Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שלא תבדקו את זה בצורה מסודרת ומקצועית עם המכשור החדש שהגיע לא מזמן ליבואן ההאבוק והQ?

:-D

בשביל מה היבואן הזמין זוג חיישני SPL , אם לא בדיוק למקרים כאלו? :wink:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:shock:שומאכר תזכור את המילים האלה,עכשיו אני מוריד דיסק בדיקה ומצלם איך הסאנרוף מתפרק.
אם הסאן רוף שלך מיתפרק סימן שהוא לא תפוס חזק :-){אם אצל אליקו מזוג "15 עוד לא היתפרק אז אצלך אין סיבה לדאגה }

שומאכר כשאתה שומע על דברים שמיתפרקים ברכב מהבאס אתה ישר קופץ אה:-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

נראה לי באמת נפגעה לי השמיעה,כל חצי שעה יש לי לחץ באוזניים,חייב להפסיק להגזים.:roll:

בדיוק דיברנו על "המכשיר בדיקה" אבל אני לא ארחיב על זה.

נ.ב.

הרכב שלי שנת 99 הסאנרוף כבר לא כמו פעם.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

זה לא הופר מה שאתם עושים פה..

אני מקנא :twisted: מתגעגע למפלצת הזאתי

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

רוני, הרכב שלי הוא שנת 98 :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מת לשמוע את המערכת שלך אליקו,נראה לי שתי מפלצות כמו שיש לך מאחורה וסט קידמי שמושך קדימה כמו שצריך משהו מהסרטים,אם אתה שומע חזק כמוני אתה חייב לספר לי איך אתה מחזק את כל הפלסטיקים המקרקשים,אתמול מישהי ברמזור ביקשה להנמיך למרות שהיתי מאחוריה וחלונות סגורים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מי צריך סאנרוף כשהשמשה הקידמית שלך נפתחת עם כל מכת באס? :-D סאנרוף זה לחלשים :lol:

דרך אגב, אני מאוד מעוניין לשמוע את ההאבוק 15. יש הצעות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתי שאתה רוצה,אפילו אפשר להיפגש ליד החנות של רוני, השכונה שלו התרגלה כבר לכל המהומה.8)

פורסם
אתמול מישהי ברמזור ביקשה להנמיך למרות שהיתי מאחוריה וחלונות סגורים.

תתחיל להתרגל. זה יהיה המצב היום יום שלך מהיום :-P

תשמע מקרה שקרה לי היום:

חזרתי מהבסיס ונכנסתי לתוך עיר מגוריי, ועמדתי ברמזור מאחורי מורה לנהיגה. הוא ו-2 התלמידים שלו שמעו את הבאסים וישר הסתכלו לכיווני (אחורה). הרמזור התחלף, ועקפתי אותם עד לרמזור הבא, ששם הם עמדו מאחורי. באותו רגע שהרכב שלהם נעצר המורה לנהיגה יצא מהרכב (כבן 50+), ניגש אליי, ושאל אותי "לא הבנתי איך מאוטו כזה קטן יש מוזיקה כל כך חזקה עם הרבה באס?!" ואמרתי לו "שלי? שלי סתם חלש. לחבר יש 2 כאלה" והוא היה בהלם. "אם זה סתם חלש אז אני לא יודע מה זה חזק..." וביקש ממני להראות לו את הסאב. הרמזור כבר התחלף לירוק, אז לא היה זמן לזה, והוא חזר כולו מבסוט לרכב, כשכולם מאחוריו מצפצפים לו שיסע. הזוי לא? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...