Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol: חח, נו אני לא צריך לפרט עם מה אני מסכים, אז אוקי:

1. כמו שנאמר הדלת עצמה זה כמו קרטון

2. אחיזת המידבאס הומידראנג': לא יחזיקו חודשיים

3. האיטום ברמה בינונית עם הרבה חלל פנימי (שימו לב)

4. מגבר לא ברמה של הסט (לטעמי האישי)

מישהו אמר ששרפת את הכסף!!! ואו ואו ואו

אל תגזים ידידי, כולה התקנה שתהפוך את הכל, אז למה להאשים את הציוד?

-----

לפותח הת'רד.

על מנת להגיע לנפח הרצוי זה יכול להיות שאתה תצטרך לבנות תיבה בתוך הדלת מפיבר וזה יכול לעלות לך 2000 שקל בשקט, או אולי רק תצטרך להוסיף עוד 2 שכבות של איטום וזה יגמור את הסיפור. אבל הלוואי ואם זה נגמר פה.

אתה צריך לגשת למתקין מקצועי והתייעץ איתו, רק אז תמצא תשובה מדוייקת שהוא יראה את הדלת את הנפח הנוכחי, את החומר שעשוי ממנו כיסוי הדלת, חיווט, טבעות, מיקומים, פאזות, ושאר הציוד

בהצלחה

פורסם

אנשים אתם קוטלים את הבחור מבלי לשמוע את המערכת מנגנת.

יכול להיות (אפילו כנראה שזה נכון) שהסט הזה נשמע יותר גרוע מרמקולים בשקל תשעים אבל גם יכול להיות שדווקא ההתקנה והמיקומים הספציפיים האלו נשמעים הכי טוב לבחור שהוא בעל הרכב וזה הדבר הכי חשוב,הוא צריך לאהוב את הצליל שיש לו ברכב ולא מישהו אחר שיושב מאחורי מחשב ומקלדת ואומר לו מה לעשות,רוב הסיכויים שרוב הקוטלים כאן בת'רד צודקים כי זה נוגד כל התקנה שנראתה כאן על גבי דפי הפורום הווירטואליים אבל אי אפשר לשפוט את האיכות שהמערכת שלו מספקת מבלי לשמוע אותה.

נ.ב:אני מקווה שאתה מרוצה מההתקנה שנעשתה אצלך ברכב ומאיכות הצליל כי זה באמת הכי חשוב,תזכור שיש אנשים שהשקיעו המון כסף ברכיבים ובכיוונים ובבניות ועדין לא מרוצים מאיכות הצליל במערכת שלהם (מבלי להתכוון למישהו ספציפי כמובן).

דרך אגב עם אפשר לדעת אצל מי נעשתה ההתקנה?

פורסם

ice_man - יש לך קשר לחברת קרח ?

בכל מקרה, אני לא הייתי רוצה לשמוע רמקול שמנגן כשהוא תפוס על חתיכת פלסטיק, ואתה?

הוופר הזה לא יכול להשמע טוב, כאשר הוא לא במיקום הייעודי שלו --- בתוך תיבה כמו שמוראל בעצמם ממליצים בספר של הסט הזה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
משהמליץ על המיקומים מישהו שבאמת מבין עיניין בלי להזכיר שמות. אגב " הוא לא היה כשבוצעה ההתקנה"

איך אני יכול להגיע ל 10 ליטר מה חסר בהתקנה ככה שאקבל לא יותר מ 10 ליטר .

אם הוא כלכך מבין עניין, והוא גם "ספק" של מורל - תסביר לנו בבקשה איך בדיוק הוא הגיע למסקנה שלהתפרע עם מקדח כוס ולזרוק את האלמנטים על הדלת המקורית שהיא תקרקש ותרעד ותהפוך להיות אלמנט פסיבי נוסף ובעצם תקבל פה 4 WAY , וכל זה ועדיין הוא ידע להגיד לך שהנפח שהוופר הזה צריך הוא בערך 8 ליטר?.

מילא זה היה איזה המצאה, אבל רבע'ק זה כתוב בMANUAL של הסט הזה.

לקחת סט כזה ברמה הזאת ובמחיר הזה ולהתקין את זה ככה בצורה הכי חובבנית שאני יכול לתאר זה פשוט ביזיון.

סט כזה, דורש התקנה בהתאם מבחינת מיקום נכון,זוויות נכונות וכמובן גם נפחי עבודה הגיוניים ומתאימים לסט הזה.

בנוסף, אין דבר כזה איטום, יש דבר שנקרא בידוד- וזפת זה לא חומר יעודי לרכב שנועד לבודד ולבטל רזוננס בשביל יש חברות כמו סקונד-סקין,דיינאמט,קסקייד אודיו וכו'.

אבל מכיוון שהוופרים של האילייט לימיטד דורשים נפח עבודה פצפון הייתה צריכה להיות פה בנייה לוופרים בתיבה אטומה של 8 ליטר ואז גם לא היה צורך בבידוד הרכב למעט יצירת סביבה שקטה יותר באופן כללי.

