Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל ג'ובניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר הנסיעה היום באוטבוס הכי צפוף ומעיק שהייתי בו אי פעם ,הוחלט שזהו... זה הקש ששבר את גב הגמל.

החלטתי שאני קונה רכב בכסף שאותו חסכתי זמן כה רב.

קודם כל התקציב הוא 25K +/-.

הנסיעות יהיו ראשון לציון ת"א הלוך חזור כל יום.

דרוש רכב מודרני כמה שיותר חובה שיהיו חלונות חשמל, מזגן אמין,ורכב אמין בכללי וכמובן חסכוני.

הרכב חייב להיות מרווחת יחסית מהסיבה הפשוטה שאני בחור דיי גדול וברכבים קטנים מסוימים אני מרגיש קצת קלסטרופובי:idea:.

אין בעיה שהרכב יהיה ידני, אך הרכב חייב להיות בעל 65 כ"ס ומעלה.

תודה מראש,

אורי.

פורסם

פונטו ספייס יכול להיות אופציה עם 60 כ"ס או 80 אם אתה מוכן קצת להתגמש בשנתון.

רכב בטיחותי, אמין, זול לאחזקה בכמעט כל פרמטר, עונה בעיקרון על הדרישות.

פורסם

אתה מודע לכך שבבוקר יש פקקים מטורפים ביציאה מראשון לכיוון ת"א?

בנוסף, אל תשכח הוצאות דלק, טיפולים, תחזוקה שוטפת, ביטוחים וכו'.

ולעניין עצמו:

25K זה לפני או אחרי יישור קו?

יישור קו לכשעצמו עלול לעלות כמה אלפים טובים.

פורסם

לאור הפקקים שאתה עומד לעבור עם הרכב בכל יום, אני ממליץ לך לפזול לכיוון אוטומטית קטנה וחסכונית, גם אם היא חלשה מ65 כ"ס.

את ההבדל תרגיש ברגל שמאל ובקוטר החור בכיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה בסדר.... אני מספיק "טוחן" בשביל להגיד לכם שאני יוצא מהבית לפני הפקקים אני צריך להיות שם כל בוקר ב7 ורבע...אז הידני עדיין נשאר.

וכן 25 אחרי יישור קו.

בקשר להוצאות שוטפות על הרכב ההורים יעזרו לי. ואני גם עובד בעבודות מזדמנות אזי כסף לדלק יהיה לי לשאר ההורים יצתרכו לעזור לי.

ושאלה נוספת האם לפונטו שנתונים אלה יש להם הגה כח?

פורסם

אוקי, נראה לי שאני אלך על האפשרות של הפונטו, וזאת גם כי חבר שלי קנה לא מזמן פונטו והיום עשיתי לו תחקור ובסה"כ הוא מאוד מרוצה מהקניה.

אז נעבור לנושא חדש. לאחר שהחלטתי אני הולך על כיוון פונטו דור שני יש לי כמה שאלות:

בתקציב של 25 אלף לאחר יישור קו, על אילו שנתונים ודגמים אני אמור לכוון?

אילו בעיות ידועות "מחלות" יש לרכב ולמה כדאי לשים לב לפני הקניה?

תודה מראש,

אורי.

פורסם

לדעתי בתקציב הזה אתה מסתכל על מודל 2001-2003, כתלות ברמת האבזור שתבחר ובמצבו של הרכב.

לגבי מחלות מיוחדות ופירוט הדגמים (זאת בוודאי תיהיה השאלה הבאה שלך כשתתחיל לחפש פונטו מהשנים האלו) - הרץ חיפוש בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מקווה שלא לקחת אותי קשה, דברי נאמרו בהומור מוחלט.

יש לי כבוד לכל חייל, בכל תפקיד.

פיאט פונטו דור שני תהווה קנייה מעולה.

כבעל פונטו כזו אני יכול לומר עלייה רק דברים טובים:

חסכונית, אמינה ובטוחה.

