Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריוס כדאי לקנות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני מחפש רכב סביב 30 -38 אלף ש"ח

ממש לא מחפש רכב שטח רציני.

כל מי שיש לו פרטים לגבי הטריוס תקלות בעיות אחרי איזה קילומטרז' מתחילות לו הבעיות.

איזה שנים יותר מומלצות לקנות .

כל הצעה לרכב אחר תתקבל בברכה. יש לציין שלא משנה איזה רכב אני רוצה רק ידני.

** עריכת הנהלה, נא לא להציף את הפורום בסימני פיסוק מיותקים בעליל (!!!! ... ??????? .. וכיו"ב) **

פורסם

היה לאשתי רכב כזה מודל 2000 כ 5 שנים.

שום תקלה רכב מדהים מבחינת אמינות, טיפולים זולים יחסית טימינג כ 1400 ש"ח

אוטו מדהים. עכשיו יש לה סוזוקי גימיני ובשנה הבאה אני שוקל להחליף אותו לטריוס חדש.

פורסם

כרגיל - הישראלי הממוצע קובע דעה לגבי הרכב שלו רק לפי כמות התקלות. "שום תקלה - אוטו מדהים!" הטריוס הקודם הוא רכב מאוד בסיסי באבזור, נוחות, איכות, בטיחות ומרווח. יתרונו היחיד הוא עבור מי שרוצה גם לנסוע בשטח קל, אבל אם אתה רוצה את הרכב כמכונית עירונית ותו לא - יש אופציות עדיפות משמעותית. בעצם - כמעט כל סופרמיני נורמלית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם שמת לב אבל הוא כתב- "רכב מדהים מבחינת אמינות", וחוץ מזה איך אתה בדיוק רוצה שה"ישראלי הממוצע" יקבע דעה לגבי אמינות הרכב שלו? יעשה סקר בקרב בעלי טריוס ויריץ רגרסיה? :?

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

אמינות זה לא הדבר היחיד שקובע בקניית רכב.

לרובנו יש הרבה דברים אחרים חשובים יותר כמו בטיחות,נוחות,צריכת דלק,אבזור ואחרי זה אמינות

פורסם

בגיל מסויים סידרי העדיפות משתנים, הנאה מנהיגה יורדת למקום נמוך יותר (הרבה אחרי חוגים לילדים וסימילאק לתינוקת).

הזקנה גם מביאה ת'קריזה בבוקר כשהאוטו לא מניע.

ואז אנשים מחפשים רכב אמין וסחיר ולא איזה גחמה ספורטיבית שאחרי 3 שנים יצחק לוי שחט אותה ואתה מבלה במוסך יותר מאשר עם האישה.

הטריוס רכב עירוני חביב, עם יכולת שבילים סבירה מאוד, אמינות וסחירות טובים.

בשטח הגימיני טוב ממנו אבל נופל ביכולת הכביש, ונוחות נסיעה (וגם מרכב קצר יותר של 3 דלתות)

אחרי 3 שבועות בקוסטה ריקה עם טריוס ידני (שכור) צריכת הדלק עמדה על 1:14

בסה"כ רכב חביב ומומלץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ממספר נסיעות על טריוס של חבר אני יכול רק לומר שהרכב צר מאד, ובעל כיול מתלים קשה שלא לצורך, שגורם לו לקפץ אפילו יותר מS40, קצת מפתיע אם זוכרים את ססמאת השיווק האלמותית: "דיהטסו טריוס - העיר זה השטח שלו!" :lol:

HFturbo

פורסם
לא יודע אם שמת לב אבל הוא כתב- "רכב מדהים מבחינת אמינות", וחוץ מזה איך אתה בדיוק רוצה שה"ישראלי הממוצע" יקבע דעה לגבי אמינות הרכב שלו? יעשה סקר בקרב בעלי טריוס ויריץ רגרסיה? :?

אחרי זה הוא גם כתב "אוטו מדהים". הטריוס לא מדהים ולא בטיח. סתם ג'יפון עירוני בינוני ומיותר. אה, ואמין.

וזאת בדיוק הבעיה - הישראלי הממוצע קובע דעה על האוטו שלו מתוך האמינות שלו. אני רק מנסה לגרום לו לפתוח עיניים ולהבין שאוטו הוא לא רק אמינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...