Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל-HU עד 2500 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עכשיו אחרי שהתחדשתי במערכת לרכב

נשאר לי רק להחליף את ה-HU.

ה-HU הקיים הוא של הפיוניר דולפינים(לא זוכר איזה דגם... של הפרמייר סדרה 5 אם אינני טועה)

ו.. חודש הבא אני מתכנן לרכוש HU חדש בסכום של עד 2500 ש"ח.

בעיקרון אין אפשרות לחרוג מהתקציב, אבל במידה שתוספת קטנה(ואני מדגיש - קטנה) תהיה משמעותית - תציעו ואני אשקול את זה.

אגב - אני לא מחפש כמובן כל מני HU מצועצעים עם פיצ'רים דביליים שלא עוזרים בכלום(מסך מגע/צבעוני, סרטונים תלת מימדיים וכד'), אני פשוט מעוניין ב-HU איכותי נטו.

תודה רבה :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתוספת של עוד 280\350 שקל תוכל לקנות 9887 של אלפיין מכשיר מצויין שלא מתיימר להיות אקווריום לדגים,נטו איכות ואפשרות לביטול מגבר פנימי שמיותר מאד אם אתה בוחר בלהגביר בנפרד את העסק.

עריכה קטנה.הדגם R יקר יותר ומדובר על כיול לתדרים של הארץ פלוס RDS

ג'ובני

פורסם

אתה יודע? כשביטלתי את המגבר של הHU שלי פתאום הרגשתי.... כלום. ניחא אם מראש הHU הזה היה בנוי כדק בלבד.. פיצ'ר מיותר לדעתי, אבל רדיו דיסק פשוט מעולה.

הR יקר יותר, כי נמכר בארץ ע"י היבואן הרשמי והוא בעל תדרים אירופאיים התואמים את הארץ. ה9887 ה"רגיל" הוא תואם תדרים אמריקאיים ונמכר ע"י יבוא אישי/פרללי/משומש = זול יותר.

עריכה: במחיר זה אפשר לייבא את האקליפס 7200, אם יש לך זכוכית מגדלת ופרוג'קטור, כדי להצליח לראות משהו עם הפונטים הזעירים והמסך הבעייתי, וקורס מזורז בממשק ה"מאתגר" שלו. מעבר לכך, HU איכותי ביותר..

פורסם

תודה רבה חבר'ה.

מה אתם אומרים על הדגם iDA-X001 מבית Alpine?

פשוט שמתי לב שהוא מתומכר באותו סכום של ה-9887, אבל יש בו כניסת USB(פיצ'ר שאני מוצא אותו דווקא מאוד שימושי)

יש עוד משהו שברח לי מהעין? או שהדגם גם לא מוצלח?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אקליפס אחד המכשירים נכון מאד המסך מאד בעייתי לאור אבל חמוד מאד בחושך,העדפה שלי שיהיה לי מכשיר איכותי ולא מסך פלזמה שיאיר לי את הפרצוץ שאני נוהג.

חוצמזה בחושך יש לו דימר שמחליף את עצמו לבד ממש חמוד.:-)

ג'ובני

פורסם

זהו מכשיר ללא קורא דיסקים.. מיועד לאינטגרציה טובה עם אייפוד או HDD.. יש לבחור בפורום דבר כזה urban.racer

המכשיר נטול פיצ'רים של מיטוב סאונד אלא א"כ תשדך לו את ה PXA-H100

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=PXA-H100

עריכה: ה7200 בחושך נראה מעולה. ואם תתארגן על דגם קודם 7000/7100 גם המסך גדול יותר ונראה טוב יותר באור. בדיוק אתמול ראיתי כזה 7000, אין מה להשוות למסך של ה7200. לא מבין מה עבר להם בראש שם ששינו אותו..

פורסם

מה זאת אומרת? אין אפשרות בכלל להכניס דיסקים? איזה מין מכשיר מוזר זה?..

בכל אופן, אין בכוונתי לקנות מכשיר ואז לקנות לו עוד תוספות.

בנוגע לאקליפס - אני גם שמעתי עליו ביקורות טובות.

אבל את האמת שנראה לי שזה דיי יפריע לי כל הסיפור עם המסך.

אני חושב שאני אקנה את ה-9887.

וכשאתם אומרים שהדגם של ה-R יקר יותר, אז בכמה? ואיפה אפשר לקנות אותו?(קישור)

כי עניין הרדיו הוא חלק חשוב מאוד בשבילי(יותר נכון בשביל ההורים שלי)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

למה מכשיר מוזר? כי אתה רגיל לשים באוטו דיסקים? ואם יש לך אייפוד, אתה גם שם לו דיסקים?

אני אישית לא הייתי רוכש כזה מכשיר, אבל זו אופציה לא רעה - אם אתה לא מחפש את הפיצ'רים שאין בו. ואם אתה מביא אותו מחו"ל במחיר טוב. אתה מחבר לו הרד דיסק של איזה 80-120-160 ג'יגה ואתה מסודר..

פורסם

ברשותי גם המכשיר 7200 ולפי דעתי בעיית המסך לא מספיקה בשביל לשלול את המכשיר. לאחר למידת המכשיר שאותה תצטרך לעבור בכל מכשיר וכיוון ראשוני שגם הוא יקח זמן בכל מכשיר המסך כבר יוצא מגדר שיקול מכריע. כמה אתה כבר מסתכל על המסך בנהיגה? עדיף להתרכז בכביש, החלפת השירים ,התיקיות , מקור המוזיקה(דיסקים,USB וכו') והווליום פשוט וניתן לעשותו בלי להוריד את העיניים מהכביש

פורסם
למה מכשיר מוזר? כי אתה רגיל לשים באוטו דיסקים?

