Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית לשעבר מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התקציב שלך יכול להגיע ל30K נראה לי שכדאי לך לבדוק את האופציה של volvo s70 רכב בטיחותי יחסית לגילו ומרווח

מאוד.

כדאי לבדוק מחירים של טיפולים ביטוחים וכו לפני הקניה כמובן .

בהצלחה

פורסם
אם התקציב שלך יכול להגיע ל30K נראה לי שכדאי לך לבדוק את האופציה של volvo s70 רכב בטיחותי יחסית לגילו ומרווח

מאוד.

כדאי לבדוק מחירים של טיפולים ביטוחים וכו לפני הקניה כמובן .

בהצלחה

חבר, S70 ב30K אולי תמצא בפירוקיות, בשוק לא תראה במחיר כזה ולו אחת.

פורסם

מצטרף להמלצה על מגאן מסוף שנות ה-90 ועל קסרה שנת 01-02 תכנס פחות או יותר בתקציב.

הקסרה מנסיון שלי איתה חצי שנה, היא איכותית למדי אוכלת פחות או יותר 1 ל10 בעיר ואני נוסע כמעט ורק בעיר אני מאמין שאם אתה נוסע גם בין עירוני הצריכה תהיה טובה יותר.

לדעתי עגלה תכנס בבגאז' כי הוא דיי גדול ה בקסרה בגלל הדלת החמישית (זה לא מנסיון).

הקסרה קיבלה 3 כוכבים במחני ריסוק והיא מגיעה עם 2 כריות אוויר ו- ABS.

לסיכום בתקציב הזה אני לא חושב שאפשר לעשות קניה יותר חכמה מקסרה.

פורסם

המרצדס מאיזה שנה? עם טורבו או בלי?

קח בחשבון שהמרצדס יקרה לאחזקה אבל אם הרכב טופל כראוי אין שום סיבה שתצטרך לשפץ מנוע בזמן הקרוב (אני מכיר מישהו שעשה 930 אלף ק"מ על E250).

בקיצור, נראה לי שעדיף לך לרדת מהמרצדס ולחפש משהו מיד פרטית.

פורסם
לגבי המבחן של Fifth Gear - זה רק מראה שאנשים לא הבינו מה משמעות המבחן.

הוא לא בא לבחון את הבטיחות של וולוו 940 מול רנו מודוס.

אז שייקנה קליאו. אין שום בעיה למשפחה עם תינוק אחד לחיות עם רנו קליאו. ירוויח צריכת דלק טובה בהרבה וגם בטיחות לא פחות טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי ( להכניס עגלת תינוק ) ובטיחותי בתקציב מוגבל ( עד 20 אלף ש"ח)

מעבר לנושא הקניה (שהוא סכום צפוי, כמו גם ביטוח, טסט ואגרות), האם אתה מספיק נזיל בשביל להחזיק מרצדס ?

לא מדובר בעלויות תיקונים של מכוניות עממיות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

HFturbo

פורסם

:lol:

3 מתוך ה-4 עם 300K ק"מ, והנוספת - מחירה 4,200 ש"ח, כנראה טעו כשרצו להקליד 42,000 ש"ח.

מה שהוא התכוון זה שאחת נורמלית פשוט לא תמכר במחיר כזה.

40K זה מחיר קצת יותר ראלי.

ובכל מקרה פותח השרשור אמר שהוא מעוניין להשקיע עד 20K בלבד.

פורסם
:lol:

3 מתוך ה-4 עם 300K ק"מ, והנוספת - מחירה 4,200 ש"ח, כנראה טעו כשרצו להקליד 42,000 ש"ח.

מה שהוא התכוון זה שאחת נורמלית פשוט לא תמכר במחיר כזה.

40K זה מחיר קצת יותר ראלי.

ובכל מקרה פותח השרשור אמר שהוא מעוניין להשקיע עד 20K בלבד.

כמה טוב שוולוואיסט מבין וולוואיסט ..:-)

• תוכן חדש...