Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורם

אני מעונין לקנות מערכת ומקווה שתוכלו לייעץ לי

יש לי פיג'ו 306 סאדן 2001

מעונין במערכת שלמה(רדיו,קומפוננט,מגבר וסאב)

תקציב עד 10000 ש"ח

חשבתי לקנות:

רדיו - DEHP7050BT פיוניר 2249 ש"ח

סאב - JBL P1220BR או GTO1204BP ד 2690 - 2790 ש"ח

לא יודע איזה גודל הקומפוננט אבל חשבתי משהו באזור האלף

ומגבר באיזור האלפיים

מה אתם חושבים על הרדיו והסאב ואיזה מגבר וקומפוננט אתם ממליצים?

פורסם

במחיר כזה(2500+-) אתה יכול להביא סאבים הרבה יותר טובים. idmax ,fi q הרץ וכו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התגובות המהירות

שומאכר ו diforce אפשר בבקשה גם דגמים ומחירים? (חשבתי ש JBL נחשבת לחברה טובה,לא?)

--Guy-- אני שומע די מהכל אבל שומע בווליום בעיקר טראנסים,ראפ וכו' הרבה באסים.

פורסם

שלום וברוך הבא.

תקציב של 10K, זה תקציב שניתן להגיע איתו לתוצאות מעולות, רק צריך לעשות זאת בחכמה..

אתה תקבל כאן המלצות כאלו ואחרות, חלקם יקלעו לטעמך, חלקם לא. קשה להמליץ על רמקולים מבלי שאוזניך ישמעו ותחליט בעצמך. ההבדלים בין גווני הסאונד שבין סוגי רמקולים שונים, לא רק שמצדיקים את שמיעתם קודם הרכישה - זה כמעט הכרח.

נתחיל מכך שאתה מוזמן למפגש אודיו שיתקיים ביום שבת הקרוב. במפגש תוכל להתרשם ממערכות שונות, מסטים שונים של רמקולים מחברות שונות. מורל, הייבריד אודיו, פוקאל, הרץ וכו'. לאחר מכן תוכל לגבש לעצמך איזה טעם מועדף עליך.

לגבי הHU [רדיו דיסק], ניתן להשיגו בפחות - ב2000 ש"ח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703896

ואם אתה מחפש רדיו דיסק יותר מקצועי, כלומר, יותר פיצ'רים למיטוב סאונד, זה לא הבחירה האולטימטיבית. USB וBT יש מובנה, זה כן.

לגבי הסאב, בתקציב של 2800 יש סאבים טובים יותר.

לאיזה כוון אתה שואף? סאונד איכותי ומדויק אך לא בהכרח עוצמתי [sQ=Sound Quality], או סאונד חזק ועוצמתי [sPL=Sound Pressure Level]

האם תקציב ה10K כולל התקנה? היכן תותקן המערכת?

הייתי ממליץ לך בתקציב זה לדחוף גם איטום דלתות. במידה ואינך יודע במה מדובר - ארחיב על כך, או לחלופין בצע חיפוש בערך "איטום". עדיף לרכוש ציוד זול יותר ולהתקין את המערכת בצורה מיטבית, מאשר ההיפך.

בהצלחה!

פורסם

תודה shorlakk

אני מחפש מערכת עוצמתית אבל באיכות טובה לא רוצה לשמוע חזק באיכות גרועה זה מה שיש לי היום

המחיר כולל התקנה .

לא יודע לגבי המקום אבל איפשהו בראשון (מישהו יכול להביא המלצה?)

לגבי שמיעת הרמקולים לפני הקנייה - זה אפשרי? הרי יש הבדל עצום בין לשמוע רמקולים בחנות לבין שמיעת הרמקולים אחרי שהם מותקנים ברכב.

לגבי המפגש, איפה הוא נערך?

לא יודע מה זה איטום דלתות אבל אני התייעץ במקום שבו אתקין את המערכת

פורסם
במחיר כזה(2500+-) אתה יכול להביא סאבים הרבה יותר טובים. idmax ,fi q הרץ וכו.

