Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לאזעקה לרכב MAZDA 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מקווה שפה זה הפורום המתאים לזה

קניתי מערכת דוטק אובשיין סאב CVR ומגבר קיקר ZX700.5

אני בעל רכב מאזדה שלוש 2008

ברצוני לקנות אזעקת ביפר. כדי למנוע כמה שיותר התקרבות לרכב. אם רק ינסו לפחות את מנעול הבג'ז אז זה יראה לי או דלת וקדומה. ולא אם ירד גשם אז היא תצפצף כמו משוגעת.

האם היא מומלצת ועונה לבקשות שלי?

ויש לי דרך לקנות משם ולהביא לארץ. חבר של אבי שיחזור עוד חודש .

תודה לכולכם

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אם רק ייגעו בידית פתיחת הדלת, כלום לא יקרה.

עוד דבר, אם תהיה בעיה, איך תממש אחריות?

מציע לרכוש בארץ, כולל התקנה, ואחריות כללית, על המוצר, וההתקנה גם יחד, במקום אחד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני פשוט ירד למטה לרכב ורוצה לראות אם יגעו ברכב אחרי שאני ארד,

ויש אפשרות אם ניטים כמו שיש בתריסים ,לקבוע כך את המגבר ?

אם כן איך אפשרי?

וכנל לסאב יש אפשרות שלא יכלו לנתק את התיבה מריצפת הבג'ז?

audi A3 1.8T

פורסם

:-) אם תרד למטה כנראה שלא יגעו ברכב , כי אתה בטח נראה מפחיד למדי .

אבל זה לא פותר לך את הבעיה כי אחרי שתעלה הם יחזרו לרכב ( במידה ויחליטו לשחרר אותך ממשקל עודף בבגאז' )

כבר היה פה שרשור ארוך על בחור שגר בחיפה עם אזעקת ביפר שכזו שהעירה אותו כמה פעמים - ועד שהגיע לרכב , הם כבר נעלמו .

בפעם ה 3 נדמה לי הם נעלמו יחד עם תכולת הבגאז' ( ציוד אודיו יקר )

קח בחשבון שבטח לא יעזרו לך ניטים , ולא יעזרו גם שלשלאות פלדה , ברגע שמישהו יחליט לקחת ממך את הציוד , זה רק ענין של זמן .

רוצה טיפ ?

שחרר כמה שפחות מידע בסביבתך על הציוד היקר שהרכבת ברכב !

כאשר אתה נכנס ל 'שכונה' החלש את עוצמת המוסיקה , זה כשלעצמו מסמן אותך - וגם לטובת השכנים .

בקיצור שמור על פרופיל נמוך .

פורסם

אין איזה שהיא דרך להגן על המגבר כמה שיותר?

או לפחות לעקב את הגנבה? כי אני לא גר בשכונה של גנבות כל יומיים.אם ביכלל יש ובטוח שיש

חשבתי לשים פלטה בבגז שיכסה את כל האחורה של הכסאות אבל בין הפלטה לכסאות יהיה המגבר ואז אני ינעל את האפשרות לפתוח את הכסאות, ויחשוב על פטנט אולי משהו חשמלי שיורד אותם במידת הצורך אם שלט או כפתור שממש לא יהיה גלוי

וחוט ברזל שיעלה ויורד את הכפתור (כמו הכפתור של הדלת שאפשר להוריד אם היד, וגם הזעקה)

audi A3 1.8T

פורסם

לגבי הגנבים, אם ירצו בוספו של דבר הם יקחו ושום דבר לא יעצור אותם (אם זה את הסאב או את האוטו).

לגבי הביפר, יש אפשרות לכוון את הרגישות של גלאי הזעזועים.

פורסם

בהחלט אפשרי להשתמש בניטים אבל זה לא יעזור כי הגנבים מנסים כמה שפחות זמן לבצע את העבודה בלי להתעקב אז האפשרות היחידה זה לעקור הכל במהירות ולטוס כך שאפשרות עם הניטים לא תעזור.

אזעקת ביפר זהו הפתרון בתנאי שכל התראה מיד לבדוק מה קורה עם הרכב כי לפעמים שהאזעקה קצת משתגעת מברקים וכד' אתה כל פעם תבדוק מה עם הרכב ותיראה שלא קרה כלום וזאת אזעקת שווא "זאב זאב" עד שבסוף ינסו לפרוץ האזעקה תתריע ותחשבו ששוב זאת אזעקת שווא....

אזעקת ביפר תעזור מאוד רק צריך לפקוח עין על כל התראה שתקבל.

וגם כשאתה נכנס לאיזור מגוריך ליד השכונה תכבה את המערכת וכשאתה יוצא מהרכב קח איתך את הפאנל במידה והחלפת את המערכת המקורית!.

פורסם

חשבתי לשים פלטה בבגז שיכסה את כל האחורה של הכסאות אבל בין הפלטה לכסאות יהיה המגבר ואז אני ינעל את האפשרות לפתוח את הכסאות, ויחשוב על פטנט אולי משהו חשמלי שיורד אותם במידת הצורך אם שלט או כפתור שממש לא יהיה גלוי

וחוט ברזל שיעלה ויורד את הכפתור (כמו הכפתור של הדלת שאפשר להוריד אם היד, וגם הזעקה)

audi A3 1.8T

פורסם

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...