Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק peugeot 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתייעצתי עם כמה חברים שכולם הפנו אותי לקארס פורום החלטתי להצטרף ופנות למומחים בשאלה:

יש ברשותי פג'ו 307 שנת 2003 1.6 טיפטרוניק ושמתי לב שצריכת הדלק שלה די גבוהה ביחס למנוע 1600.

האוטו אוכל 1/8 ורציתי לבדוק אם זה רק אצלי? האם זה הגיוני? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לנסות לפתור את הבעיה.

תודה לכל העוזרים.

(שמח להצטרף לפורום וללמוד דברים חדשים ומעניינים) 

פורסם

צריכת הדלק כמו כל 1600 אוטומטית -בהתאם לסוג ואופי הנסיעות, קרי: *כל* נתון שבין 6.5 ל 12 ק"מ לליטר הוא הגיוני - מניסיון !.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אל תשמח כ"כ מהר הפיז'ו שלי 307 טיפטרוניק מנוע 2000 שנת 2005 עושה 10.3 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה (כמובן שזה תלוי באופי הנהיגה)

אולי כדאי שתבדוק או שתיסע יותר רגוע, 307 רכב שמן לפי דעתי למנוע 1600 קצת קשה עם העובדה הזאת אז הוא מתאמץ יותר.

פורסם

כבר נידון עשרות פעמים. הרגלי נסיעה של נהג X, הרכב הקילומטרים בהן ננהג הרכב, ואורך הנסיעה - כולם ישפיעו מאוד על צריכת הדלק, גם אם מדובר באותו רכב (דוגמא - אם אתה ואבא שלך תסעו על הרכב המשפחתי - ייתכנו הבדלים גדולים בצריכה, למרות שזה אותו רכב).

פורסם

אצלנו בשתי 307 שונות- בנסיעה בתוך העיר הצריכה נעה בין 1:7 ל1:9 תחוי מי נהג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...