיה מה לגנוב, מלבד המערכת, היה גם פאנל של פיוניר (של חבר שבא איתי) וארנקים של שנינו, ופליז של XDYE 8) ודיסקים מפה עד אחותי...

אה, ופלאפונים...

אבל למזלי, ולרוע מזלם של האימפוטנטים, הם לא הספיקו לקחת כלום....

רון.

-אני לחלוטין מאחל מוות איטי ומלא סבל לאותם אנשים. כן כן, על פריצה לאוטו ולא לקחת כלום, מבחינתי זה עונש מוות, רצוי בתאונה,רצוי במקום חשוך,רתוי שאף שאחד לא ישים לב, וימצאו את האוטו רק אחרי איזה יום,ויגידו "אך יכלנו להציל אותם אם רק היינו מגיעים שעה קודם".... בני עוולה מרושעים.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מקווה שלא תהיה פעם הבאה ועוד יותר מקווה שלא תשאיר שום ארנק או פלאפון באוטו להבא.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איזה אוטו יש לך?

יש לו רנו 5...

לדעתי זה סתם השחתת רכוש ולא נסיון פריצה... מי יאמין שיש ברכב כזה משהו ששווה גניבה.. (בלי להעליב כמובן)

אגב, שווה להיות ב AYS רק שעה ורבע?

אם כבר משלמים כניסה , אז להישאר עד המוות בפנים :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אגב, שווה להיות ב AYS רק שעה ורבע?

אם כבר משלמים כניסה , אז להישאר עד המוות בפנים :lol:

אני לא יכול להשאר במקום בילוי אחד יותר משעה, אין כמעט יום שאני לא יוצא, אבל חייב ללכת לאיזה 5 מקומות- סיבובי ברים\מועדונים. אתמול הייתי בלנסקי, ארליך, בלאומליך, סאגה (גועל נפש) ובשסק.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
איזה אוטו יש לך?

לי לעולם לא ניסו אפילו להוריד סמל, אבל מי שינסה להוריד (ואני אמצא אותו) יסבול בוודאות. בעצם לעולם לא ניסו לפרוץ לנו לשום רכב, למרות שאני תמיד משאיר אותו עד הבוקר בכל מיני אזורים מפוקפקים... :lol: אבל גם לא כדאי להם לנסות. :twisted:

פורסם
איזה אוטו יש לך?

לי לעולם לא ניסו אפילו להוריד סמל, אבל מי שינסה להוריד (ואני אמצא אותו) יסבול בוודאות. בעצם לעולם לא ניסו לפרוץ לנו לשום רכב, למרות שאני תמיד משאיר אותו עד הבוקר בכל מיני אזורים מפוקפקים... :lol: אבל גם לא כדאי להם לנסות. :twisted:

לגנבים לא אכפת ולא מעניין של מי הרכב, שיהיה גם של אברג'יל - אחרי שהם פרצו, לך תמצא אותם.

עצה שלי - אל תסתכן סתם, ואל תתגרה במזל...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
איזה אוטו יש לך?

לגנבים לא אכפת ולא מעניין של מי הרכב, שיהיה גם של אברג'יל - אחרי שהם פרצו, לך תמצא אותם.

עצה שלי - אל תסתכן סתם, ואל תתגרה במזל...

הראל.

אני אוהב גירויים, אני מקבל אותם אחרי שאני מתגלח... :)

אני לא מאמין שאי פעם יגעו ברכב שלי. וכבר 4 שנים אני אומר את זה.

• תוכן חדש...