Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אצלי באוטו,בין הקבל לאחד המגברים עובר כבל קטן ועבה (25 ס"מ אורך בערך) ,בצבע צהוב אם אני לא טועה,

על הקצה שמתחבר לקבל יש מין לולאת מתכת.

אני צריך חדש כזה,איך הוא נקרא?

אם אני מחפש באינטרנט או בא לחנות מה אני מבקש?

תודה מראש לעונים.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

כן,הסוף שלו נראה בדיוק כך.

אז מה זה אומר כבל מתח פשוט?

אני לא זוכר לאן בדיוק הוא מתחבר במגבר..

פורסם

ל + !:-)

סתם. אם אתה לא יודע בוודאות לאן הכבל מחובר בסופו שבצד השני, אל תחבר אותו למגבר או לכל מקום אחר !

אם אין לך מנורת ביקורת, לך למתקין, או אפילו לחשמלאי רכב שיבדוק עם הכבל הוא + או REMOTE, אם הוא לא שניהם, הוא -.

...CASKA for life

פורסם

כרגע הכל מחובר ועובד! הקצה שהולך לקבל,זה שבתמונה,נראה קרוע אז אני רוצה להחליף את כל הכבל.

אז אני אוציא אותו ואשים חדש בדיוק באותה צורה בלי להבין הרבה בחשמל :)

אני רק לא מבין מה אני אמור לקנות.

פורסם

תבדוק מה כתוב על החיבור אליו מחובר הכבל במגבר -

אם רשום +, מדובר בכבל שהולך עד לתא המנוע - אתה צריך 4 גייג' (המחיר +- 100 ש"ח)

אם רשום REMOTE, מדובר בכבל חשמל פשוט שהולך עד לרדיו דיסק (המחיר +- 10 ש"ח)

אם רשום -, מדובר בכבל שמתחבר בד"כ לבורג או טרמינל אחר בתא המטען - גם כאן אתה צריך 4 גייג' רק קצר יותר (המחיר 20 ש"ח)

מקווה שעזרתי, חגי

...CASKA for life

פורסם

תודה,חגי.

הכבל לא הולך עד לתא המנוע וגם לא לרדיו דיסק,כי אלה נמצאים מקדימה והמגבר נמצא בתא המטען ורשמתי שאורכו של הכבל הוא כ-25 ס"מ..אז לפי מה שאתה אומר זה 4 גייג' קצר.

פורסם

25 ס"מ ככל הנראה זה GND תבדוק אם הוא מחובר לגוף של הרכב בקצה השני... אם כן תפרק אותו ותלך איתו לחנות שיכינו לך חדש.. לא עסק יקר.. תדאג אבל לעבור מעט עם נייר שיוף על הנקודה בה הוא מתחבר לגוף הרכב לפני החיבור

אגב זה לא בהכרח 4G יש מצב טוב שזה גם 8G יותר זול..

כרגע כלום =[

פורסם

אז אתה צריך את אותו כבל בדיוק 4 או 8 ג'ייג ה8 יותר דק.. בצבע המתאים.. מינוס לרוב שחור ופלוס לרוב אדום אבל יש שמשתמשים בסגול ושאר הגוונים

כרגע כלום =[

• תוכן חדש...