Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב

ברשותי ניסאן סאני 94 ידנית מחר אני הולך להחליף נוזל בלמים ואני לא יודע איזה dot לקחת 3 אוו 4

הבנתי ש 3 מתאים יותר למכוניות ישנות אבל 4 פחות סופח מים ולכן יחזיק יותר זמן

איזו חברה נותנת את התמורה יותר טובה לרכב ועדיף שתתן גם לכיס:oops:

בתודה נדב.

פורסם

משאבה המרכזית שלי נדפקה (לפחות ככה הבנתי)

אני אסביר.

שהייתי לוחץ על הברקס הדוושה רכה כזאת ואחרי לחיצה ממושכת של 30 שניות הדוושה היתה צונחת לי לאט לאט וגם שהייתי בולם אז הברקס היה דיי נמוך,ברקס שקשה להרגיש בטוח איתו!:evil:

לאחרי בירורים החלפתי משאבה מרכזית החלפתי שמן אבל התחושה זהה!

לפי ההסבר שלי יש סיכוי שהבוסטר לא טוב?

מה לא בסדר? אני נוסע בקנגו של אבא שלי הברקס חד ולא צריך ללחוץ חזק , יכול להיות שככה זה בסאני?

פורסם

"מה לא בסדר? אני נוסע בקנגו של אבא שלי הברקס חד ולא צריך ללחוץ חזק , יכול להיות שככה זה בסאני?"

מה שבטוח זה שזה לא ככה בסאני, יש לי סאני 95 ללא התופעות שציינת במערכת הבלמים, דוושה רכה ויורדת אולי מדובר על הפסדים של שמן איפשהו במערכת, אני לא מכונאי של מכוניות אבל מה שכן זה נשמע כאילו יש לך נזילה איפשהו או שאולי הפסדים איפשהו במערכת הבלימה...

אגב אני לא חושב שהבוסטר משחק פה תפקיד כלשהו בעניין של הרכות או של זה שהפדאל שלך שוקעת...

עוד כיוון ששווה לבדוק זה אולי הוויסות של הדוושה עצמה, אולי היא לא פועלת לאורך כל הטווח שלה, יכול להיות שזה בכלל אוויר שנכנס איכשהו למערכת וצריך פשוט לעשות ניקוז טוב ולבדוק את הכיוון של הבעיה לאחר ניקוזים ולוודא שאין אוויר במערכת.

*היצרן מציין שיש להשתמש בנוזל DOT3

שוב יכול להיות שאני לא בכיוון בכלל, אבל מנסיון עם הרכב עצמו וכמכונאי מטוסים אלה הכיוונים שהכי נראה לי שצריך לבדוק אותם...

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
משאבה המרכזית שלי נדפקה (לפחות ככה הבנתי)

אני אסביר.

שהייתי לוחץ על הברקס הדוושה רכה כזאת ואחרי לחיצה ממושכת של 30 שניות הדוושה היתה צונחת לי לאט לאט וגם שהייתי בולם אז הברקס היה דיי נמוך,ברקס שקשה להרגיש בטוח איתו!:evil:

לאחרי בירורים החלפתי משאבה מרכזית החלפתי שמן אבל התחושה זהה!

לפי ההסבר שלי יש סיכוי שהבוסטר לא טוב?

מה לא בסדר? אני נוסע בקנגו של אבא שלי הברקס חד ולא צריך ללחוץ חזק , יכול להיות שככה זה בסאני?

זה לא אמור להיות ככה בסאני, כדאי שבעל מקצוע יתן מבט.

• תוכן חדש...