Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנציה קאפה או סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש מקום להשוואה.

אמנם הC5 לא נחשבת לאמינה כמו היפניות (לא תמיד בצדק, רוב הבעיות היו, כרגיל אצל הצוחפתים), בדגמים הראשונים), אבל הקאפה היא מכונית בסגמנט גבוה יותר (מה שאומר תחזוקה יקרה יותר ללא קשר לאמינות), ישנה יותר, והרבה פחות מקומות ישמחו לקבל אותה לטיפול.

אם אתה מחפש ייחוד, לך על הקאפה. יש כאן בפורום מספיק אנשים שיודעים איפה ואיך לטפל.

עם ה-C5 תוכל לחיות בנוחות (תרתי משמע).

פורסם
היתה לי פעם לנציה תמא. היא היתה במוסך המון.

הוא שאל על קאפה.

הקאפה 5 צילינדרים נחשבת אמינה, ועם מערכת מיתלים פשוטה ומיידעת לעומת ה C5 .

מרווח הראש בקאפה גדול משל ה C5 .

השוואה בעייתית עם פער שנים כזה.

פורסם

אני אומר שהיתה לי לנציה תמא וזה רכב שגר במוסך. למרות שהיה מטופל ברמה הגבוהה ביותר.

אני מקווה שלנציה קאפה הרבה הרבה יותר אמינה.

איך הסיטרואן C5 מבחינת תקלות ואמינות ידוע על משהו מיוחד ?

כמו כן למי שמעוניין ה TR6 TRIUMPH שבתמונה למכירה.

פורסם
היתה לי פעם לנציה תמא. היא היתה במוסך המון.

ולי היו שתי תמות ולמעט טיפול תקופתי (פעם בשנה) לא ראו מוסך ואפס (0!) תקלות...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הקאפה 5 צילינדרים נחשבת אמינה, ועם מערכת מיתלים פשוטה ומיידעת לעומת ה C5 .

.

הייתה לי C5, ומהקצת שאני יודע על רכבים צרפתיים, ושגרת טיפולים לפי המלצת יבואן , הן לא מתחזקות כמו שצריך.

ושלא תהיה אי הבנה, אני נוסע רק על צרפתיות , ברשתי עכשיו C3, ו BX טריה שעוברת יישור קו.

אני מתכוון למערכת המתלים ב C5, הבולמים ההידרופנאומטיים והצנרת.

שוב , מהקצת שאני יודע , צנרת כזו דורשת החלפה כל 150K ק"מ. היבאון משום מה מסתפק בתחזוקה.

אז מתחילות הזעות , ושמים בנד לחיזוק , וכל מיני פטנטים כאלה (מנסיון עם הרכב שלי, זה מה שעשו).

את כל הדברים האלה למדתי בדיעבד (אחרי שמכרתי אותה), ומנסיון של עוד חברים בעלי קסנטיות (גם בולמים הידרופנאומטיים ,

אבל לא כמו של ה C5). צנרת הידראולית לא מחזיקה לנצח.

שורה תחתונה , בשביל נוחות משלמים. (והרבה, הצנרת הזו עולה אלפים רבים כולל עבודה).

עם תחזוקה נאותה , ה C5 זה שיא הפינוק במחיר מצחיק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אז למה אתה אומר לאוטו המסכן - תמות !, ועוד פעמיים ? :roll:

שמר - נראה אותך מכפיל תמה בשתיים - תמהאות? תמאאואט? המסקנה - מספיקה תמא אחת. השניה היא כבר סוג של מזוכיזם...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ומה לגבי קאפה 2.0 טורבו? אני שוקל לקנות אחת כזאת. מה הסיפור שלה?

שלגיה ושבעת הגמדים. סיפור נהדר. הבת שלי מתה עליו, אבל לפעמים גם סינדרלה עושה לה את זה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
Tomato, או, לפי רמת הטיפול הממוצעת בארץ , KETCHUP.

lol

:):)

• תוכן חדש...