Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי מספיק מקום בתא המנוע ניתן להתקין אותו שם...?

ככה גם יהיה לו יותר קרור וגם גנבים לא יחשבו על זה...

אל תצחקו זה שאלה תיאורטית... :oops:

פורסם

אלא אם כן אתה מצליח לבודד אותו מהחום שבתא המנוע, ומהשראת החשמל של האלטרנטור והמצבר, לא כדאי לנסות אפילו להתקין אותו שם. החום בתא המנוע הוא בלתי נסבל, בטח ובטח כשמדובר ברכיבים אלקטרונים רגישים. (אני ניח שיש אולי יוצא מן הכלל, אבל אני לא מכיר)

פורסם
אם יש לי מספיק מקום בתא המנוע ניתן להתקין אותו שם...?

ככה גם יהיה לו יותר קרור וגם גנבים לא יחשבו על זה...

אל תצחקו זה שאלה תיאורטית... :oops:

אלא אם כן יש לך פורשה.
פורסם

חחחח יפה..

ואני חשבתי ימתחת למושב אבל היתברר לי שאין מקום על הריצפה באופל אסטרה..

האם אפשר להתקין מגבר על החלק התחתון של המושבים הקדמיים???

פורסם

אחי, המקום המושלם הוא מאחורי המושבים האחוריים, שם המגבר\ים יקבל\ו את האיוורור שהם צריכים ושם תוכל להתקים אותם בשיא הנוחות ושם הם יחזיקו לך הכי הרבה זמן. :D

פורסם
והמקום הכי משולם לגנב :wink: (מינסיון מר)

שמע, על כל אאדם חכם, יש חכם יותר....

אם אתה לוקח לוח עץ, מצפה אותו בדיוק באוטו שטיח כמו שיש לך באוטו ויוצר מן חוצץ בין הגב של המושבים האחוריים ותא המטען, חוצץ שיש בו מספיק מקום להכניס את המגברים וכל הבלאגן....אם תעשה את זה לאט ובצורה מקצועית, הגנב אפילו לא ידע שיש שם מגברים ואפ]ילו לא יחשוב שהחוצץ הזה לא מקורי

מנסיון אני אומר לך כי כבר התקנתי ככה אצל חבל שלי, הייתה לו יונדאי אקסנט 95 יום אחד גנבו אותה - את כולה - אחרי 6 שעות המשטרה מצאה אותה זרוקה באיזה חניון נידח, בלי סאב ובלי רדיו דיסק.....

אז את מה שנראה לעין הם לקחו, ואפילו לא ידעו איפה להתחיל לחפש מגברים....אתה מבין

אולי הוא נפל גל גנבים סתומים (מה שנראה לי) אבל בכל זאת, לא כולם יודעים מה יש לך באוטו אם אתה בונה את זה נכון....

אלון.

פורסם
והמקום הכי משולם לגנב :wink: (מינסיון מר)

שמע, על כל אאדם חכם, יש חכם יותר....

אם אתה לוקח לוח עץ, מצפה אותו בדיוק באוטו שטיח כמו שיש לך באוטו ויוצר מן חוצץ בין הגב של המושבים האחוריים ותא המטען, חוצץ שיש בו מספיק מקום להכניס את המגברים וכל הבלאגן....אם תעשה את זה לאט ובצורה מקצועית, הגנב אפילו לא ידע שיש שם מגברים ואפ]ילו לא יחשוב שהחוצץ הזה לא מקורי

מנסיון אני אומר לך כי כבר התקנתי ככה אצל חבל שלי, הייתה לו יונדאי אקסנט 95 יום אחד גנבו אותה - את כולה - אחרי 6 שעות המשטרה מצאה אותה זרוקה באיזה חניון נידח, בלי סאב ובלי רדיו דיסק.....

אז את מה שנראה לעין הם לקחו, ואפילו לא ידעו איפה להתחיל לחפש מגברים....אתה מבין

אולי הוא נפל גל גנבים סתומים (מה שנראה לי) אבל בכל זאת, לא כולם יודעים מה יש לך באוטו אם אתה בונה את זה נכון....

אלון.

איך מסתדר חוצץ מעץ עם "המיקום הכי טוב מבחינת אוורור " :?::shock:

פורסם
איך מסתדר חוצץ מעץ עם "המיקום הכי טוב מבחינת אוורור "

בעיה לשים 2 מאווררים קטנים אחד דוחף אחד מוציא

תאמין לי שזה מספיק

יותר מגברים, תוסיף עוד 2 מאווררים...

זו לא הבעיה..תאמין לי

לחבר שלי שהתקנתי לו, יש 2 מגברים של רוקפורד שאחד מהם הוא מונובלוק חזק..

אני לא זוכר את הדגמים ספציפית...אני יכול להתקשר לשאול אותו...אבל תאמין לי שהם חזקים ולא נזקקו לאיוורור נוסף...

אלון.

פורסם

ממש לא כדאי להתקין בתא המנוע!!!!

נגיד ויש נזילת מים קטנה באיזה צינור שמשפריץ דווקא לאיזור המגבר?

ונגיד שאתה נכנס לשלולית וקצת מים עפים על המגבר

לא נראה לי לעניין בכלל אם כבר אתה רוצה להשקיע

בשביל למנוע גנבה תרתך איזה פלאח חזק למגבר איכשהוא ותקשור עם כבל פלדה קצר

ברור שב 10 דקות קורעים את הכבל אם מספרי פח אבל מי שיראה את זה לא יעז לבזבז

זמן על זה!!!

אלא אם כן אתה חונה במקומות מוזרים... שזה לדעתי אחד המרכיבים החשובים בגניבה

פורסם

איזה גנבים מפגרים איך הם לא מצאו את המגברים :roll:

הם פשוט היו עוקבים אחרי חוט שמוביל למגבר...

או שהיו פותחים את הגב המושבים האחוריים..

לדעתי היה לו מזל שהם היו מפגרים..

• תוכן חדש...