Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה לחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה EC 410 תאמין לי שגם לי יש בעיה לא קטנה אם זה אבל אני סהכ בן 17 וממלצר פה ושם כש ואני חוסך אתהכסף הזה כבר חודשיים,ולא בא לי לוותר על הרעיון הזה פשוט נדלקתי עליו קשות,לדעתי זה הדבר שהכי ישמח אותה.אני פשוט לא רואה אף אלטרנטיבה אחרת....

תאמין לי שאם הייתה לי עבודה מסודרת לא הייתי מסתכל על משהו יד שניה... בינתיים אני מנסה לחסוך מכול הכיוונים=\

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
עזוב שטויות, תעשה לה ילד, ישמח אותה ,את המשפחה ואותי.

ואת הרבנות, הם מתים על "ממזרים"

ולפותח השירשור, אל תעשה לה ילד, בבקשה ממך.

המחיר של ה-EC410 נראה לא רע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם אם המכונה לא מושלמת, וגם אם הקפה לא יצא מדהים,

אני בטוח במלייארד אחוז שהיא תדע להעריך את הכוונה, את המחשב, ואת המאמץ.

לא צריכים לקרוע את הכיס בשביל להוכיח כמה אוהבים, היו פעמים שקניתי לחברה שלי מתנת יום הולדת ב2300 שקל והיא הגיבה לה פחות באושר מאשר מתנה ב300 שקל

לך על מכונה לא משנה איזה (הכי טובה שתצליח להכניס בתקציב שלך) גם אם היא תחזיק שנה וגם אם הקפה לא יצא כשל בית קפה באיזה פינת רחוב מצויירת איפשהו באירופה, עדיין את האפקט זה יעשה בצורה מוחלטת !

מזל טוב ותהנו (דבר איתנו בבוקר שאחרי הלילה ;))

פורסם

עדכון בנושא:דברתי עם המוכרת ועל המכונה כבר לא חלה האחריות=\ אומנם הם אף פעם לא הוציאו אותה מהאריזה ואף פעם לא נעשה בא כול שימוש.... הם מוכנים להתמקח על המחיר בסביבות 350 ש"ח....האם הרכישה כדאית לנוכח הפרטים הללו?

האם יש לחשוש למרמה?

האם כדאי לנסות ולהוריד עוד יותר את המחיר?

מה דעתכם לרכוש או לא לרכוש את המכונה ללא אחריות?

פירוש הדבר ששנה שלמה היא שכבה אצלהם ללא כול שימוש טיפה מחשיד לא?

מה דעתכם בנושא?

אני בדילמה רצינית=\:-(

פורסם
פירוש הדבר ששנה שלמה היא שכבה אצלהם ללא כול שימוש טיפה מחשיד לא?

מה דעתכם בנושא?

יכול להיות שהם קיבלו את המכונה במתנה מעבודה ובאמת אין להם שימוש בה, בגלל חוסר מקום על שיש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שמע, קראתי כתבה על הונאות של מכונות קפה, רצו לעשות על זה פרק בכלבוטק אבל גילו שזה לא כזה אטרקטיבי.

אנשים היו מוכרים מכונות יד שניה ועושים...הונאה.

החשודים בכתבה היו בעיקר קונים מכונות קפה, מחזיקים אותם במחסנים בדרום הארץ ללא שימוש עד שהייתה פגה האחריות ואחכ מוכרים אותם.

שמעתי שבסופו של דבר הם ירדו למחתרת ויש כרגע מספר פלגים של המחתרת הזאת, קיצור תזהר עם זה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא הבנתי את מה שהסברת עם המחתרט הזאתי מה בדיוק היא עושה?

אז אתה ממליץ לרדת סופית מהרעיון של מכונת קפה יד שניה?

דוקוה בטלפון הם נשמעים לי זוג טוב ומנומס... למרות שלך תדע.... אני אשקול זאת תודה על האינפורמציה

פורסם

אם תוכל בבקשה לתת לי את הלינק לכתבה אודה לך מקרב לב,אך מה דעתכם באופן כללי מלבד אותה הונאה שמדובר פה? האם הרכישה הזאת כדאית? האם שווה לקחת את הסיכון? מה דעתכם בנושא?

פורסם

מה הסיכוי שזה באמת "מחוסר" שימוש? אני בדילמה קשה לאחר הסיפור עם ההונאה...מה שהיה עוד מוזר זה שהתקשרתי בכוונה ממס' חסוי(למי שיש טלפון נוקיאה אפשר לשים "מספ חסוי") ולקראת סוף השיחה המוכרת אומרת לי"יש לי את המספר שלך אני אצור איתך קשר מחר לגבי המחיר" ישר אחרי השיחה התקשרתי לפלאפון של אחי וראיתי שאצלו אני מופיע כחסוי.

האם זה צריך להטריד אותי?

האם כדאי לרדת מהעסקה?

פורסם

תשמע אתה מפתח פה בעצמך תיאורית קשר קטנה. בקיצור צא מהלחץ (אם לא הבנת,ונראה לי שלא אז התגובה עם "המחתרת" הייתה בציניות).

לא נראה שיש פה הונאה אם אפשר לקרוא לזה כך.יש מישהו שיש לו מכשיר שלא בשימוש והוא מנסה להיפטר ממנו - שווה לך את את הסיכון,בבקשה לא שווה לך קנה חדשה אם ידך משגת.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...