Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה אחד שהגשים חלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם בבקשה!:roll:

פרוייקט מדהים,המון זמן וכסף הושקעו ברכב הזה וזה נראה גם ככה,לא מבייש שום אקזמפלר שיצא מהמפעל.

מי יתן וירבו כאלו ויגיעו גם לארץ:-)

פורסם

נראית מצויין! 1:1 למקור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מתי אצלנו?

קנה לוחות אלומיניום, צנרת לשילדה, רתכת, רתכת TIG ותתחיל להשתולל.

תאמין לי שהבעיה בפרויקט כזה היא לא הגאוגרפיה איפה אתה נמצא אלא האומנות של הייצור.

גם אם החוק מאפשר, תן לי את כל החלקים הנ"ל ובמקרה הטוב תקבל משהוא שנראה כמו סוסיתא לאחר טוטל-לוסט עם רכבת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מסכים איתך...

אני מכיר כמה אומנים שיכולים להגיע לרמה הזו

ע"ע:

הפרוייקט של F1 הישראלי

כמה מבתי הספר לעיצוב

עידו

הנדסת החלומות

כשרון לא חסר - השאלה היא למה להתחיל אם גם ככה לא תוכל אפילו להניח אותה על הכביש...

פורסם

אין ספק שיש בעלי מלאכה טובים בארץ ולא טענתי שלא.

אמרתי שאם אני אעשה את זה זה יראה בסוף נורא ואיום.

אם הייתה לי את היכולת ליצור כזה דבר מדהים הייתי יוצר אותו למען חדוות היצירה ללא שום קשר לרישוי עתידי בדיוק כמו שאם תיקח את סך עלות החלקים של הרכב הנ"ל+תחשיב של שעות העבודה שמושקעות בו, היה יוצא הרבה יותר זול וקל ליקנות קונטש משומשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...