Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי PURE ACOUSTICS N1220 "12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה,לאלה שניסו או שיודעים.

רציתי לשאול עם אפשר לחבר את הסאב וופר הזה גם למערכת רגילה של מחשב חוץ מלרכב.

אני מתכוון לקנות אותו ואני צריך את המידע לגבי חיבור הסאב וופר הזה למחשב.

תודה מראש .

ONN1220.jpg

נתונים טכניים:

גודל וופר: "12.

הספק: 500rms וואט.

נצילות: 92db .

תחום תדר: 20Hz-500Hz.

גודל מגנט: 40 Oz.

מבנה תיבה: שני בס רפלקס קדמיים.

פורסם

אל תתקרב לסאב הזה

לפני חצי שנה שהתחלתי עם כל הקטע של המערכות התחלתי עם הסאב הזה

סאב חלש עמוק ואתה צריך מגבר מאוד חזק בשביל שהוא יתן לך צליל קטן

במחיר שלו אתה תוכל להביא סאב ברמה יותר גבוהה מניסיון

לחבר אותו למחשב? אין לי מושג בזה..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

למה שתרצה לעשות לעצמך דבר כזה?

בלי שום קשר ל"סאב" שהתעניינת לגביו, יש צורך לעבוד עם מגבר על מנת להשתמש בסאב, אם אתה כבר הולך על כיוון של סאב של רכב - לבית, תקנה סאב יותר טוב.

בשיפוצים

פורסם
למה שתרצה לעשות לעצמך דבר כזה?

בלי שום קשר ל"סאב" שהתעניינת לגביו, יש צורך לעבוד עם מגבר על מנת להשתמש בסאב, אם אתה כבר הולך על כיוון של סאב של רכב - לבית, תקנה סאב יותר טוב.

אז אתה אומר שעם אני רוצה אותו לשימוש ביתי,יותר נכון למחשב,אז יש צורך להשתמש במגבר? עזוב את הקטע של סאב לאוטו,תיראה את זה בתור שאלה כרגע על המחשב,בהמשך יבוא האוטו..=]

פורסם

ממש לא מסכים, אבל אני מבין שכבר קנית אותו ואתה עכשיו מחפש חיזוקים חיוביים, בכל מקרה גם אם זה מחשב וגם אם זה אוטו, מדובר בנאון שעושה רעש. אני לא יודע כמה שילמת, אבל תחפש בסכום הזה בדף היד השניה בפורום ותמצא חלופות טובות בהרבה.

בכל מקרה תתחדש.

בשיפוצים

פורסם

טוב בסדר,לבסוף התקשרתי לספק שמייבא את הסאב הזה לישראל והוא ענה לי על התשובה,בפירוש אין אפשרות לחבר את זה למחשב.

תודה בכול זאת.

פורסם

סאב "12 למחשב ללא הגברה? :-)

תחשוב חמוד,הסאב הכי זול וחלש (ומוכר) בעל הספק של 150W רמס

נהיה איתך יותר גבר 100RMS

קח רדיו דיסק הכי מתקדם שיש - כל יציאה מספקת כ20RMS גג וזה בקושי מספיק בשביל לראות תזוזה בסאב שלא לדבר על לשמוע

אתה באמת לא רוצה לדעת מה ההספק של הכרטיס קול :-)

כל מערכת רמקולים למחשב מתחברת לחשמל,אתה יודע למה?

מכיוון שיש מגבר מובנה במערכת הנ"ל בגלל שההגברה הפנימית של הכרטיס קול מספיקה בקושי לאוזניות,יותר מזה רק הגברה חיצונית ראויה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זהו,שבגלל זה שאלתי,למה אני לא כ"כ מבין בקטע הזה,זה למה פתחתי בכלל את האשכול הזה.

ותודה על ההסבר .

ויש לך משהו להציע לי לעשות בנושא..?

פורסם

בוא תגיד לי מה בדיוק אתה רוצה (מערכת לבית\לרכב)

אגב,הסאב הנ"ל מיועד לרכב (התנגדות שונה במגבר של רכב לעומת בית לרוב) וגם שם הוא לא מזהיר בלשון המעטה

פורסם

בעיקרון אני מחפש כרגע סאב וופר לבית בגלל ששלי נישרף לי,אז אני מחפש חדש.

אני כול הזמן שומע אלקטרו,ופשוט בלי בס אני לא יכול לעשות כלום,לכן אני מחפש אחד חדש.

PURE ACOUSTICS N1220 ממש תפס לי את העין,לכן שאלתי עם יש דרך כלשהי לחבר אותו בשביל שימוש ביתי (יותר למחשב בוא נגיד).

פורסם

זה סאב שעדיף לך לוותר עליו גם ברכב

יש התנגדויות שונות למגברים שונים (אום)

לרוב המגברים בבית עובדים בהתנגדות של 8אום לעומת מגברים לרכב שעובדים על 4אום ויכולים אף לרדת ל1אום

גם הסאבים עצמם באים בהתנגדויות שונות,של בית כאמור - 8אום,לרכב זה נע בין 4אום עד 1אום בדיוק כמו שמסופק ונדרש

בכול תצורה

אסור לחבר רמקול שההתנגדות שלו נמוכה מהתנגדות המגבר

לדוגמא אסור לחבר סאב של רכב כמו בדוגמא (4אום) למגבר בבית של 8אום,המגבר יראה מולו התנגדות נמוכה מידי ועלול להנזק

מותר לחבר רמקול בעל התנגדות גבוהה יותר מהתנגדות המגבר,לדוגמא סאב של בית (8אום) למגבר ברכב (4אום) אך מכיוון שההתנגדות גבוהה הסאב הביתי ינוצל בחלקו (התנגדות כפולה) וישמע חלש

מה יש לך כרגע בבית?

• תוכן חדש...