Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראשית כל ארצה לומר שזו הודעתי הראשונה כאן בפורום (מן הסתם זה אומר שהרגע נרשמתי), קראתי את התקנון ואני מקווה שאיני עובר על כל חוק כלשהו, ואם כן אשמח אם תידעו אותי ואערוך את ההודעה בהתאם. חיפשתי נושאים אחרים שנוגעים לבעייתי אך לא מצאתי נושא מדויק לכן פרסמתי מודעה חדשה.

יש לי פיג'ו 205 שנת 90, רק קניתי אותה לפני חודש בערך, היא נוסעת כמו בובה אני ממש מרוצה ממנה, אבל יש לי בעיה בהנעה.

כאשר הרכב נח ליותר מ5-6 שעות (לא משנה אם קר רצח או חם אש בחוץ) ואני בא להניע האוטו מניע תוך שנייה, אך גם נכבה שנייה אחרי זה, בהנעה השנייה אני מחזיק את הסוויץ' לפחות 6-7 שניות עד שהאוטו מניע ואז הוא מניע כמו שצריך.

עשיתי טיפול לרכב שכלל החלפת שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר דלק, פלאגים והבעיה עדיין נמשכת.

המליצו לי מספר חברים לבדוק אם זו בעיה בקרבורטור שכן ייתכן שבעליו הקודמים של הרכב נסע המון על הרזרבי.. יש המלצות?

נ.ב, זה קורה גם אם אני מניע עם צ'וק, ואגב - שאני מניע עם צ'וק ונותן גז הרכב נכבה, רק בלי צ'וק הוא לא.

אשמח לחוות דעת מקצועית ככל האפשר, ע"מ שלא אעשה בחירה שגויה..

המון תודה, מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מיכאל שלום רב, וברוך בואך לפורום!

מסתמן מקריאת בעייתך, שהיא קשורה קרוב לוודאי, לבעיית קרבורטור.

יש לטפל בקרבורטור, ובעייתך תפתר.

חפש המלצות על בעלי מקצוע, באוף טופיק, בקטגורייה" המלצה חמה על בעלי מקצוע".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעיה ידועה ב-205. אם צביקה אומר שניתן לסדר את זה, לא אתווכח; אבל אעיר בעדינות שבספר של ה-205 כתוב להניע תוך כדי לחיצה על דוושת הגז (בד"כ כותבים להניע ללא נגיעה בגז, גם במכוניות ישנות בהרבה).

נראה לי שהיצירתיות הלא נחוצה של המהנדסים הצרפתיים מתבטאת גם בפרט זה.

דני

פורסם

תודה רבה צביקה, ובקשר לזה שרשמתי שאם אני נותן גז (והכוונה לא לגז בקטנה אלא לחיצה לחיצה על הגז) בזמן שהצ'וק פועל הרכב נכבה, יש לך מושג?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שלום רב!

הרכב לא אמור להתכבות, בעת לחיצה על דוושת התאוצה, כאשר הצוק מופעל.

בברכה

צביקה

פורסם

אני יודע שהוא לא, זה לא הרכב הראשון שיש לי עם צ'וק (הייתה לי בעבר פיאט אונו), השאלה היא מה גורם לכך?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שלום רב!

קרבורטור מציף, ומשאבת תאוצה בקרבורטור תקולה, נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, יפתור זאת, ובעיות נוספות.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה רבה על עזרתך צביקה,

הבנתי שאתה מתמחה בדבר, וקראתי המלצות לגבייך.

איך אוכל ליצור עמך קשר ובאילו שעות להתקשר? (אני מחדרה)

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: ניגשתי לצביקה ברח' זנגביל 16, נתניה, הפקדתי בידיו את הרכב והלכתי לטייל בעיר.

חזרתי כעבור כמה שעות, והרכב היה כמו חדש, לא עושה בעיות בהנעה, לא מקרטע, מאיץ הרבה יותר טוב ממקודם.

לכל מי שיש בעיות דומות, אני ממליץ בחום על צביקה. :)

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=6194

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...