Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום, אחרי שכבר חודשיים שאני מחכה שהיצור המופלא הזה ינחת בכפות ידי התחדשתי בהאבוק ,אין מילים בפי לתאר את החוויה,אחרי ששמעתי את ה BL של רוני שהרשים אותי מאוד, אבל בשירים מסויימים לא התאים את עצמו לדעתי,פחדתי שההאבוק יאכזב בחלק הזה גם,בכל אופן בדרך הביתה הספקתי לשמוע את כל סוגי השירים שאני אוהב (היפ הופ,טראנס,80'S) והוא מנגן מעולה בכולם,שבוע שאני נוסע עם IDQ שמוגבר ע"י סאנדאון 4X100 פשוט לא הלהיב אותי ,לא שיש לי משהו נגד ה IDQ שמעולה בפני עצמו ופשוט מעביר את הבמה לגמרי קדימה ,ההאבוק פשוט ידע לפגוע בול.

בכל אופן אני מאמין שאין צורך בתמונה של הסאב כולם כבר יודעים איך הוא נראה,הסאב הגיע מ DKNY (תודה) וכמובן תודה לרוני שנתן לי לשחק קצת עם ה 1000D והמליץ על החיווט המעולה של 6 גייג' על שני מגברים.:wink::lol:(מן הסתם שזה היה בצחוק אני אחליף ברגע שאוכל).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש - סאב פשוט מעולה.

שמעתי במפגש האחרון את ה12 אינטש אצל דני וזה פשוט מאוד סאב טונאלי, חזק שנותן תמורה מלאה למחיר שלו ולמען האמת, נשמע יותר טוב מהאולטימו של מורל שעולה פי שתיים ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה תודה על התגובות,סאב שבהחלט שווה את הכסף, רק נשאר לי לשמוע את הסולובריק L7 שבזמנו מאוד רציתי להניח את ידי עליו ולהשוות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

עידן, מול ההאבוק, ל L7 אין שום מטרה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אולי בכל זאת קצת תמונות:

אני והכלה מתכוננים ללילה.:lol:

dsc00207ms2.jpg

אני מחזיק את הסאב שלי שלא יאכל את הIDQ של חבר שלי.

dsc00208ft1.jpg

הבחור וההגברה.

dsc00210ut8.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש.

15' לא יותר מידי גדול? נראה לי 12/10 בהחלט מספיק.

ולמה כל פעם שמים את הסאב ככה הפוך? גם בתמונות של מפגשים אני רואה ששמים ככה (או שזה בשביל הצילומים)?

תתחדש והעיקר שאתה נהנה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הלוואי והיתה לי דרך אחרת לשים אותו.

בקשר ללמה 15 אינץ' אני מקווה שמישהו יותר מומחה יוכל להסביר לך,לפי מה שהבנתי הוא פשוט דוחף יותר אוויר ,אני לקחתי אותו כי שמעתי ואהבתי יותר מזה לא מעניין אותי.

פורסם

מה זאת אומרת הסאב הפוך ?

כל התקנה, והתלות באקוסטיקה שלה.

מנסיוני, ברכבים מדגמים 5 דלתות\ג'יפים וכו' , המצב העדיף לסאב הוא כלפי מעלה :) הוא עושה שמח, ולא מתחבא בתדרים הנמוכים.

למה 15" ?

אז אני אשאל אותך, למה זוג 15" ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה זאת אומרת הסאב הפוך ?

אז אני אשאל אותך, למה זוג 15" ?:)

הסאב לא כמו לא יושב כמו IDQ לזה התכוונתי ותודה על התשובה.

למה זוג 15'? אין לי מושג אבל לא הייתי רוצה זוג 15' אצלי ברכב :)

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוי הנה הסאב שלי לשעבר =\

היה קצת קשה להפרד ממנו אתמל בערב..

אבל אין מה לעשות עכשיו יש לי אוטו פיצי מאוד והחיה רעה הזאתי לא נכנסת לי לאוטו

כמו שרשמו פה מעליי אי אפשר לתאר את זה. הסאב הזה מפלצת

תהנה איתו איש 8):twisted:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
חבר'ה תודה על התגובות,סאב שבהחלט שווה את הכסף, רק נשאר לי לשמוע את הסולובריק L7 שבזמנו מאוד רציתי להניח את ידי עליו ולהשוות.

ידידי היקר - L7 לעומת האבוק זה כמו סוס עם רתיעות על העיניים שהורידו לו מכה עצבנית בישבן והוא פשוט דוהר כמו מטורף בלי לדעת לאן. ראית פעם סוס רודף אחריך? זו פחות או יותר ההרגשה עם L7, אין לך מושג מה הוא רוצה ממך ולמה הוא מאחוריך.

לגבי למה להתקין סאב הפוך על התיבה? - חשבת פעם אולי שיש מצב שלתיבה חסר קצת נפח ויש מגבלה של מקום? - זו אחת הסיבות העיקריות לבניה של תיבה כזו. סתם דוגמא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

-DKNY אני בהחלט אנסה להוציא ממנו את המיטב.

-אהבתי את הדימוי של ה L7 גדול:lol:,אבל בתור חובב SPL מושבע אני חושב שהיתי אוהב אותו,הבעיה שלי היא שבשירי שנות ה 80 SPL זה ממש לא נעים.

• תוכן חדש...