Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בדברים הבאים:

HU: kenwood excelon kdc-x492

COMP:DLS K-4

AMP:kicker zx 350.4

Woofer:Cerwin-vega HED 10"

מה אומרים על זה?:-)

על איזה כבלים אתם ממליצים?חברה או סתם משו פשוט?

ואיזה דגמים..

תודה רבה..8)

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

לא..

אני פשוט רוצה לקבל רקע בקשר לכבלים כדי שהמתקין לא ינסה לדחוף לי זבל סיני או משו בסגנון .

אז רציתי לקבל מידע מוקדם לגבי סוגים שומים של כבלים שהמומחים פה מציעים

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

עקרונית רב המתקינים בארץ מחזיקים כבלים לא יקרים כי גלגלי הנחושת נימכרים במחירים מאוד גבוהים.

רב החיווט הנורמלי זה של SOUND QUEST או של XSCORPION ויש פה ושם קיטי התקנה של חברות כמו אודיסון,רוקפורד ועוד.

קיטי התקנה של BOSS הם הכי נופצים והם יחסית בינונים אך טובים יותר מקיט ה99 שקל ועושים את העבודה.

סך הכול אני לא ממליץ לקנות קיט אלה לקנות כבל מתח בניפרד חיווט לרמקולים וRCA.

חיווט טוב עם RCA נורמלים אמרו להגיע לעלות של 300-400שקלים עם אופציה ליותר.

אדי.

• תוכן חדש...