Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, איפה אני יכול להשיג דיסק בדיקה למערכת שיוציא לי את כל התדרים כדי שאני אוכל לכוון את המערכת/מגבר?

תודה מראש...

פורסם

יש לך כמה וכמה דיסקים לבדיקה של תדרים.

יש לך את הדיסקים של פוקל,תריץ חיפוש בגוגל או באימיול את זה:focal test cd-"the spirit of sound",אבל הוא יותר דיסק הדגמה של יכולות מאשר בדיקת תדרים.

יש לך דיסק טוב של דנון denon שהוא בודק תדרים ואפילו מגיע עם חוברת שמסבירה מה כל טראק עושה,אתה יכול לדבר איתי בפרטי יש לי אותו עם החוברת שלו בקובץ pdf באיכות גבוהה.

אתה יכול לנסות לגשת גם לחנות של דיסקים,אולי הרציניות שבינייהן מחזיקות דיסקים מהסוג הזה.

אם אתה מוריד דיסק שכזה מהאינטרנט אז תוודא שהוא באיכות flac כלומר ללא כיווץ של המידע אחרת הוא לא שווה כלום.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה, האמת אני יותר בכיוון של להוריד מהאינטרנט... בגלל זה שאלתי.. אם יש לך שמות של דיסקים כאלה אני אשמח אם תוכל להביא לי כדי שאני אוכל לחפש...

פורסם

http://www.realmofexcursion.com/downloads.htm

בבקשה, רק תהיה אחראי עם הווליום.

האחריות לנזקים היא לא עלינו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי תודה לך,אחלה אוכל הבאתי לקטן שלי:lol:

1 HZ לא מנגן,קפצתי ישר לעשר והממברנה זזה,ועוד איך זזה,תודה

אהבתי במיוחד תדר 40HZ

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בעיקרון שיטת הכיוון עם דיסק כזה היא בעזרת RTA ולא בעזרת האוזן

בערת האוזן לא תצליח להגיע לתוצאות ליניריות

לכן אני לא רואה שימוש לדיסק כזה עם אין לך את הכלים המתאימים