Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם, יש לי איביזה קופרה שנת 2007, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהחליף מתלים ויודע להגיד מה זה שיפר ברמה של אחיזה, נוחות נסיעה (הרכב חזק אבל מאוד קשה ונוקשה) גובה וכו..

אגב אני קורא ותיק וזאת הפעם הראשונה שאני ממש כותב כאן בפורום.

אשמח בכלל להכיר חברי פורום מעניינים וכאלו שיש להם קופרה בפרט.

בני

פורסם

יש כאן בחור בשם שרון (הכינוי שלו - "שרון קופרה") ששידרג את הבולמ"ז/קפיצים המקוריים שלו לקויילאוברים של Vmaxx והוא יוכל לעזור לך.

אני אישית הייתי בודק דווקא את השילוב של בולמ"ז Bilstein B8 וקפיצי הנמכה Eibach Pro-Kit.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתור אחד שנהג לא פעם על קופרה עם קויילאוברים של VMAXX (זו של שרון) לפני ואחרי ההחלפה אני יכול להגיד רק דברים טובים, השינוי בנהיגה הוא עצום! תת היגוי נעלם כמעט לחלוטין, הרכב מרגיש יותר קשיח וזוויות הגלגול נעלמו, יחד עם זאת הנוחות (או החוסר נוחות) כמעט ולא נפגעה.

ברר ב-e&a לגבי מחיר, לשרון זה עלה 4.5K ועוד 600 ש"ח התקנה.

פורסם

המחיר של השילוב שאוראל הציע הוא בערך 5500 - לא כולל התקנה של בערך 600 ש"ח.

יש לזכור כי לאחר ההתקנה יש לבצע כיוון פרונט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי,

מנסיון (רב....) עם האיביזה, אני דווקא הייתי בודק אופציות אחרות-

בהתאם לצרכים שלך, היתי בוחר בין שילוב בולמים וקפיצים של בילשטיין ואייבך או קויל אוברים של kw-weitec.

מדובר בשני סטים (שונים באופי...) שהוכיחו את עצמם על רכב זה.

קבל ה"פ.

נתי

פורסם

אכן שווה לבדוק גם סטים של בילשטיין, קוני, ושמעתי שגם ל KW יש סט נהדר עבור האיביזה, מרכך את הקדמי יותר מהאחורי, ובכך מוריד מעט את תת ההיגוי ומעלה נוחות בחלק הקדמי והקשה מידי.

לדעתי, הנמכה של עד 25 מאחור, ועד 35 מקדימה מספקות בהחלט, אני הייתי הולך על קיט ספורט ולא קוילאובר

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בקופרה שלי התקנתי סט בולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבך ומוט פיתול קידמי.

הדבר הראשון ששמים לב אליו הוא נוחות הנסיעה. הנסיעה עדיין נוקשה אבל האוטו לא מתרסק על כל בור וסדק ואפשר להתרכז בנהיגה ולא בלהתחמק ממכסי ביוב.

חוץ מזה, תת היגוי וזיות גלגול ירדו למינימום (כמו שנאמר מעלי). אפילו בבלימה חזקה הרכב כמעט ולא רוכן קדימה.

מצד שני נהיגה בכביש מפותל (נס הרים למשל) דורשת התרגלות. קשה יותר להרגיש את העברות המשקל ובכלל ההרגשה די מוזרה לעומת הסט המקורי.

בקצרה - אני מאד מרוצה.

• תוכן חדש...