Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה תמה חדשה ל 2010?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח מ www.infomotori.co.uk

אני יודע שזה סתם קונספט והקשר למציאות מקרי בהחלט... ולדעתי היא מהממת, אבל רק בחלומות יהיה אפשר לראות כאלה על הכביש.

art_21484_1_Lancia_nuova_Thema_01.jpg

art_21672_1_Lancia_nuova_Thema_SW_2010_01.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

למה לא?

לא נראה לי עד כדי כך מטורף.

מזכירה דודג' קאליבר קצת שמסתכלים מהצד.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

עיצוב יפה. הייתי רוצה לראות כזאת לנצ'יה על כבישים. הלוואי שבאמת היא תכנס לייצור סדרתי ויהיה לה הנעה אחורית :twisted: (מניח שהיא תהיה מבוססת על כרומה, כך שהנעה אחורית תישאר בגדר חלום, אבל לפחות שייצרו אותה).

מזכירה קצת את פורד מונדאו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הלוואי שבאמת היא תכנס לייצור סדרתי ויהיה לה הנעה אחורית :twisted: (מניח שהיא תהיה מבוססת על כרומה, כך שהנעה אחורית תישאר בגדר חלום, אבל לפחות שייצרו אותה).

לנצ'יה היו מחלוצי ההנעה הקדמית, כך שאין שום הגיון לצייד לנצ'יה חדשה בהנעה אחורית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פוטושופים בני מספר שנים

לאחר כישלון הטזיס לא נראה לי שלנצ'יה יכנסו לעוד הרפתקה של מכונית פאר, תשכחו מזה

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
לנצ'יה עדיין קיימת? :roll:.

הרכב מזכיר מכוניות אמריקאית חדשה.

עדיין קיימת.

אני לא בטוח שב 2010 היא תהייה קיימת בשביל לייצר את המכונית הזאת.

איזה מכונית אמריקאית?

יש עדיין מכוניות אמריקאיות?

אייל

פורסם
לנצ'יה היו מחלוצי ההנעה הקדמית, כך שאין שום הגיון לצייד לנצ'יה חדשה בהנעה אחורית.

זה נכון, אבל היא גם מחלוצות ה-4X4, ואחת הסיבות הקריטיות לכשלונה הוא הויתור על היתרון האסטרטגי הזה.

HFturbo

פורסם

מכל מקום, מבחינה שיווקית אין כל הצדקה להוציא לנצ'יה הנעה אחורית. מבחינה מעשית - כלכלית על אחת כמה וכמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הסיבות לכישלון לנצ'ייה לא מעטות.

1. חוסר השקעה מצד חברת האם, פיאט, בשל בעיות כלכליות שבהם היא עצמה היתה נתונה, גרמה למכוניות לנצ'ייה להפוך לגירסאות מהודרות ומצועצעות של דגמי פיאט.

2. המתחרות הגרמניות, בייחוד אודי A6 וב.מ.וו סידרה 5, פתחו פער, שללא השקעה מאד מאסיבית יהיה קשה מאד ללנצ'ייה לסגור אותו.

3. לנצ'ייה איבדה עם השנים את הערך המוסף שלה, בדיוק כפי שקרה לוולבו וסאאב השבדיות.

חבל, אבל כמו בטבע, רק החזקים שורדים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חוסר השקעה מצד חברת האם, פיאט, בשל בעיות כלכליות שבהם היא עצמה היתה נתונה, גרמה למכוניות לנצ'ייה להפוך לגירסאות מהודרות ומצועצעות של דגמי פיאט.

אני דווקא מאוהב בלאנצ'יה טמפרה שלי..:lol:

• תוכן חדש...