Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הניסן z370

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו בה מזכיר לי עיצוב של TVR,אבל עדיין משהו לא מסתדר לי בעין ניראת מוזר מידי בשבילי הקודמת ניראתה יותר טוב אני חושב.

פורסם

העיצוב של הZ350 היה עדיף... הפנסים האחוריים שפולשים לפרופיל לא נראים משהו וגם הבליטות על הפנסים הקדמיים (שלוקחים השראה מה... נוט והמיקרה...)

פורסם

רק לי מפריע שבמושב הנהג יש גבשושית באמצע שאין בכיסא הנוסע?

במקום לעשות שם שקע שיכיל את החבילה הם שמים לי שם גבשושית מפריעה? כנראה זה מיועד לנשים, צעצוע קטן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הגבשושית הזאת נועדה לספק עוד קצת תמיכה מהמושב (אמורה לשמור על הרגליים במקומן).

ובכל מקרה, לא נראה לי שהחבילה שלך מגיעה עד קצה המושב,ואם כן כנראה תנוחת הישיבה שלך לא נוחה (או שפשוט אתה לא צריך Z370,אתה צריך סובארו פשע או הודנע סיוויק,יכולת הטיית המושב שם יותר טובה).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...