Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה, אני לא מצליח לראות חלק מהתמונות בת'רדים.

בת'רד http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=26270 למשל, מופיעה לי הטבלה של התמונה (שם, גודל קובץ, מספר פעמים שנצפתה וכו') אבל את התמונה עצמה אני לא יכול לראות (לא בקטן ולא בגדול - אין תמונה בכלל).

זה קרה לי מספר פעמים לאחרונה. הבעייה אצלי (לא זכור לי ששיניתי הגדרות כלשהן) או שיש בעייה בפורום?

פורסם
כנראה שאתה מקבל טיים אאוטים (Time out) תנסה לרפרש (F5)

לא עוזר. אין לי broken link. אין לי לינק בכלל. פשוט אין זכר לתמונה.

אני מצרף תמונת מסך שלי

[/img]

1.jpg

פורסם

תנסה ללחוץ עם הכפתור הימני על איפה שכביכול אמור להיות הברוקן לינק וללחוץ SHOW IMAGE או PICTURE או וואטאבר..

יש לך חיבור מהיר לאינטרנט או רגיל?

פורסם

חיבור מהיר

ואיפה אמור להיות ברוקן לינק?..

אגב, האם אתה רואה את התמונה שהעליתי? כי אני לא יכול לראות. אני רואה רק את שם הקובץ (1.jpg)..

פורסם

מסומן. היה מסומן כבר מקודם

בא אני אסבך אותך קצת.. :twisted:

בת'רד הזה: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25497 אין לי בעייה לראות את התמונות (המחשב שלי נותן כבוד לאיציק :mad: ).

שמתי לב שיש ת'רדים שבהם התמונות עולות אוטומטית ויש כאלה שיש צורך ללחוץ על התמונה הקטנה ע"מ להגדיל. אני חושב שאני לא רואה את התמונות שצריך להגדיל. התמונות מהסוג הראשון אין בעייה איתן.

זה יכול לכוון אל הבעייה אולי?

פורסם

שום בלאגן זה בסדר.

התמונות שאתה מצליח לראות אלו תמונות שמוצגות על הסקריפט עם טאג של IMG. אני מניח שיש לך בעיה שהיא קצת יותר מהבנתי בתחום, אם אתה מצליח לראות את אלו על הפעם הראשונה, ואילו הקטנות שהם בעצם TUMBNAILS של הגדולות, אותן אתה לא מצליח לראות.

אני יכול רק להמר על בעיה באקספלורר.

פורסם

מצאתי את הבעייה!:p:D:mad::wink:

אני משתמש בפייר וול (זון אלארם). אתמול, נמאס לי מכל הבאנרים והפרסומות הקופצות אז שמתי חסימה. מסתבר שהחסימה הזו חוסמת את התמונות הקטנות. :evil:

זהו אם כן :shock:

פורסם

שמח לשמוע.

אם שוב ימאס לך מפופאפים וכד'

אני ממליץ להוריד את גוגל באר (באנגלית, הגרסא העברית צולעת)

הוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

• תוכן חדש...