Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 14K שנת 1996 לפחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב עד 14K ורצוי אוטומט האופציות שמצאתי בטווח המחירים הזה הם :

יונדאי אקסנט או לנטרה

פגו' 308

פורד אסקורט אריקה

פונטו

קליאו

גולף

שברולט

קריזלר

ועוד

רציתי לדעת איזה רכב הכי כדיי לקנות ?

חשוב לי בעיקר האמינות והזמינות לחלפים זולים

ורכב שכל מוסכניק יוכל לטפל בו כלומר לא רכב מסובך מבחינה מכאנית

פורסם

לך על פונטו.

מכל מה שכתבת זה הכי הגיוני.

אגב, הפיג'ו היא 309, לא 308. אני לא הייתי הולך על זה, עניין של טעם.

גולף דור שני גם תהיה נחמדה מאוד ויש אותן בכמויות עצומות, במיוחד אם אתה גר באזור חיפה.

אסקורט אריקה זה די נוראי מבחינת אמינות וספק אם תמצא אחד בלי בעיות רציניות במערכת החשמל.

שברולטים וקרייזלרים יהרגו אותך מבחינת הדלק והאמינות גם די מוטלת בספק בשנים האלו.

קליאו יכול להיות, אם תמצא אחת שלא אנסו אותה.

על יונדאי אני לא אתן את דעתי אפילו, למרות שאחרים פה בפורום יכולים להגיד שזו אופציה טובה.

עוד? מה עם סובארו DL או לגאסי? המחירון בסביבות ה12000, המחיר הריאלי הוא בערך 9000 או פחות.

יש לך גם דייהטסו אפלאוז (יש לי בבית, בין השאר), רכב סביר אם אתה נוהג באופן סביר.

אם לא אכפת לך לבזבז טיפה יותר על דלק, תמיד יש את הוולוו 740 ואת דומיה. אפשר לקנות אחת במצב טוב ב7000 או במצב מושלם ב12000. זה גם עניין של טעם, אני רוצה לקנות אחת רק לסופ"שים פשוט כי אני אוהב את הרכב הזה.

פורסם

למה דווקא אוטומט?

אם תחשוב בכיוון גיר רגיל תוכל למצוא פיג'ו 205 בשנתון הכי גבוה שיוצרה, שנת 99.

גם זריז גם חסכוני גם יפה (לטעמי) אחלה אוטו.

פורסם

אם אתה מתעקש על אוטומט, אין חלופות טובות יותר מלנטרה.

רכב מרווח ופשוט לתחזוקה עם חלפים זולים ואמינות גבוהה יחסית.

בשביל להיכנס בתקציב, יתכן ותיאלץ לרדת בשנתון. בעקרון, משנת 96

מדובר בדגם חדש ומוצלח הרבה יותר. מומלץ בחום, במיוחד בגרסת 1.8.

בהצלחה.

פורסם
אם אתה מתעקש על אוטומט, אין חלופות טובות יותר מלנטרה.

הבעייה של לנטרה אוטומטית, זה גיר אוטומטי - הילוכים מאוד ארוכים, התנהגות גיר לא טובה, כל הזמן מוריד ומעלה הילוכים, בעליות זה בכלל הופך לסיוט ויש לכבות O/D שגיר לא יעביר בכל עזיבת גז לרבעי. צריכת דלק גבוהה מאוד יחסית ל-1.6, אצלנו הייתה אחת כזאת חדשה מחברה, עם רגל קלה על הגז, צריכה במעורב הייתה 13 ליטר ל-100ק"מ (או בעיברית 7.8 קליומטר לליטר). מסתבר שיחסית, לרכב שלנו הייתה צריכה נורמאלית, היה עוד מישהו שקנה בדיוק את אותו דגם, רק שלנו הייתה 96' ושלו 98'. גם ברכב שלו הייתה צריכה דומה מאוד. באמצע שנות 90', צריכה כזאת לא הייתה קריטית עקב מחירי דלק.

ממליץ על אפלאוז במקום לנטרה. בדיוק שנת 96' נכנסת לך בתקציב.

עם קצת תוספת כסף, אתה יכול לקנות שנת 97', יד ראשונה עם 190K ק"מ (סביר לשנתון) ב-17K, הנה מודעה, יש אקזמפלרים שבדיוק נכנסים לך בתקציב בשנתונים כאלו (מעבר לזה, תמיד מומלץ להתמקח):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=936302

למען הסר ספק. לא מכיר את המוכר ולא מכיר את מצב האמיתי של רכב. הבאתי מודעה מלוח יד 2 כתוצאה מחיפוש שערכתי עבורך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוקר טוב =)

אני דווקא ממליץ לך להתעניין בכוון קצת אחר

סקודה פליסיה.

תוכל לקנות שנתון אפילו 98..

אני לפני חצי שנה קניתי אחת שנת 96 ב5K...וזה לא האוטו אלה המחירון כזה.

המכונית נותנת לי תמורה מצויינת לכסף. במוסך הייתי רק פעמיים, (אבל זה יחסי)...

לחבר שלי יש 309..וזה שונה לגמרי ולטעמי סקודה טובה יותר וגם נאה יותר מבפנים.

בטח שפורד או פ'גו זה יותר "סטייל"- ככה גם אני חשבתי. אבל רכישה של סקודה תהיה חכמה יותר במיוחד שבסכום כזה מי קונה רכב להתלהב ממנו?:wink:

כל שאלה שיש תשאל .

🤔

פורסם

פיג'ו 308 ממש לא בתקציב שלך.

פונטו אוטומטית בתקציב כזה קשה לי להאמין שתצליח למצוא, בטח שלא במצב סביר.

גולף אוטומטית בתקציב כזה כנראה תיהיה ישנה מאוד, ומתחת לשנת 96.

שברולט, קרייזלר - יש הרבה דגמים, לא בטוח שכולם מתאימים לדרישה שלך לפשטות מכנית.

רכב פשוט, אמין וזול יחסית לאחזקה עם גיר אוטומטי הוא הסוזוקי סוויפט. אין לי שום דבר טוב אחר להוסיף עליו מלבד שלושת הפרמטרים האלו, זאת באמת קופסאת שימורים עם מנוע וגלגלים. אבל אם הדרישות שלך לא כוללות נוחות נסיעה או כל דבר אחר - זאת הבחירה העדיפה עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב אחרי כל התגובות ובהתייחס לתקציב אני מתחיל להתכוונן לכיוון יונדאי אקסנט ידנית

ומוותר על האוטומט. או דייטסו אפלאוס אוטומטית

אם מישהו רוצה לתת ביקורת לגבי הבחירה

או כל תוספת להמלצות פה. אני אשמח

פורסם

ואולי קיה ספיה שנת 98

חוץ מפלסטיקה ואסטטיקה ושוק

נתנו לרכב רק מחמאות פה בשרשורים

מה אתם אומרים ?

• תוכן חדש...