Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשאיל מתאם USB-IDE.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שניסיתי אין סוף פתרונות ושיטות כדי לשחזר מידע מדיסק קשיח שנהרס לפני כשנתיים, הבנתי שחיבור ה-HD דרך מתאם USB-IDE יכול לעזור לי בפתרון התקלה.

יש רק בעיה אחת- אין לי כזה.

המידע על ה-HD יקר מאוד לליבי ובעל ערך רב.

אני פונה בקריאה נרגשת לכל חברי הפורום (מרפרוף בפורום ה-OFF-יש פה לא מעט מבינים בתחום), אם למישהו יש גישה למתאם כזה ומוכן להשאיל אותו אליי למספר ימים- אודה לו מאוד (מאוד).

אני מבטיח שלא יעונה לו כל רע והוא יחזור, בריא ושלם, לבעליו המאושרים.

זוהי תקוותי האחרונה.

ניתן ליצור עימי קשר בה"פ.

המון תודה מראש לכל מי שמוכן לסייע,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אם אתה באמת רוצה לטרוח, אשאיל לך.

רק לתשומת לבך:

1. מתאם כזה - כולל ספק, עולה כ-65 ש"ח (ככה עלה לי). מתאם לדיסק 2.5 בלבד כולל מארז עולה

30 ש"ח (שוב, מה שעלה לי) שזה פחות מהדלק הלוך ושוב.

2. המתאם לא יעזור לך אם הדיסק לא תקין. המתאם לא יעבוד טוב אם הדיסק לא מגיב וכמו כן עלול שלא לעבוד טוב אם

הדיסק מחולק ל partitions. הדרך היעילה לשחזור מידע הוא בחיבור ישיר ל- IDE ובאמצעות אחת מתוכנות השחזור.

:turn-l:
פורסם

ואם זה באמת מאוד חשוב לך עדיף שתלך למקום מקצועי.

שם יוכלו לשחזר לך את הקבצים בוודאות ותמנע מנזק נוסף.

אם הדיסק באמת פגום חבל שסתם תפגע בחומר שנמצא עליו.

פורסם
זה מתאם מ- HD של 2.5 לחיבור IDE של 3.5 - לא מה שביקש, ולא ראיתי בשום מקום שמדובר דוקא ב- 2.5.

רגע.

הוא בלבל אותי.

אם הדיסק קרס למה אתה חושב שחיבור USB יעזור לך בחיים?

אייל

פורסם

+1

כאחד שמתעסק בתחום ישנם שני מצבים:

1. הדיסק עובד (אלקטרוניקה/ראשים תקינים) ומזדהה אבל הפרטישן קרס, במצב כזה מבצעים שיחזור דרך תוכנה.

2. דיסק לא עובד/לא מזדהה, במצב כזה הדיסק נלקח למעבדה לצורך תיקון - החלפת אלקטרוניקה/ פתיחה באינקובטור והוצאה פיזית של הדיסקים.

חיבור USB לא יועיל באף אחד מהמצבים.

פורסם

קודם כל IDE-USB כן יכול לעזור

כמעת כל דיסק שכביכול לא עבד יותר על המחשב עבד לי עם ה USB

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן, אתה צודק במובן מסוים, דיסק שחוט אבל עובד מכנית ואלק' שאינו מזדהה בביוס לעיתים מזדהה בUSB. דיסק עם אלק' שרופה או ראש ננעל/דופק לא יפעל כמובן גם בUSB.

פורסם

אייל,

את הנימה העוקצנית הזאת תשמור לחברים שלך- לא לי.

ה-HD לא היה מחולק למחיצות והוא אכן מתוצרת WD והוא גם- משמיע תקתוקים...

כנראה שהגיע הזמן לערוך לו טקס קבורה מסודר ולתת לו ללכת ולעלות לעולם שכולו הארדיסקים מתים.

המון תודה לכל העוזרים,

אמשיך לעדכן במידת הצורך,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תיקטוקים לא אומר שהוא לא עובד

תחבר ל USB ורוב הסיכוי שזה יעבוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...