Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סבבה.

אין מה לעשות עם פרארי בחניה לצערי :-D

כשתחליט לשפר את ההתקנה וכשיהיה לך תקציב - תעלה תמונות, באמת רכיבים נפלאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומי עזוב אותך מי ^&*) שכל יש לך אחלה רכיבים אפילו יותר מאחלה יש לך סט מעולה מגבר מצויין רק .טיפ אחד קטן .גש למתקין שלך בחזרה בעתיד הקרוב הלו רחוק כמה שיותר מהר זה משובך .ודרוש מימנו {כמובן בתשלום }שיתקין לך את הרכיבים קמו שצריך וקמו שיאה לרכיבים קאלה פשוט לסגוד להם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל תגיד מה בדיוק עובר עליך לאחרונה ? למה שהוא ילך למתקין עוד פעם ? אתה היית עובד עוד פעם בלי לבקש כסף ? גם על התקנה שעשית ? ולא אני לא מדבר שעשית טעות חמורה אלא טעות בכיוונים ?

הרי יש שלוש אפשרויות להתקנה הזו :

1 - המתקין לא יודע להתקין יותר טוב = לא צריך לחזור אליו הוא יכול לקלקל יותר

2 - המתקין יודע אבל הוא לא רוצה = למה הוא לא רוצה ? האם בגלל שיש לו בעיות איתו או בגלל התשלום הזעום(לדעת המתקין ) על ההתקנה ?

3 - רמי אמר לו במפורש שיש לו X כסף להתקנה = ובמחיר הזה המתקין עושה את זה

ועכשיו תסביר לי למה לו ללכת אליו ? הוא הרי טוען שהוא לא הולך להוציא עוד כסף על ההתקנה , אז איזה סיבה יש למתקין להוציא עוד יום עבודה או יותר כדי לתקן את זה ?

בברכה יהודה

פורסם

חברה יש לי שאלה .

בכללי האם כול מתקין יכול להשיג את הסט הזה?

מישהו חשב על זה שהחברה עצמה לא תתן לסתם מתקין סט כזה?

אני חוזר ואומר המתקין דבר איתי על בניות ועל מיקמים ועל הכול . אני חוזר ומדגיש אני זה שהגביל את ההתקנה כי היה לי X כסף

ושילמתי X עבור עבודה והוא עשה את העבודה לפי התקציב שלי . "המתקין עצמו בנאדם שמבין עיניים ולא סתם מישהו והוא מתחשב בלקוחות שלו וביכולות הכספיות שלהם כי רובם צעירים "כמוני".

החלפת מיקומים דורשת בניות ! גם בקורות וגם בדלתות. ופשוט אין לי את הכסף הזה .

מישהו מכם חשב על הרכב שיש לי? הרכב לא חדש למה להשקיע בבניות על רכב כזה? אולי עוד שנה אני אמכור אותו?

בנוסף לכך אין לי עדיין HU ברמה של הסט ואין לי סאב בכלל ולא מגבר מונו. אם הכסף מוגבל איפה הייתם משקיעים אותו בבניה או ב HU שיהיה ברמה של הסט? ומונו וסאב ?

יש פה המון שיקולים שאני לקחתי על עצמי שיקולים שחלק מכם יגיד שהם שגויים אבל אני זה אני .

פורסם

אז בוא קח עוד שיקול:

אני בטוח ב-100% שכאשר תמכור את האוטו אתה תוציא את הסט והמגבר, ככה שתשאיר חורים חמודים בדיפון

אני בטוח ב-100% שאתה לא תתקין דיפון חדש..

עדיף היה לעשות את הבנייה פשוט להוציא את הקורות אחרי הבנייה ולהתאים לרכב החדש מקסימום בדלתות ההית הולך קונה רמקול 6.5 פשוט ושם במקום הוופר של הסט

פורסם
אז בוא קח עוד שיקול:

אני בטוח ב-100% שכאשר תמכור את האוטו אתה תוציא את הסט והמגבר, ככה שתשאיר חורים חמודים בדיפון

אני בטוח ב-100% שאתה לא תתקין דיפון חדש..

עדיף היה לעשות את הבנייה פשוט להוציא את הקורות אחרי הבנייה ולהתאים לרכב החדש מקסימום בדלתות ההית הולך קונה רמקול 6.5 פשוט ושם במקום הוופר של הסט

איפה שאני גר אפשר להשיג דיפונים ב 200 שקל ועל זה כבר חשבתי.

ועוד פעם אתה מדבר על בנייה? ואיפה לשים את הטוויטר על הדשברוד כדי שיגנבו לי תאוטו?

נ.ב אתה בטוח ב 100% ועוד לא מכיר אותי מעניין.

פורסם

אתה אומר שאין לך תקציב.

אין לך HU מתאים,אין לך סאב,אין לך מגבר לסאב והתקנה על הפנים,לא משנה מי החליט שהיא תיהיה ככה אבל היא ככה.

אני לא אומר שאין מצב שאתה מבסוט ממנה, אבל יש אנשים שמבסוטים גם מBOMBASS או איך שהחברה הזאת לא נקראת.