גיא שכחת את האבוק ...:-)

או כמו שאתה מכנה אותו חיקוי של FI :lol:

NYRHEX אני ממליץ על דבר לא פחות חשוב שהוא בחירת מתקין רציני ומקצועי

זה לפעמים הבדל בין מערכת שנשמעת סבבה למערכת שנשמעת מושלם

פורסם

1. המלצה למתקין באיזור המרכז זה יוסי, חבר הפורום היקר, בעל סדנת ההתקנות המקצועית ECA. שמו בפורום ALPINE, בצע חיפוש לפי שמו ותראה לא מעט התקנות מדהימות שהוא ביצע כאן. רק קח פופקורן לפני כן - כי אתה הולך להנות מהצפייה בתוצאות..:-D

2. בוודאי ששמיעת רמקולים אפשרית. אתה תעשה זאת ביום שבת הקרוב במפגש. יש הודעה דביקה בראש העמוד הפותח של הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234715

3. איטום דלתות הכוונה להדבקת והצמדת יריעות איטום ייעודיות על פח הדלת ועל הדיפונים. מטרת האיטום היא השתקת רעשים וקרקושים ושיפור האקוסטיקה. הערך המוסף שמתקבל מאיטום דלתות שווה מאד, ובכל מערכת ש"מכבדת" את עצמה, חובה לעשות זאת. סט "זול" יותר, מותקן עם איטום, ייתן תוצאה טובה יותר מאשר סט "יקר" יותר שזרוק בדלת בלי איטום.

שים לב בלינק ההתקנה שלי לאיטום שנעשה בדלתות, לחלק של האיטום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1739422&postcount=46

פורסם

רציתי לדעת אם שמעתם על "גריז מערכות" בראשון (http://www.grease.co.il)

יש לי חבר שקנה(והתקין) שם מערכת לפני כשנה והוא המליץ לי עליהם

מישהו שמע דברים טובים/רעים עליהם?

נ.ב

כמה צריכה לעלות לי ההתקנה (HU + מגבר + סאב + רמקולים קדמיים ואחוריים + איטום +כל שאר הדברים שמסביב למשל חוטים וכו')

פורסם

זה סכון יפה מאוד אני מציא לך לבוא למפגש הקרוב ולשמוע בנוסף לכך אני בתור צעד ראשון הייתי הולך על פאנל של אלפיין 9886 שיש אותו חדש ב1600 ש"ח בפורום יד שנייה.

אני בטוח שאתה יכול להסתדר על המחיר אני חייב לציין שזהו מכשיר מעולה והמחיר הוא טוב מאוד.

אני מציע שתעשה צעד צעד לפני שאתה עושה את הקנייה הגדולה ,כל פעם שיש לך הזדמנות לרכיב טוב במחיר טוב לך על זה (אבל לא לפני שאתה שואל פה בפורום את דעתינו כדי שלא תיפול)

אני הייתי מתחיל בפאנל שהצאתי לך כי הוא גם מחיר טוב,גם פאנל מצויין.

אותו דבר בקשר למגבר אני הייתי הולך על סאןדאון (מחיר בסביבות 2000 חדש)

עד כאן אתה כבר עומד על 3500ך.

נשאר לך לקנות סאב טוב(אני אישית ממליץ לך על הIDMAX) אבל אתה חייב לשמוע.(מחיר בסביבות 2200)

מגבר מונו לסאב:הוא לא חייב להיות סופר איכותי ויש מגבר מעולה של סאןדאון דגם1500D הוא חזק מאודדדדד ואיכותי מחיר מצויין(1600 ש"ח חדש)

עד עכשיו אנחנו עומדים על 7200)

קומפוננט טוב 1200

השאר להתקנה-1500

זה במידה ואתה הולך על ציוד חדש אבל אני אישית יודע שיש פה בפורום הרבה ציוד במצב מעולה שאנשים מוכרים חבל לקנות חדש אלה עם כן מדובר ברמקולים שאני ממליץ ללכת על חדש...

בהצלחה.

פורסם

מחזק את החבר'ה כאן:

יוסי מצבע עבודות מדהימות !! כל העבודות שלו מקצועיות והרבה מאוד אנשים בפורום התקינו אצלו

לא יודע בקשר לכל מיני גריז-שמיז מערכות, אבל אם תלך ליוסי אתה לא תתחרט

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
מקומות כאלה זה למי שמתקין מערכת ב3000 שקל. כשאתה הולך להוציא עשר אלף אתה הולך ליוסי.

עידן, זה אולי יכול להשמע שמחירי יוסי יקרים מאד. הת'רד עם סאונדר מוכיח אחרת.. אני לא מעט, מה זה לא מעט, הרבה. מה זה הרבה, המון. מה זה המון, הרבמון ממליץ כאן על סדנת ECA של יוסי, וכשאנשים רואים עבודות שהוא עושה, חושבים שהוא לוקח מיליון שקל על התקנה, ובכלל לא מתעסק עם קטנות כמו התקנות פשוטות וסטנדרטיות. זה לא נכון!!!

גם אם אתה מתקין מערכת של 3000 ש"ח, כדאי לך מאד לבצע את ההתקנה במקום מקצועי מאד. זה כדאי וזה שווה.

אם התכוונת לכך שאם הרכיבים שהינך מתקין הם יקרים עדיף שתתקין אותם במקום מקצועי מאד - אז בוודאי שאתה צודק.

• תוכן חדש...