לא, כי 90 אחוז מהאנשים רגילים לשים דיסקים באוטו.

בכל אופן - הוא כבר לא מהווה בתור אופציה בשבילי.

לגבי ה-9887: אין שום אפשרות לחבר לו USB? גם ללא מתאם?

ושוב, לגבי הדגם R - איפה ניתן לרכוש אותו וכמה הוא עולה?

ברשותי גם המכשיר 7200 ולפי דעתי בעיית המסך לא מספיקה בשביל לשלול את המכשיר. לאחר למידת המכשיר שאותה תצטרך לעבור בכל מכשיר וכיוון ראשוני שגם הוא יקח זמן בכל מכשיר המסך כבר יוצא מגדר שיקול מכריע. כמה אתה כבר מסתכל על המסך בנהיגה? עדיף להתרכז בכביש, החלפת השירים ,התיקיות , מקור המוזיקה(דיסקים,USB וכו') והווליום פשוט וניתן לעשותו בלי להוריד את העיניים מהכביש
מבחינת איכות, ה-7200 עדיף על פני ה-9887?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

זה לא מדוייק.

כבר לא כ"כ 90% רגילים לשים דיסקים. כבר רבים שמים דיסק אחד של עשרות-מאות MP3s, או מחברים לMP3 PLAYER בAUX, או לאייפוד באמצעות מתאמים, או לDOK באמצעות USB. ולכן זו אופציה לא רעה. שוב, אני לא הייתי עושה זאת. אני אוהב להוציא דיסק [מקורי אם אפשר] מהקייס ולשים במערכת. לא כולם.

למרות שקניתי את הKCE-422i

Full Speed™ Connection Cable for iPod® שעולה איזה 20$ בחול ושילמתי עליו בארץ 200 שח, ואין לי בכלל IPOD.. אבל הוא מחובר מאחורה ויושב ריק בתא כפפות. שיהיה..

מתאם USB ל9887 יצא בזמנו בארץ איזה אלף שח אז ירדתי מזה, למרות שכנראה בחו"ל זה הרבה יותר זול, אם המחיר הרשמי של היצרן הוא 160$, נראה לי ב100$ אפשר לארגן אותו..

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product_acc.php?model=KCA-620M&tab=D

הנה ב100$ באיביי

http://cgi.ebay.com/ALPINE-KCA-620M-USB-ADAPTER-AI-NET-RECEIVERS-CONTROL-08_W0QQitemZ190260615709QQcmdZViewItemQQptZCar_Electronics_Parts_Accessories?hash=item190260615709&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

פורסם

Ariel239 הוציא לי את המילים מהפה.

כבעלים מאוד מאוד מרוצה של ה-CD7200 אני בהחלט חושב שהמסך הוא לא כזה בעייתי כמו שחלק מחבריי הפורום אומרים.

נכון שהוא יחסית קטן וגם לא כל-כך קריא באור יום, אבל כמו שכבר ציינו מעליי, בזמן נהיגה צריך להסתכל על הכביש בלבד!!

לגבי השימוש במכשיר, לדעתי הוא מאוד ידידותי למשתמש, אני אישית כמעט ולא הסתכלתי בחוברת של הוראות הפעלה, לטעמי המכשיר אינטואיטיבי.

לסיכום, אם יש אפשרות כספית לרכוש כזה מכשיר אז בהחלט תהיה מרוצה, אבל כמובן יש גם אופציות אחרות שכדאי לבדוק כמו האלפיין שהמלציו מעליי וגם PRS880 של פיוניר.

אלכס.

פורסם
מתאם USB ל9887 יצא בזמנו בארץ איזה אלף שח אז ירדתי מזה, למרות שכנראה בחו"ל זה הרבה יותר זול, אם המחיר הרשמי של היצרן הוא 160$, נראה לי ב100$ אפשר לארגן אותו..

מה?! :shock:

לשלם 100 דולר בשביל שאני אוכל לחבר את נגן שלי/DOK ל-HU?

תראה, אמרתי שאני לא מעוניין בפיצ'רים, אבל לא עד כדי כך.

חיבור DOK הוא משהו חיוני(לפחות בשבילי)

האפשרות לחבר DOK של 16 גיגה היא דבר מעולה, שאני לא מתכוון לוותר עליו בעת רכישת HU חדש.

אם ככה, אז היוצרות מתהפכות - ואני כנראה ארכוש את ה-7200(למרות הבעיות עם המסך)

כי אם זה לא האקליפס, אז מה נשאר? פיוניר? קלריון?

אגב - איפה אפשר לרכוש את האקליפס 7200? בזאפ יש רק את הדגם של ה-8445.

אגב, הוא עדיף על פני ה-7200?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

בתור הבעלים הלא כל כך גאים של CD7200 אני ממליץ לך בחום 9887 מכמה סיבות ואני אפרט:

א. המסך הסופר קטן בשילוב ארצנו הקטנה ושטופת השמש לא עושה לי טוב, ניחה זה שהמסך קטן אבל למה למען השם למה הפונטים כל כך קטנים? פשוט אי אפשר לראות\לקרוא כלום, כשאר יש חושך המסך הזה נראה משמעותית יותר טוב אבל שוב הפונטים הסופר קטנים מכים בך בחזרה.

ב.אין שליטה של ווליום על הסאב, אפשר רק להנחית ווליום בתוך ה-TC.

ג.אין BALANCE\FADER במצב 3 WAY, גם פה צריך להכנס ל-TC ולהנחית אלמנט אלמנט.

ד.כל המנגנון גלישה המטורף הזה של הפנאל פשוט יהיה חייב להתקלקל ביום מן הימים הוא פשוט יותר מידי מסובך.

אבל השאסי נחושת כל כך שווה את זה שהכל מתגמד ליד זה. :brickwall:

• תוכן חדש...