Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני מעוניין במערכת רדיו דיסק הכוללת usb ושתיהיה MP3

התקציב שלי עד 2500 ש"ח..

 

כרגע מורכב ברכב (ד"א טויוטה קורולה) רדיו דיסק KENWOOD משהו פשוט

קומפננט מורל הייבריד

סאב פיוניר 12 אינץ'

9*6 של פיוניר

מגבר של 1000W שכחתי ת'שם של החברה..

 

 

תודה רבה לכל התותחים :-)

פורסם

קרא את חוקי הפורום!

 

מה כזה דחוף להחליף רדיודיסק?

 

מה שאתה מחפש זה HU, לא מערכת, כפי שציינת בכותרת. כותרת טובה עוזרת לקבל תשובות יותר מהר, ועוזרת לשאר החברים במטלת החיפוש.

 

העזר בסבלנות, אין להקפיץ שרשור תוך 24 שעות. בזמן הפנוי עד שתקבל תגובות, בצע חיפוש על רדיו דיסקים ב\עד 2500 ש"ח.

 

אין צורך לכתוב ב BOLD, זה נראה מוזר ועושה כאב ראש.

 

775 הוא מכשיר טוב - כמה דברים לגביו (תוכל למצוא עוד בחיפוש). שים לב הוא מסתיים ב 5. תבדוק האם הרדיו שלו כוייל על מנת שיתאים לארץ. תתרשם ממנו פיזית, התפעול שלו קצת שונה, תראה אם זה מתאים לך.

 

יואב

יואב :arrow:

×
×
  • תוכן חדש...