Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בפאסאט מונית 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די הזדזעתי ממה שראיתי האוטו עבר כ 170000 הפנס הקדמי רועד , הנהג אמר לי שזה כבר קרה לו אחרי 20000 ולמרות שהחליף כמה פעמים את הפנס זה שוב חזר וזאת המחלה של האוטו לטענתו .

כל הצבע של הדש בורד התקלף , משהו מזעזע . לסיכום הוא אמר לי שזה אוטו רק עם שם ואוטו שאסור להתקרב אליו לחלוטין

לי זה היה דיי מוזר הסיפור הזה כי חשבתי שפאסאט זה חתיכת רכב מעולה .

פורסם

בדיוק^.

מה שחשבת חשבת נכון , חשבת לא נכון על דיברי הנהג מונית.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

דוד שלי נהג מונית עם פאסאט סטיישן.

אני יכול לתת לך את המספר שלו ותשמע רק תשבוחות על הרכב...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא יודע מה הסיפור אבל אני אתכם במחשבה פשוט שיתפתי במקרה הזה שקרה

תכלס אני גם חושב שפאסאט זה רכב טוב

פורסם
די הזדזעתי ממה שראיתי האוטו עבר כ 170000

מונית שנת 2006 ורק 170K קמ? כימעט ולא יכול להיות. נהגי מונית בחודש עוברים כ-10Kק"מ +.

זה אומר בשנתיים, לפחות 240K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מונית שנת 2006 ורק 170K קמ? כימעט ולא יכול להיות. נהגי מונית בחודש עוברים כ-10Kק"מ +.

זה אומר בשנתיים, לפחות 240K.

אתה נראה בחור רציני והגיוני, אבל לפעמים אתה פולט דברים, שחבל על הזמן.

למשל, נהגי מוניות, שעובדים בתוך תל אביב - אלנבי-תחנה מרכזית-שוק הכרמל, לפעמים עוברים פחות מ 50 אלף בשנה.

10 אלף בחודש אולי עוברים אלו, שעושים קווים בינעירונים וקבועים ו/או המונית שלהם עובדת בשתי משמרות.

פורסם

OK, אם רוב נסיעות עירוניות - אתה צודק. במקרה כזה, אפשר להסביר למה בלאי של אותו פאסאט כ"כ גדול יחסית לק"מ.

לי יצא לדבר רק עם נהגי מונית צפוניים, אצלם 10K בחודש זה סביר ו-15K כאשר משכירים עוד נהג על מונית.

טיפול הם עושים פעם ב-20 יום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבלאי שהוזכר לא קשור למספר הק"מ שהרכב עשה, אלא ליחס שקיבל עד היום. יש נהגי מוניות שנסעו מעט והרכב שלהם נראה זוועה, ויש כאלה שנסעו הרבה והרכב עדיין נראה כמו חדש. עד כמה שלהרבה מאיתנו ברור מאליו שרכבו של נהג מונית הוא מקור הפרנסה שלו - תתפלא כמה נהגים יש שחוסכים בצורה אבסורדית.

פורסם

יצא לי ליסוע לפני מספר חודשים על מרצדס E בת כמה שנים...

איום ונורא.

הצבע היה נראה איום ונורא (לפחות באיזורי הבאמפרים; כנראה הוא מאלה שלא מסתכלים, אלא מחכים לבום...) כל הפאנל של הדלת הקדמית ימנית התפרק, ועוד כל מיני ירקות שלא הספקתי לחקור...

עד שסוף סוף יוצא לי ליסוע על מונית מרצדס - היא חצי מתפרקת...:idea:

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

מה אתה מצפה מרכב שנוסעים עליו לפחות 2 נהגים ונוהגים עליו בלי רחמים?

רכב שנוסע כל יום! 170000 זה דיי הרבה לשנה הזאתי, אפילו שזה מונית.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
הציפוי המתקלף של VW זה משהו שקיים עוד מהסדרה הקודמת (גולף MK4 , פאסאט ובורה)

לא הייתי אומר. בבעלותינו בורה מבציר 02' ואף אחד מהדברים לא קרה לנו(ברוך ה').

• תוכן חדש...