Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי בעיה קטנה הרכבתי אגזוז זרימה חופשית לאוטו פיאט בראבו 1600

ועכשיו שמוסכניק הרכיב לי הוא חתך לי מדוד הראשון עד לממיר חוץ מהממיר כמובן ואז בחור של הממיר ראיתי שהכול כזה מפורק מפנים ומוסכניק אמר לי זה גורם לקירטועים וחניקות ולא יעבור לי טסט מבחינת הפליטת עשן

בקיצור המוסכניק אמר לי יש ממיר קטליתי שהוא יכול להביא לי מחול ב1500 ספורט

והדוד השני ב400 שקל שהוא רקוב גם כן

האם זה הגיוני מה שהוא אמר לי ואם המחירים סבירים או שיקר

מלבד זה שלא ערכת חיפוש בפורום ואז היית מבין שאין דבר כזה אגזוז לחץ למכוניות - אלא אגזוז זרימה חופשית .

והדבר השני הוא שאתה תצטרך להשתדל לפחות לנקד . תודה , יאשה .

פורסם

המחיר אכן הגיוני לממיר ספורטיבי.

אבל של איזה חברה? תן קצת פרטים אליו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני ישאל אותו אבל זה מחיר טוב יחסית 1500 לממיר קקליטי ספורטיבי ודוד ספורטיסי הוא אמר לי ממיר חלופי עולה 1000 שקל

והמקורי עולה יותר מ1000

פורסם

נכנסתי לבעיה רצינית הורידו אותי מכביש עד יום שני בגלל אגזוז מרעיש ובאוריגנל הוא לא ממש מרעיש כמו ההודנה וכול השאר פחות מכולם ואגזוז בנייה עצמאית

יש לי שאלה עכשיו

האם אפשרי להשיג לו איכשהו אישור משהו

או שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות דחוף עד יום שני

תודהה רבה לכול העוזרים

פורסם

אם מחליטים להוריד אותך מהכביש , אז מורידים .

אישורים מקבלים כאשר אתה קונה דוד ממקום מסוים .

אם נופלים עליך אז כל האישורים שבעולם לא שווים כלום . באסה .

ומשהו בלי קשר ,

ההודעה האחרונה שלך נמחקה . למה ? תפסיק לרשום כאן כאילו אתה נמצא במסנג'ר או באייסיקיו . תשתדל לנקד ותפסיק לרשום ככה : תעזרווווו ליייי !!!!!

תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

איפה האגזוז הישן שהייה לך?

תלך למישהו שיוריד לך אותו וישים את הקודם, ואחרי זה תחזיר, מה הבעייה בכל העניין הזה.

• תוכן חדש...