Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויים לונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו דיפו , פנצריות , ומקומות כמו e&a ו pit stop.

אבל לצערי תמיד יגנבו לך אותם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הרכב שלי הגיע עם פקקים כאלה.

גנבו אותם, קניתי מהיבואן שני סטים נוספים (10 ש"ח לפקק).

גנבו עוד סט ואז הבנתי שזו מלחמה אבודה ואת הסט האחרון אני שומר בתוך הרכב.

ניסית להתחכם וקיבלתי (חינם) בפנצריה 2 סטים של פקקים שחורים, צבעתי אותם בצבע כסף, גם אותם גנבו.

עכשיו מורכבים ברכב פקקים שחורים שבאופן "מוזר" לא "נופלים" יותר מהרכב.

פורסם

לי היו כיסויים ארוכים שמתלבשים על הונטיל לכל האורך והם תמיד "נפלו".

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לי היו באוטו הקודם כיסויים כסופים חמודים עם סמיילי עליהם (אבי קנה לי מתאילנד)..

ברור שאחרי כמה זמן הם "נעלמו" - רק שזה לקח הרבה יותר זמן משחשבתי:lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
יש כיסויים שמגיעים עם נעילה שאי אפשר לגנוב אותם

בדקו ב EBAY.CO.UK

אפשר לגנוב אותם. מנסיון, כבר גנבו לי סט כזה.

מצד שני, אם הילד לא יצליח לגנוב אותם, מה ימנע ממנו להוציא סכין ולחתוך לך את הצמיג כ"נקמה" על זה שלא נתת לו לקחת לך את הפקקי-ונטיל ?:|

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה נעלמים לי כל פעם 2 או 3 (זה סטים יחודיים) אולי מישהו הפחיד אותם באמצע? ולמה הם לא חוזרים "להשלים"? כנראה כי זה לא קורה ליד הבית אלא במקום מזדמן שאני לא חוזר אליו.

אבל זה קרה כבר פעמיים כך שכנראה הגנבים אורבים בכל מקום.

הפתרון: לדעתי צריך להשאיר את הפשוטים, אם תשימו את הנעולים זה פתח לפגיעה ברכב בגלל תסכול. (לא ידעתי שיש נעולים)

הנה סיפור: לפמי הרבה שנים היתה בניו יורק מכה של שדידת נהגי מוניות, מה עשו: הוסיפו את מיגון הפלסטיק בין הנהג לנוסע עם חריץ להעברת התשלום. מה קרה בהמשך: התחילו לשדוד נהגי אוטובום. מה עשו: שמו מתקן באוטובוסים שמשלשלים לתוכו את הכסף, הוא חזק כמו כספת ואין לנהג גישה אליו. מה קרה בהמשך: התחילו לשדוד עוברי אורח (ואז הגיע ג'וליאני).

פורסם

הילדים הגנבים האלה עם האופניים מעצבנים אותי. איזה מין חינוך הם מקבלים שגורם להם לקחת ולגנוב מרכבים ללא בושה?

הלכו לי כבר 2 סטים כאלה (בחניה בבית). אני רק מחכה לתפוס פעם איזה ילדון על חם ולגרור אותו הביתה להורים שלו שישלמו. חבל להשקיע באמת, הם לא נשארים לאורך זמן.

• תוכן חדש...