Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Infinity Kappa Perfect 12vq + DEH-P80RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרדיודיק ה DEH-P80MP הדגם האמריקאי והוא ממש מעולה שומעים איכותי מאוד ועם פונקציות מרובות שחלקם איני יודע מה הם. ממליץ עליו בחום .

פורסם

אני יכול לאמר לך - תביט בחתימה שלי.

יש לי את הקאפה ולא הקאפה פרפקט - אמנם ההבדל היחידי הוא בהספקים שהסאב יכול לספוג.

זה סאב נהדר - יוצא מן הכלל למען האמת.

הוא טונאלי ברמות מטורפות - עד היום זה הסאב הכי טונאלי שאני מכיר.

הוא לא הכי מדוייק שבעולם אבל הוא מדוייק בצורה מספקת - בדיסק בדיקה שאתה תשים לשמוע רעש כמו מנוע חד-בוכנה של אופנוע הסאב הזה יאחר קצת אבל מתי בפעם האחרונה שמעת מוסיקה שיש בה כזה סוג של צליל???

הוא רך, נעים, מספק מכה נאה מבחינת דיוק יש לו מספיק מהכל, פאנצ'יות ורכות גם יחד.

אבל - למערכת שלך - אם אני לא טועה יש לך לימיטד אילייט של מורל ומגבר של ג'נסיס - הייתי ממליץ לך ללכת על הסאב אודיופיל של ג'נסיס שהוא עוד יותר טוב ביחד עם איזה דואל מונו נחמד של ג'נסיס בשביל להגביר אותו.

סאבים נוספים ברמה הזו יהיו IDMAX, FI Q או אולי W6 או W7 (אם כי אני מעדיף את ה6 - רק תיקח בחשבון שהוא לחלוטין חסר ליטוף או רכות - שובר אותך חי :-P)

אני פשוט מאוהב בקאפה ובאודיופיל - שאלה של תקציב, שניהם סאבים מעולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה חברה אני אלך עליו בעיניים עצומות כי השגתי אותו במחיר טוב .

למישהו יש עוד חוות דעת על ה 80RS מבחינת איכות?

פורסם

יש לי את ה880 ואני אוהב אותו מאוד וגם שאני ישדרג את כל המערכת הוא הפריט היחיד שישאר. מאוד איכותי ומאוד נוח לשימוש

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסאב הזה מקבל ביקורות חיוביות וחוות דעת טובות. מצטרף להמלצה של אדי לבחון IDMAX, W6, ARSENAL, וזוג אודיופיליים..

תקציב!

הP80, הלא הוא ה800 האירופאי הוא אחלה מכשיר. לא נראה לי שהשינויים מה880 רציניים - אם בכלל - בחירה מצוינת. גם כאן שקול בנוסף אלפיין 9887.

פורסם
אני יכול לאמר לך - תביט בחתימה שלי.

יש לי את הקאפה ולא הקאפה פרפקט - אמנם ההבדל היחידי הוא בהספקים שהסאב יכול לספוג.

.

אדי כמה שאתה טועה אין לך מושג היה לי את שניהם זה לא אותו קליבר בכלל

הפרפקט הוא שיא הטכנולוגיה עד היום Q משתנה מהלך ממברנה ארוך מאוד 18 ממ ..

שני סלילים היריעה קצרה מלהכיל...

לפותח השירשור אחלה רכיבים הייתי שם אותם בעצמי

פורסם

עם הג'נסיס הוא יילך מצוין, אבל יש באג במכשיר הזה [בP80]. ברגע שהוא מזהה התקנה לא נכונה ובעייתית, הוא נכנס למוד safe ומנתק את עצמו. כך שזה קצת הימור מבחינתך לרכוש אותו כרגע.

פורסם

טוב בנתיים אני אתקין את הסאב ואשאר עם ה PIONEER הפשוט :oops: שיש והלאה אני אחפש אלטרנטיבות ל 80RS:-D

תודה על העזרה

פורסם

מתן,

כנראה שאתה צודק, אבל שמעתי את הקאפה מספר פעמים ושמעתי גם את הקאפה פרפקט בכמה וכמה רכבים - אם אתה תוכל להבדיל בין השניים במבחן עיוור - לאמר לך את האמת, אני בכלל לא בטוח - הקאפה פרפקט יהיה קצת יותר פאנצ'י אבל זה יהיה הדבר היחיד שיסגיר אותו.

וזה מנסיון.

האמת שחשבתי פעם להחליף רק את הסאב ולשמור על התיבה ואחרי זה ישיבתי ברכב עם קאפה פרפקט מכוון היטב והבנתי שזה פשוט חסר טעם.

אולי לרכב הבא אם אני אצליח לשים את הידיים שלי על אחד כזה :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...