בתקציבך(25K כולל ישור קו) יהייה קשה למצוא משהו מעל שנת 2001 ללא עבר פלילי (השכרה\ליסינג).

הדברים אותם צריך לוודא הם כמו בכל רכב.

שים דגש על מע' הקירור הרגישה לנוזל קירור לא מקורי.

הזהר מסוחרים!

היום מצאתי מודעה ביד2, באיזור הפרטי. במודעה צולם רכבי הפרטי.

(הסוחר הינו "חבר פורום" בשם 11efraim)

לעוד מידע על פונטו ובכלל:

מועדון פיאט ישראל:

http://www.fiatclub.co.il

שם, בחתימה של משתמש בשם caveman יש כל מה שתרצה לדעת ועוד.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אופציה מעניינת שאני הייתי שוקל זה פולו SDI.

חבר שלי בתקופת חיילותו החזיק רכב כזה (לאחר שבתחילת השירות נסע על יונדאי קופה ששחטה אותו בדלק) כאשר כל יום הנסיעות שלו היו מנתניה לתל השומר. האגרה לא נוראית (1900 ש"ח אם אני זוכר נכון, היום צריך להיות זול יותר) והרכב חסכוני בטירוף, 1:20 קטן עליו. קח בחשבון שחלפים לא זולים (צ'מפיון), הרכב איטי ברמות שצריך לוח שנה בשביל למדוד לו 0 ל-100 (אבל זה לא כזה חשוב כשאתה רוב הזמן בפקקים) והסולר לא כזה זול היום. תהיה לך גם בעיה למצוא כזו שמורה אבל הם נסחרות במחירים מגוחכים (תשאר עם עודף לרכב משנת 2003-2002), חבר שלי הוציא בזמנו את שלו מהשכרה ומכר אותה אחרי שנתיים בהפסד לא כזה גדול (וקנה אופנוע כתחליף אחרי שהתייאש מלמצוא קליאו ספורט כמו שלי).

בד"כ אנשים פוסלים את הרכב הזה כי הוא קטן, לא מאובזר וחלש אבל לחייל שמחפש רק חיסכון זו אופציה מעניינת (רק תשאיר קצת כסף בצד לכל מקרה).

סתם בשביל להסביר לך עד כמה הרכב הזה חסכוני, בזמנו נסענו 4 אנשים לחרמון, נסיעה לא הכי קלה (טיפוסים, רכב עמוס בציוד וכו'), עלה לנו רק 68 ש"ח דלק בשביל לסוע נתניה-חרמון-נתניה (כולל טעות אחת בדרך שעלתה לנו בעוד קמה ק"מ מיותרים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני במקומך הייתי חושב קצת..גם אני חייל ויש לי אוטו - וגם אני משרת בנתיים בתל אביב.

וכמוהן שאני מעדיף לנסוע באוטו ולא באוטובוס ....

אבל ההוצאות הם 1500 ש"ח בחודש רק על הנסיעות נטו (דלק+חנייה) עם לא יותר. ואני גר קרוב יותר ממך לת"א.

אל תשכך שאתה בערב ביציאתך מהבסיס תעמוד בפקקים בדיוק כמו האוטובוס אם לא יותר.

אני הייתי חושב על זה:| ולא רק על הצד הטוב.

🤔

פורסם

אם תגמיש את התקציב שלך בעוד כמה אלפים בודדים, תוכל לקנות בלובינסקי טרייד קסארה 2004.

יישור הקו על חשבונם.

האוטו חסכוני ביותר (דיזל) ויכול להוריד מההוצאות שלך יופי.

יש שם עוד כמה בודדות, אם תמצא הרווחת. יחסוך לך את הכאב ראש של יישור קו ויש מצב גם לקנות בתשלומים כך שלא תצטרך לדאוג יותר מדי לגבי האלפים הבודדים שחסרים לך.

כמו כן רכב מודל 2004 לא 2001...יותר גדול ויותר חסכוני מהפונטו.

• תוכן חדש...