Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי מארה"ב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בארה"ב ומתכנן לחזור לישראל בקרוב,

מכיוון שאני תושב חוזר אני מבין שיש באפשרותי להביא איתי רכב.

רציתי לדעת אם יש חברה שתוכל לקשר אותי עם אנשים שגרים בישראל ורוצים ליבא רכב..

תודה

פורסם

אתה רוצה להביא לארץ רכב במטרה למכור אותו ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כתושב חוזר אתה זכאי להביא איתך רכב ללא חלק נכבד ממיסים.

אולם אין באפשרותך למכור את הרכב במשך 5 שנים מיום רישומו בארץ.

ברשיון רכב יהיה כתוב "הגבלת מכס - נהיגה עצמית של בעל הרכב".

מי שייתפס נוהג ברכבך יקבל קנס.

ישנה קומבינה חצי כשרה למצב זה אבל היא מסוכנת וצריכה להתבסס על אמון מוחלט בין שני הצדדים.

פורסם

מתעלקת על השירשור...

האם תנאי היבוא של רכבים זהים גם כאשר הרכב מיובא ממצריים? או שיש הקלות\החמרות בעקבות העובדה שזו מדינה שכנה\ערבית?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
כתושב חוזר אתה זכאי להביא איתך רכב ללא חלק נכבד ממיסים.

אולם אין באפשרותך למכור את הרכב במשך 5 שנים מיום רישומו בארץ.

ברשיון רכב יהיה כתוב "הגבלת מכס - נהיגה עצמית של בעל הרכב".

מי שייתפס נוהג ברכבך יקבל קנס.

ישנה קומבינה חצי כשרה למצב זה אבל היא מסוכנת וצריכה להתבסס על אמון מוחלט בין שני הצדדים.

חבר יש בידך מספר טעויות אני אתקן ברשותך.

1.המיסים הם אותם מיסים של תושב ישראל רגיל אלא פשוט שהיתרון בהיותו תושב חוזר הוא שהוא יכול לייבא רק עד בן 4 במקום עד בן שנתיים כמו תושב ישראל.

2. הוא יכול למכור את הרכב לאחר שנה בודדת.

3. לא שמעתי על הנושא של "הגבלת מכס - נהיגה עצמית של בעל הרכב", אולי הדבר היה פעם אך ברשיון הרכב היבוא אישי שלי לא מוזכר דבר כזה.

• תוכן חדש...