לפי דעתי, אם היית מבצע התקנה נכונה (לא מחייבת בניות) ומחלק נכון את התקציב שלך , אפילו עם מורל פולס זה היה נשמע פי 10 טוב יותר ממה שזה נשמע עכשיו.

אבל, "העיקר שיש לך LIMITED" :| , יש פה לאנשים סטים בכמה וכמה רמות מעל.

הדברים היחידים שהם LIMITED פה זה התקציב שלך והעקשנות שלך לגבי המתקין וההתקנה.

עוד דבר:

כמה נמאס לי לשמוע "הוא מתקין מצויין לא סתם ככה ובלה בלה בלה, לאט לאט תבין שזה לא נכון.

שום מתקין שמכבד את עצמו, לא היה מתקין ככה את הסט, הוא גם מכר לך אותו?.

בקשר ללהשיג את הסט?,ממש לא בעיה ולא צריך להיות "סופרמן" בישביל זה.

תתפלא, אבל מס' אנשים מהפורום יכולים להביא את הסט הזה ישירות מהיצרן.

בכל מקרה, אני לא רואה שום כיוון לשרשור הזה שהפך כבר להזוי לגמרי.

"העיקר שיש לך LIMITED".

פורסם
חברה יש לי שאלה .

בכללי האם כול מתקין יכול להשיג את הסט הזה?

כן.

מישהו חשב על זה שהחברה עצמה לא תתן לסתם מתקין סט כזה?

בא נניח שהחברה עצמה לא תיתן (ואני לא מבין למה אבל בא נזרום איתך ), אתה באמת חושב שאין קשרים שמאפשרים להשיג כול דבר ?

אני חוזר ואומר המתקין דבר איתי על בניות ועל מיקמים ועל הכול . אני חוזר ומדגיש אני זה שהגביל את ההתקנה כי היה לי X כסף

גם כשמגבילים התקנה , עדיין למתקין צריכה להיות הגינות מספקת לא למכור לימיטד למישהו שלא יכול אפילו להשיג תוצאה של הייבריד במיקומים הקיימים

ושילמתי X עבור עבודה והוא עשה את העבודה לפי התקציב שלי . "המתקין עצמו בנאדם שמבין עיניים ולא סתם מישהו והוא מתחשב בלקוחות שלו וביכולות הכספיות שלהם כי רובם צעירים "כמוני".

אם הוא אדם מתחשב ו"מבין" אזי אם הוא גם היה מקצועני והגון הוא לא היה מוכר לך לימיטד בלי לומר לך לפחות שזה בזבוז כסף קולוסאלי , אני אם הייתי מתקין לא הייתי נותן לך לצאת עם לימיטד והתנה כזו

החלפת מיקומים דורשת בניות ! גם בקורות וגם בדלתות. ופשוט אין לי את הכסף הזה .

מישהו מכם חשב על הרכב שיש לי? הרכב לא חדש למה להשקיע בבניות על רכב כזה? אולי עוד שנה אני אמכור אותו?

ובמשך השנה במה תשמע ?

בנוסף לכך אין לי עדיין HU ברמה של הסט ואין לי סאב בכלל ולא מגבר מונו. אם הכסף מוגבל איפה הייתם משקיעים אותו בבניה או ב HU שיהיה ברמה של הסט? ומונו וסאב ?

אין לך HU , אין לך מגבר ואתה מבזבז את הכסף על לימטיד ?!!!! WTF ?

יש פה המון שיקולים שאני לקחתי על עצמי שיקולים שחלק מכם יגיד שהם שגויים אבל אני זה אני .

זה לא שחלק מאיתנו יגיד שהם שגויים זה כולנו , אז כולם לא יודעים ולא מבינים כלום ?

עזוב , קנית אתה לא יכול להחזיר אז תהנה מזה , אני רק מקווה שבפעם הבאה תבוא לשאול לפני שאתה מתפאר בסט כזה .

ורק בשביל שתבין , אני לא הייתי קונה סט כזה על שום HU פחות מקלריון HX-D2 ומעלה

ולרועי , לא ה9887 לא מתחיל אפילו לדגדג אותו , אז הנה יש לך למה לשדרג :lol:

בברכה יהודה

פורסם

"המתקין עצמו בנאדם שמבין עיניים ולא סתם מישהו . .

אם הוא היה מבין עניין,הוא לא היה מסכים לעשות התקנה מושפלת וגרוע כזאת בהתחשב שאנשים ישאלו כמובן מי היתקין,וכמובן בידיע שזה יכול להשפיע על המוניטין שלו כמתקין,ואני מוכן להיתערב שזה לא מר מבין עניין,יש בארץ בסך הכל כמה מתקינים שבאמת אבל באמת מביני עניין.למה לא תגיד מי זה?לא מספרים חצי סיפור,אתה גורם לעצמך להיות מצחיק ולא רציני

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
המתקין תותח זהו נקודה:-D

תותח אבל אין כדורים :wink:

כניראה שאתה נותן מחמאות לעצמך אם אתה מבין למה אני מיתכוון :idea:

או שתגלה לנו כבר מי המתקין :brickwall::brickwall: משום מה אני בטוח שזה אתה לא נורא כולם עושים טעויות באיזה שהוא שלב בחיים :-)

+1 למקס

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...