אני לא יודע מי נתן לך את ההמלצות אבל צר לי- התוצאה היא רחוקה להיות כזו שמגיעה מבעל מקצוע שגם מבין מה הוא עושה.

לטעמי, בהתקנה כזאת לא הייתה מבדיל אם היית רוכש את האילייט 3 WAY הרגיל, היית חוסך כמה לירות לפחות בשביל התקנה ראויה יותר.

under construction..

פורסם

ניר, אתה לא שם לב לדפוס מסויים בהתקנה של הבחור?

מוראל, ג'נסיס,סקונד סקין [כמו שזה נראה] , כנראה שאחד המשווקים הוציא ממנו הרבה, ועשה התקנה חובבנית של חצי יום על ציוד של כמה אלפי שקלים בריאים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

eliko אני מסכים איתך וגם אני אישית לא הייתי נותן שיתקינו אצלי ברכב רכיבים ולא משנה באיזו רמה הם בצורה חאפרית שכזו.

אבל אחרי הכל עכשיו זה כבר מאוחר מדי והמעשה נעשה והכסף הלך.

אבל מה עם הלקוח מרוצה מהתוצאה למרות שהיא לא טובה מבחינה מקצועית/טכנית? מה עם הלקוח ביקש מהמתקין להתקין זאת כך ואז יוצא מזה שאנו סתם משתלכים במתקין שלא עשה שום דבר רע מאשר הרצון לרצות את הלקוח שלו שדרש משהו מסוים.

בעל הרכב תשמע ההתקנה לא משתווה לרמת הרכיבים וזה בלשון המעטה וזה משהו שנאמר לך כאן מכל בן אדם שנכנס לת'רד,זה שמישהו מחברת מורל אמר לך על שילוב מסויים או על המיקומים זה לא אומר שהוא אחד האנשים הכי מבינים במדינה בעולם הסאונד, זה רק הופך אותו לעובד בחברת מורל,במקסימום המנכ"ל או חבר דריקטוריון וכו',תבין שיש עוד אנשים שיודעים ומבינים גם מיידע שנרכש ונלמד לאורך שנים בתחום וגם מניסיון אישי ברכבם ואפילו חלקם כותבים וקוראים כאן בפורום הקטן והצנוע הזה.

פורסם
סתם מתוך סקרנות - כמה עלתה לך ההתקנה ?

צריך לשלם כסף על התקנה כזו? הבאנדם גמר לו על הדיפונים של הדלת ועשה לו נזק בלתי הפיך, אני הייתי מבקש מהמתקין לשלם על דיפונים חדשים לדלת.

פשוט כואב לראות רכיבים ברמה כזו והתקנה ברמה הכי חובבנית שיכולה להיות, רק לראות את הצורה שהבריגו את הרמקול על הדיפון בעזרת החתיכות מתכת האלו זה פשוט כואב.

פורסם

לראות ולבכות.

לבכות מאושר - על רכיבים טובים.

לבכות מעצב - על ההתקנה.

בעצם פתיחת ת'רד שכזה אתה אמור לצפות לביקורות וחוות דעת כאלו ואחרות. חיוביות וגם שליליות. אחרת הכותרת הייתה:

"מבקש מחמאות על התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis".

ללכת ולזרוק את שלושת החלקים בדלת על הדיפון, זה זלזול משווע. זלזול בדרישות יצרן הרמקולים, וזלזול בכל מי שיש לו אפילו מעט הבנה בסיסית. ואפילו בלי הבנה - אך עם מעט הגיון.

נכון, יש יתרון לone point source, ונכון, אולי בעל הרכב יושב עכשיו באוטו ונהנה מהתוצאה. אולי. אז מה?

לו רק היה עושה זאת כפי שצריך הוא היה מקבל תוצאה מעולה באמת. לא חבל?

לשים את הוופר בתוך נפח נדרש ע"י יצרן למשל. למקם את המיד והטוויטר רחוק ככל האפשר. אם זה על הקורות, או אם זה על הדשבורד, או אם זה בקיקפאנלים. חסר אפשרויות טובות יותר? רק לא בדלת!

אפשר להגיד לו "וואו! איזה יופי! מהמם!" - אבל למה לא להיות כנים? זה לא משהו אישי, אף אחד כאן לא מכיר אותו, רוצים לחוות דיעה מקצועית ואוביקטיבית וזה מה שעשו כאן קודמיי ועכשיו אני.

אני הייתי בולע את הרוק, ניגש למתקין מקצועי שיבצע לי את העבודה מחדש. יהיה המחיר אשר יהיה.

פורסם

זה כמו להתקין רמקול ביתי לא בקופסה,אלא על הגריל שמגן על הרמקול,יכול להיות שהוא קנה את הסט כדי להסטלבת אליו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לגבי הבידוד זה לא נראה כאילו הוא באמת צמוד ומודבק לדלת.

זה נראה כאילו הוא תפס כמה נקודות ויישר עם היד

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...