Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב קצר עד 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקבל הצעות לרכב כשהתקציב יכול לנוע בין 40 ל60, אני מחפש את העסקה החכמה.

אני מחפש אוטו קצר, האנצ'בק.. בלי התחת.

עדיף יפנית בגלל האמינות ועלויות התיקונים

על אילו דגמים אני יכול להסתכל חוץ מהגטס והסיריון ?

ומה אתם חושבים עלייהן ?

תודה.

פורסם

ממליץ על טויוטה יאריס. רכב אמין עם שוק מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב משומש זו לא "עסקה חכמה".

אם אתה מחפש יפנית הגטס לא בשבילך, היא קוראנית.

אם אתה לא מקובע, ומבין שאמינות היא לא מובטחת רק למכוניות שהחברה שלהן יפנית, תוכל למצוא רכבים נוספים בתקציבך, כדוגמת 206, קליאו, פונטו וכו'.

אם משום מה אתה חושב שרק יפנית היא אמינה, ואין לך כח להשתמש במנוע החיפוש של הפורום ולגלות שאתה טועה - אז בחר ביאריס/סיריון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אגב חיפשתי באתרים אירופאים לגבי סטטיסטיקת אמינות של מכוניות מסויימות ,אבל מצאתי רק יפניות בראש הטבלה , אולי תוכל להאיר את עיניי לגבי הנושא ולקשר אותי לדבר עליו דיברת ?

פורסם
אגב חיפשתי באתרים אירופאים לגבי סטטיסטיקת אמינות של מכוניות מסויימות ,אבל מצאתי רק יפניות בראש הטבלה , אולי תוכל להאיר את עיניי לגבי הנושא ולקשר אותי לדבר עליו דיברת ?

אולי פעם הם יוכלו לייצר רכבים טובים ואמינים ולא פחנועים אמינים.

פורסם
רכב משומש זו לא "עסקה חכמה".

הכוונה שלי היא שאני מעדיף להשקיע יותר בהתחלה כדי להיכנס למוסך פחות, זה ברור לי שאוטו חדש יותר כדאי לקנות.

אבל זה לא בתקציב.

אילו דגמים יש עוד בבית הזה ? כי גם הסיריון וגם והיאריס לא נראות לי גבריות במיוחד...

אני לא נעול על יפנית זה פשוט מה שהבנתי, חיפשתי בפורום ואני רואה שזה לא כל כך ברור אז אני אשמח לעוד הצעות.

שוב, חשוב לי : צורה קצרה, לא צורך יותר מדי דלק, והביטוח + תיקונים לא בשמיים.

(למשל אני יכול למצוא גם A3 ב50 אלף אבל אחרי זה לאכול אותה במוסכים - זה לא מה שאני מחפש)

שוב תודה.

פורסם
אולי פעם הם יוכלו לייצר רכבים טובים ואמינים ולא פחנועים אמינים.

אני לא חושב שבמשפט החסר שחר לחלוטין ענית לשאלתי ,או לחלופין נתת איזה ביסוס ליסודות אותן טרחת וכתבת פה.

ניתן לשער כי אתה מהנדס רכב ,וכל מה שנאמר הוא כתוצאה מעבודה והתמחות בתעשיית המכוניות בפריז או שטוטגארט?

• תוכן חדש...