Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטענת מצבר לפולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות על המצבר נראה כאילו שלא תמיד יש לו מספיק כוח להניע את הרכב, יש לי בבית מכשיר של BOSCH שאמור כעיקרון להטעין מצברים לסירות מכוניות אופנועים וכו'...

כיצד אני אמור להטעין את המצבר של הרכב שלי? הרכב המדובר הוא פולו שנת 96

מצורפת תמונה של המכשיר

http://i34.tinypic.com/vshsvl.jpg

נ.ב במצבר יש שתי כפתורים שלכל כפתור יש שני מצבים, הראשון הוא כפתור כוח 6V או 12V

ומתחתיו כפתור של LOW או HIGH

פורסם

לחבר שלום רב,

1. בדוק גובה מים מזוקקים במצבר אל תמלא מעבר למה שצריך !

2. נתק את כבל המינוס מהמצבר (רק לשם הגנה על רכיבי מערכת החשמל ברכב)

3. חבר את המטען לקטבי המצבר

4. העבר את המפסק למצב של 12 וולט ומצב טעינה איטי בזרם נמוך הנקרא LOW

5. בסיום הטעינה חבר בחזרה את הקוטב השלילי

הטען את המצבר למשך הלילה.

אנא ציין בבקשה מהו הדגם של המטען.

עכשיו יש לבדוק את מתח הטעינה של האלטרנטור !

1. תניע את הרכב ובדוק את המתח על-פני קטבי המצבר בעזרת מד-מתח דיגטלי

2. תעלה טורים ל-1500-2000 סל"ד ותדליק מזגן+אורות גבוהים+מפשיר אדים אחורי ובדוק שוב פעם מהו המתח

חזור לדווח לשם המשך איבחון ממוחשב דרך האינטרנט !

איזה כייף לי :)

פורסם

אין להקפיץ הודעה לאחר שעה ועשר דקות, קרא את הכללים בבקשה.

לעניין הטעינה , מצבר יכול להיות חלש, במילים אחרות, טעון דיו, אבל חלש. לצורך ההשוואה, כמו אדם שאכל, אבל הולך למות שבע.

לא ציינת בן כמה המצבר, שכן, אם הוא בן כמה שנים, סביר שדרוש החלפה.

יש לבדוק עם הדרומטר (אצל חשמלאי רכב) ולהתייחס לתוצאה באם יש לטעון , או להחליף את המצבר. את בדיקת ההדרומטר, יש שתשלים בדיקה בעומס עם מכשיר ייעודי.

לא מכניסים לטעינה מצבר שאינו זקוק לטעינה, וזה שהוא חלש, לא מצביע בהכרח, שהוא זקוק לטעינה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שכחתי לרשום...לפני הטעינה בדוק את מתח הקטבים של המצבר לאחר שהיה במנוחה לפחות שעתיים (ללא פריקה/טעינה) בעזרת מד-מתח.

הבדיקה חייבת להעשות כאשר הקוטב השלילי מנותק מהמצבר.

במידה והמתח המתקבל נמוך מ-12.3 וולט - הטען את המצבר.

במידה והמטען אוטומטי אשר מנטר את מתח הטעינה ומפסיק את פעולת הטעינה כאשר המצבר מלא אזי אין שום חשש להשאירו בטעינה ארוכה יותר מאשר 12 שעות.

פורסם

בדקתי את המצבר עם אבא שלי ואכן היה חסר כוח במצבר, כרגע המצבר בטעינה..

המצבר שברשותי אינו ישן יש עליו עוד אחריות עד לדצמבר

אמשיך לעדכן בהמשך ותודה רבה (:

פורסם

בכל מקרה יהיה עליך לבצע בדיקה מדוע הגיע המצב לידי כך.

אין כל סיבה שמצבר יתרוקן, אלא אם הרכב עמד למס' ימים לא מבוטל, או שיש זליגה (צרכן שפורק את המצבר, בערך חשמלי מעבר לתקן המותר) ,או שהטעינה לא מספקת.

לידיעתך, גם אם לאחר טעינת המצבר, ביצועיו המיידים ישתפרו, אין בכך כדי לקבוע חד משמעית שהמצבר תקין.

ביום שלאחר טעינת המצבר, פתח סוויץ', אל תניע, הפעל אורות גבוהים, ומאוורר פנימי, ל10-15 דקות, לאחר מכן, נסה להניע.

אם יניע בקלות, סיבוב המנוע ישמע מהיר ותקין, סביר שהוא תקין, אם לא יניע מהיר או בכלל, קיימת בעיה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זוהי בדיוק הסיבה דודה באה לבקר שישי שבת עם סיוויק חדשה עם דלקן אז לקחתי אותה והרכב שלי שכב כמה ימים

אין בעיה אני אבצע את הבדיקה וימשיך לעדכן

תודה רבה (:

פורסם

בפעם אחרונה, טעינה איטית למשך הלילה תעשה את העבודה מצויין.

60AH=קיבולת המצבר כלומר 60 אמפר-שעה.

IEC 350= כמה אמפר המצבר יכול לספק בטמפ' של 17- מעלות למשך 30 שניות מבלי שמתח הקטבים יפול מתחת ל-7.2 וולט.

• תוכן חדש...